PC_MAGAS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 πραγραματικα ειστε αρχαριοι φενεται και απο την συμπεριφορα σας αυτο αλλα τεσπα θα σας αφησω να νομιζετε οτι ειστε οι ποιο the best προγραμματιστες στο web δεν θα κατσω αλλο να ασχολιθω μαζι σας στο καλο να πατε και να εισται παντα καλα δεν εχει νοημα να το συνεχισω αντιο σας κριμα στο insomnia... Ζητώ συγνώμη αν με τον τρόπο μου άθελά μου σε πρόσβαλα. Είναι ανόητο να λέμε ποιος ξέρει περισσότερα από ποιον. Εδώ πέρα λέμε ότι ξέρουμε κάποιος μπορεί να ξέρει περισσότερα κάποιος λιγότερα. Το ότι είμαι Junior είναι λόγο σύμβασης που κάνει η αγορά εργασίας. Να σου εξηγήσω πως πάει στο πράγμα: Junior: Είναι από 0 έως 3 χρόνια Προϋπησεσία σε development. Moderate: Από 3 έως 5 χρόνια Ποϋπυρεσία σε development. Senior: Από 5+ χρόνια Προϋπηρεσία σε development. Προυπηρεσία ενοώ να έχει στρωθεί να γράψει ένα κομμάτι κώδικα, και μπαίνω εδω πέρα να δώσω 2-3 συμβουλές καθώς μαθαίνω. Δεν είναι κακόννα ρωτάς και δεν είναι εξίσου κακό να σου απαντά αρχάριος. Εσύ απλά δοκιμάζεις και βλέπεις.
newman33 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ζητώ συγνώμη αν με τον τρόπο μου άθελά μου σε πρόσβαλα. Είναι ανόητο να λέμε ποιος ξέρει περισσότερα από ποιον. Εδώ πέρα λέμε ότι ξέρουμε κάποιος μπορεί να ξέρει περισσότερα κάποιος λιγότερα. Το ότι είμαι Junior είναι λόγο σύμβασης που κάνει η αγορά εργασίας. Να σου εξηγήσω πως πάει στο πράγμα: Junior: Είναι από 0 έως 3 χρόνια Προϋπησεσία σε development. Moderate: Από 3 έως 5 χρόνια Ποϋπυρεσία σε development. Senior: Από 5+ χρόνια Προϋπηρεσία σε development. Προυπηρεσία ενοώ να έχει στρωθεί να γράψει ένα κομμάτι κώδικα, και μπαίνω εδω πέρα να δώσω 2-3 συμβουλές καθώς μαθαίνω. Δεν είναι κακόννα ρωτάς και δεν είναι εξίσου κακό να σου απαντά αρχάριος. Εσύ απλά δοκιμάζεις και βλέπεις. να ζητησω και απο την μερια μου συγνωμη δεν ηθελα να μιλησω ασχημα....αλλα οταν ανεβαζεις ενα κομματι κωδικα και σου λενε μετα οι αλλοι αλλα νταλον και σου πειραζουν τον κωδικα χωρις να καταλαβαινεις δεν εχει νοημα...να σε ρωτησω κατι ? υπαρχει καποιο καλο βιβλιο που θα με βοηθησει στο web development για php σε μορφη pdf..? να ξεκιναει βημα βημα με τις φορμες και να ανεβενει επιππεδο?
PC_MAGAS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Προσωπικά έμαθα php ξαχουλέυοντας διάφορες σημειώσεις από το ΤΕΙ Λαμίας που σπούδαζα και διάφορα tutorials σε περιοδικά και με μπόλικο πειραματισμό. Προσωπικά είμαι ποιο hands on καταστάσεις έτσι προτιμώ τους διαδραστικούς τρόπους εκμάνθησης όπως το codeacademy παρά ένα βιβλίο. Ακόμη κάποιος θα σου πει πως θα κάνει τον Κώδικα να δουλέψει αλλα δύσκολα θα σου δώσει μασημένη τροφή. Ακόμη μπορείς να πάρεις τον νέον κώδικα και να συγκρίνεις τις αλλαγές με τον δικό σου ή να ζητήσεις γιατί το έκανες έτσι και ότι δεν καταλαβαίνεις γιατί το έκανε έτσι.
te0ne Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Μελη του insomnia και εγω δεν ηθελα να θίξω κανεναν. Μπορει να εγινα αποτομος δεν ειχα σκοπο ουτε να προσβαλω τον newman33 ουτε κανεναν. Για τον μονο λογο που ειχα γραψει σε αυτο το θεμα και ειχα πειραξει τον κωδικα ηταν για σε βοηθησω. Μην φανταστεις οτι εχω γνωσεις στο web development ειμαι αρχαριος. Οποτε Ειρήνη Υμίν. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2015 από te0ne
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα