kalidor Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 :-D Γεματος χαμογελα αφου ηρθε χτες η νεα μου τηλεοραση 47''LB670V. Πολλες εφαρμογες,φανταστικη εικονα και το IPS ειναι τελειο..!!! Ποιοτικος ηχος και ακομα δεν εχω δει κατι σε 3D για να κρινω ακομη...!!! http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/138288-lg-47lb670v-&-2-%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC?cmicc=skroutz
Menelaos83 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Καλοριζικη και απροβληματιστη να ειναι.Πολυ καλη επιλογη και να εισαι σιγουρος θα την ευχαριστηθεις.Εχει πολλα καλα πανω.Μια χαρα ειναι το 3d θα το δεις και μονος σου.
Age4Greeks Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 ... και το IPS ειναι τελειο..!!! ...ωχ, βλέπω από μακριά τον Graphist83 να 'ρχεται ! Καλοθέατη φίλε. 2
kalidor Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) χαχαχαχα..ευχαριστω!!! Δεν ξερω για τους αλλους η ερευνα αγορας και αποκτησης της τηλεορασης στα 600 ευρω αξιζει με το παραπανω!! Και οσο αφορα το πανελ εμενα μου κανει...και δεν το μετανιωσα γι'αυτο και εψαχνα σχεδον 8 μηνες... Φυσικα εχει συνδεθει μονιμα το Gaming PC και δινει ΄πονο΄στο Far Cry..!!! Aσε που η αποσταση στα 2,5 μετρα ειναι αρκετα ικανοποιητικη σε 47αρα σε θεαση... Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2015 από kalidor
graphist83 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Καλοθεατη αγαπητέ. ...ωχ, βλέπω από μακριά τον Graphist83 να 'ρχεται ! Καλοθέατη φίλε. Να έρθω που??? Κουμάντο θα κάνω εγώ στα μάτια του καθενός.. Οτι αγαπάτε.. Τεχνογνωστης ειμαι, οχι κάνας κολλημένος - φανατικός.. Μην βάζετε ταμπέλες φίλοι μου. 2
Age4Greeks Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Καλοπροαίρετη πλακίτσα σου κάνω φίλε Graphist, έτσι να σπάμε την μονοτονία λίγο. Το ξέρω ότι δεν είσαι κολλημένος 1
kalidor Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Ευχαριστω πολυ...ηδη εχω μετανιωσει το ποσο ημουν τοσο καιρο πισω σε θεαση ταινιων και αλλα με την LCD 32''.... Νοιωθω σαν να πατησα στον Αρη και κοιταζω την Γη...!!!
graphist83 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Που να βαλεις και κανα σοβαρο projector. Θα βλεπεις τις tv και θα γελας. Παθών... 2
kalidor Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δεν το εχω κοιταξει αυτο αλλα φανταζομαι η λεξη κινηματογραφος οτι θα ξεχαστει για ΠΑΝΤΑ..!! Σημερα κατεβασα και το τελευταιο X-MEN 3D για να κρινω πως ειναι και το 3D της...Passive βεβαια αλλα θα δουμε...η ταινιια ειναι 19 Giga οποτε πιστευω σε καλη αναλυση..... Αντε καλη μου θεαση και θα σας πω αργοτερα την 1η εμπειρια σε LG 3D movie...!!
kalidor Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Βασικα θα ηθελα εναν οδηγο περι ρυθμισεων υποτιτλων σε ταινια 3D...ευχαριστω και συγκεκριμενα ποιο ειναι το προβλημα.... Ενω η ταινια προβαλετε δεξια-αριστερα οι υποτιτλοι ειναι στην μεση.....οταν βαζω το 3d σε λειουργια χανονται δεξιοτερα-αριστεροτερα και δεν καταλαβαινεις τιποτα.... το παιζω μεσω BSplayer.... εκανα μετατροπη τους υποτιτλους με το 3d subtitles απο srt. σε idx αλλα δεν τους παιζει ο player....
kiko33gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δοκιμασε να εισαγεις το αρχειο sub. Εμενα η LG (απλη, οχι smart), οταν εχει ξεχωριστο srt αρχειο το ρυθμιζει μονη της να ειναι στη μεση οι υποτιτλοι. Γιατι δε δοκιμαζεις και τον δικο της player?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα