babis_89 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Καλημέρα σας, αγόρασα το ακόλουθο Laptop ACER ASPIRE E5-571G-5107 και έχει μέσα λειτουργικό κάποιο LINUX LINPUS. Αρχικά δεν μπορώ να μπω μέσα στο λειτουργικό και στην συνέχεια θέλω να το κάνω Format για να του περάσω τα windows 7. Μπορείτε να με βοηθήσετε και να μου πείτε τι να κάνω ? Χρειάζομαι το Laptop για την δουλειά και μου έχουν κοπεί τα πόδια. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Γιατί δεν μπορείς να μπεις? Και για να περάσεις windows απλά του βάζεις το cd τους και κάνεις εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis_89 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Γιατί δεν μπορείς να μπεις? Και για να περάσεις windows απλά του βάζεις το cd τους και κάνεις εγκατάσταση. Γιατί μου βγάζει μια κονσόλα εντολών και δεν ξέρω τι πρέπει να πατήσω. Επίσης boot απο το cd δεν κάνει παρόλο που το επέλεξα και στο BIOS να κάνει απο το cd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fronimosd Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα, απ'οτι διάβασα δεν έχει προεγκατεστημένο DE γιαυτό και το startx δεν λειτουργεί. Αν ακολουθήσεις τα βήματα εδώ: http://docs.fedoraproject.org/en-US/Fedora/13/html/Installation_Guide/sn-switching-to-gui-login.html εγκαθιστάς όποιο DE επιθυμείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Το δισκακι απο το οποιο πας να εκκινεισεις ειναι σιγουρο οτι δουλευει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis_89 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα, απ'οτι διάβασα δεν έχει προεγκατεστημένο DE γιαυτό και το startx δεν λειτουργεί. Αν ακολουθήσεις τα βήματα εδώ: http://docs.fedoraproject.org/en-US/Fedora/13/html/Installation_Guide/sn-switching-to-gui-login.html εγκαθιστάς όποιο DE επιθυμείς. Σε ευχαριστώ πολύ τα κατάφερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pandelas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καμιά οδηγία για νοομπαδες? πηρε το ιδιο λαπτοπ η κοπέλα μου και εχει το ιδιο θεμα, απο το λινκ που έστειλε ο φιλος για κάποιο λόγο δε βγάζω άκρη..Edit: Άκυρο, ήθελε to boot mode σε legacy και το secure boot disable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα