alldaynews Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 @zapee995 και pnick Βασικά δεν πόσταρα score bench.Υπάρχει ολόκληρο thread για αυτά. Απλά είμαι ενθουσιασμένος με τα vcore και τις θερμοκρασίες του 4790Κ για τον οποίο άκουγα τα χείριστα.Δεν υστερεί και πααρα πολύ από τον 2500Κ μου. Ένα κανονικό cinebench με ακόμη λιγότερο ρεύμα και χωρίς να τρέχουν χίλιαδυό πράγματα από πίσω και με sync all cores που ήταν κλειστά. Αν και από intel δεν ξέρω μου φαίνεται πάρα πολύ καλό τσιπάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Είναι ξεκάθαρο, λούπες cinebench απλά δεν φτάνουν για να στρεσάρεις cpu. teokos δοκίμασε τις προτάσεις του sheogorath σχετικά με το stress testing, έτσι παίζω και εγώ και όλα κυλούν ρολόι. Μια φορά έπαιξα στα 4.4 τον 6600k μου με 1.296 ρεύμα, λέω όλα καλά σταθερός που να στρεσάρω, πάρτο το φριζάρισμα στο άκυρο. Μετά άρχισα να δίνω ρεύμα και να στρεσάρω prime95 μέχρι να δουλεύουν ρολόι όλοι οι workers . Το πήρα το μάθημά μου, η σταθερότητα θέλει χρόνο. Οι haswell άμα βγάζουν real bench και Intel® XTU είναι σταθεροί από ότι διαβάζω. Δεν χρειάζονται παραπάνω ταλαιπωρεία Αν και από intel δεν ξέρω μου φαίνεται πάρα πολύ καλό τσιπάκι Όλα έτσι πρέπει να είναι. Δες και του fixxxer29 πιο πάνω Μόνος κάποιος με άζωτο θα μπορέσει να τον ανεβάσει αρκετά τον συγκεκριμένο.Πράγματι το γουστάρω.Μετά τι???Intel εεε??Δεν έχω ιδέα ρίξε καμμιά ιδέα.Χρήμα δυστυχώς δεν παίζει και πολύ γιατι τα έριξα στην custom υδρόψυξη.Υπολογίζω ας πούμε αν το δώσω 340-350€ μαζί με μητρικη Να βάλω φώτο από το τελευταίο validate 5580 Ghz παρακαλώ Εσύ μετά απο εδώ πας σε 2011 να κάνεις τον animal planet αλοιφή 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Οποιος κάνει κέφι το benchmarking. Οποιος , γουστάρει να παίζει στα ίσα και με κανόνες. Οποιος , θέλει να μετρήσει τις δυνάμεις του με άτομα απ'όλο τον κόσμο. Τον περιμένω στην Ελληνική ομάδα overclocking. Και τα δικα μου πειραματα με τον 5960X ως ωρας: max stable o/c: 4.4GHz Vcore: 1.240V Cache freq.: 4.4GHz Cache Voltage: 1.30V Vccin: 1.870V DDR4 freq.: 2666ΜΗz 15-15-15-33-1T @ 1.25V Cooling: Custom loop: EK-Supremacy EVO - Acetal+Nickel EK-CoolStream PE 360 Swiftech MCP655 D5 Dual Bay Reservoir V2 Bios Settings: Realbench 1h stress test & Temps: Cinebench R15: Cinebench R11.5: 3DMark 11 CPU Test: 3DMark Firestrike CPU Test: 3DMark Sky Diver CPU Test: 3DMark Vantage CPU Test: Ενταξει δεν ειναι και ο καλυτερος 5960Χ, αλλα σιγουρα οχι και απο τα χειροτερα κομματια Το σύστημα σου , με τα σημερινά δεδομένα είναι τέρας !!! Παρόλα αυτά , ναί ... είσαι 1-2 κλίκ κάτω , σε σχέση με αποτελέσματα που βλέπω στο hwbot.org. Τα περισσότερα κομμάτια των Haswell-E παίζουν στα 4,5-4,6 Ghz Αλλά , είσαι χαμηλά σε Vcore επίσης. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Animal δυστυχως αυτό το σπόρ θέλει χρήμα οπότε δεν θα σε κοντράρω σύντομα χαχαχα όπως λέει ο Teokos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 @zapee995 και pnick Βασικά δεν πόσταρα score bench.Υπάρχει ολόκληρο thread για αυτά. Απλά είμαι ενθουσιασμένος με τα vcore και τις θερμοκρασίες του 4790Κ για τον οποίο άκουγα τα χείριστα.Δεν υστερεί και πααρα πολύ από τον 2500Κ μου. Ένα κανονικό cinebench με ακόμη λιγότερο ρεύμα και χωρίς να τρέχουν χίλιαδυό πράγματα από πίσω και με sync all cores που ήταν κλειστά. Αυτό είναι φυσιολογικό σκορ για την συχνότητα αυτή. Το ρεύμα μου φαίνεται αρκετά χαμηλό. Αν όντως είσαι σταθερός με τόσο, τότε μάλλον μιλάμε για πολύ καλό τσιπάκι. Μη με παρεξηγείς, αλλά 815cb έβγαζα με 3770Κ στα 4.4GHz οπότε βλέποντας το ίδιο με τον 4790Κ στα 4.8, κάτι υπέθεσα ότι "έτρεχε". Σήμερα, για πρώτη και τελευταία φορά, έπιασα τα 5GHz. Το σύστημα αποτελείται από 3930Κ, RIVE και G.Skill 2x8 στα 2400, 11-13-12-31-2Τ. Έδωσα σταθερό ρεύμα 1.46 αλλά έπιασε τα 1.5V στο Cinebench. Τα 4.9 τα έχει με σταθερό 1.43V και τα 4.8 με offset +0.03 και γενικώς πολύ χαμηλότερο ρεύμα και θερμοκρασίες. Εκεί είναι το όριο του επεξεργαστή μου μάλλον. Για τα 4.6 που τον έχω 24/7 θέλει offset +0.01 και σε 30' Prime 95 (max heat) δεν ξεπερνάει τους 68° στον πιό ζεστό πυρήνα. Εκεί είναι και το επίσημο όριο από Intel και δεν θέλω να τους ξεπερνάω γενικώς. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Eγω ειμαι εδω στα 1,49 προς το παρων εχω θεματα σταθεροτητας μετα απο τα 5 οποτε στελνω αυτα τα αποτελσματα μεχρι στιγμης...Στο Cinebench βγαζω 731 ειμαι καλα? Το score είναι λίγο δυστυχώς μάλλον θέλει ρεύμα. Και 1.49v είναι way to much Οποιος κάνει κέφι το benchmarking. Οποιος , γουστάρει να παίζει στα ίσα και με κανόνες. Οποιος , θέλει να μετρήσει τις δυνάμεις του με άτομα απ'όλο τον κόσμο. Τον περιμένω στην Ελληνική ομάδα overclocking. Το σύστημα σου , με τα σημερινά δεδομένα είναι τέρας !!! Παρόλα αυτά , ναί ... είσαι 1-2 κλίκ κάτω , σε σχέση με αποτελέσματα που βλέπω στο hwbot.org. Τα περισσότερα κομμάτια των Haswell-E παίζουν στα 4,5-4,6 Ghz Αλλά , είσαι χαμηλά σε Vcore επίσης. Τάσο ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω ρε φίλε σε πολλά benchmark βγάζω λιγότερο με καλύτερο oc μήπως κάνουν τίποτα trick's ; Έσπασα το κεφάλι μου, σε raw power είμαι πολύ καλύτερα αλλά σε μερικά απλά δεν μπορώ να τους φτάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Το score είναι λίγο δυστυχώς μάλλον θέλει ρεύμα. Και 1.49v είναι way to much Τάσο ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω ρε φίλε σε πολλά benchmark βγάζω λιγότερο με καλύτερο oc μήπως κάνουν τίποτα trick's ; Έσπασα το κεφάλι μου, σε raw power είμαι πολύ καλύτερα αλλά σε μερικά απλά δεν μπορώ να τους φτάσω. Ο ανηψιός μου που ασχολείται με bench κάνει κάτι κουλά. Παίζει με 2Χ2GB πανγρήγορες μνήμες, εχει 2 ssd και μπουτάρει για bench σε αυτον με custom win7 λειτουργικό και με μόνο τα απολύτως απαραίτητα processes να τρέχουν,σε άλλα bench κλείνει το HT σε άλλα το ανοίγει,και άλλες τέτοιες μπινιές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Ναι συμφωνώ αλλά έχω καλύτερα timing's περισσότερα MHz και CPU και VGA και σε μερικά χάνω ενω σε άλλα κερδίζω, αυτό μου κάνει εντύπωση. Ωραια εφυγαν και μερικα report στο HWBOT ετσι να παιζουν σωστα μερικοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Το score είναι λίγο δυστυχώς μάλλον θέλει ρεύμα. Και 1.49v είναι way to much Τάσο ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω ρε φίλε σε πολλά benchmark βγάζω λιγότερο με καλύτερο oc μήπως κάνουν τίποτα trick's ; Έσπασα το κεφάλι μου, σε raw power είμαι πολύ καλύτερα αλλά σε μερικά απλά δεν μπορώ να τους φτάσω. Ο ανηψιός μου που ασχολείται με bench κάνει κάτι κουλά. Παίζει με 2Χ2GB πανγρήγορες μνήμες, εχει 2 ssd και μπουτάρει για bench σε αυτον με custom win7 λειτουργικό και με μόνο τα απολύτως απαραίτητα processes να τρέχουν,σε άλλα bench κλείνει το HT σε άλλα το ανοίγει,και άλλες τέτοιες μπινιές Ναι συμφωνώ αλλά έχω καλύτερα timing's περισσότερα MHz και CPU και VGA και σε μερικά χάνω ενω σε άλλα κερδίζω, αυτό μου κάνει εντύπωση. Ωραια εφυγαν και μερικα report στο HWBOT ετσι να παιζουν σωστα μερικοι Στο benchmarking παίζουν , πάρα πολλά. Οχι απαραίτητα , παράνομα πράγματα. Βάζουμε στην άκρη το raw power του συστήματος μας , που είναι απαραίτητη προυπόθεση για όλους μας. Από εκεί και μετά μιλάμε για : Τύπο λειτουργικού Tweaking λειτουργικού Driver version Bios version ... διάφορα software tweaks. Γενικά , κάθε benchmark έχει τα δικά του κόλπα. p.s. PM me , με συγκεκριμένα ερωτήματα και links. Οτι γνωρίζω θα στο απαντήσω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Εγώ από τον λίγο καιρό που ασχολούμαι πιο συστηματικά(μανιωδώς θα έλεγα χαχαχα)θέλει πολύ ψάξιμο.Ελπίζω να μην κάψω τίποτα χαχαχα.Εδωσα 1.613 αλλα δεν μπούταρε καθόλου στα 5,7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δώσε λιγοοοοο ακόμη μπας και μέχρι 1.65 BIOS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Και μετά θα σας καλέσω στη κηδεία της μητρικής και επεξεργστή χαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 AMD είναι δεν καταλαβαίνει τίποτα. Άλλωστε δεν νομίζω να τρέξει stress, ένα validate θέλεις μόνο. Στο μικρό πάντως που οκ δεν με νοιάζει απο κόστος πήγα μέχρι 1.65 bios 1.7 με το llc και όλα μια χαρά έβγαζε όλα τα benchmarks. Έναν 12αρι πάνω στα VRM για να είσαι σίγουρος μόνο και θα το βγάλει του φουστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Να ρωτήσω αν βγάλω την ψυχτρα από τα vrm της μητρικής και βάλω pads δεν θα είναι καλύτερα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Να ρωτήσω αν βγάλω την ψυχτρα από τα vrm της μητρικής και βάλω pads δεν θα είναι καλύτερα??? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα