Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι ενα παιχνιδι.οπου μπορεις να κανεις τα παντα.

Αυτο για τους μουσουλμάνους ειναι κίνδυνος θάνατος .

Πρεπει να πιστεύουν οτι θεος ειναι ενας και αυτος ειναι ο ηγέτης που τους προστατεύει απο την άπιστη δυση.

Όλες αυτές οι χοντράδες που κανει ο Ερντογαν μας εχουν φτιάξει απίστευτα μαγκακια σαν ρυθμιστές της περιοχής ,αλλα.δυστηχως μπουφοι που ειχαμε δε θα έκαναν ποτε κατι για το καλο της πατρίδας .

Ελπίζω οι καινούργιοι ,παραδόξως ,να αποδειχθούν καλύτεροι πατριώτες.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

γατακια Τουρκοι. εδω εμεις απαγορεψαμε τελειως τα videogames για να χτυπησουμε τον τζογο. τοσο μπροστα ειμαστε ως κρατος.

γουατ>?

ποτε εγινε κατι τετοιο?

Οι τουρκοι έχουν καταντήσει αηδηια πια. Εχω βαρεθεί να διαβάζω τετοιες ειδησεις γιατι απλά δεν είναι "είδηση". Αναμενόμενο έιναι πλεον αφου έχουν παρει την κατω βολτα για τα καλα σαν καθεστως.

• Like 1
Δημοσ.

γατακια Τουρκοι. εδω εμεις απαγορεψαμε τελειως τα videogames για να χτυπησουμε τον τζογο. τοσο μπροστα ειμαστε ως κρατος.

τι μου θύμησες τώρα!!! 

Θυμάμαι μια γελοιογραφία εκείνη την εποχή που ένα ξένο παιδάκι είχε έρθει στην Ελλάδα με την μαμά του και μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο ο αστυνόμος του αρπάζει το gameboy με βία και του λέει με φωνάζοντας ''you are in Greece now as**le and this is forbidden'' ωραίες εποχές.  :-(

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή το Minecraft είναι βίαιο που απλά σκοτώνεις με το σπαθάκι σου τα zombies αλλά τα παιχνίδια τύπου GTA, Call Of Duty κτλ (που βλέπω να παίζουν ακόμα και 8χρονα!) δεν είναι!  Έλεος αυτή η Τουρκία...

Δημοσ.

Πωπω, τί θύμησες;!

Πάμε να τζογάρουμε με κανένα Counter;

Δημοσ.

τι μου θύμησες τώρα!!! 

Θυμάμαι μια γελοιογραφία εκείνη την εποχή που ένα ξένο παιδάκι είχε έρθει στην Ελλάδα με την μαμά του και μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο ο αστυνόμος του αρπάζει το gameboy με βία και του λέει με φωνάζοντας ''you are in Greece now as**le and this is forbidden'' ωραίες εποχές.  :-(

την θυμαμαι και εγω. και δυστυχως δεν την ξαναβρηκα απο τοτε. ειμαι σιγουρος οτι την ειχαν φτιαξει οι Penny Arcade αλλα δεν την βρηκα στο σαιτ τους.  :(

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κύριε Ερντογάν παρακαλείστε να σταματήσετε τις κοκα... κολες σας διότι κάνετε δωρεάν διαφήμιση στην M$. Τώρα είναι που τα Τουρκαλάκια θα αρχίσουν να παίζουν Minecraft.

Δημοσ.

θυμαμαι πρεπει να ηταν το 2000 περιπου ...

διαβαζα ενα αρθρο που παρουσιαζε τον δια να κλαιει γιατι δεν επιτρεποντουσαν τα βιντεο παιχνιδια και δεν θα μπορουσαν στην Ελλαδα να απολαυσουν το age of mythology στην "πατριδα " του , το ειχαν κανει οι δικοι μας οι προδοτες με προσχημα τα φρουτακια 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Νόμος 3037/2002. Ψάξτε για να μάθετε οι καινούριοι και να θυμόμαστε οι παλιοί...!!!

Μόνο σε αυτή τη χώρα!!!

Μόνο Έλληνας πολιτικός θα έκοβε τα videogames δημοσίως επειδή πιάστηκε να παίζει.

Δημοσ.

Ξέρετε πόσοι Τούρκοι παίζουν C9;
Στο τέτοιο τους.

Για κάναν Έλληνα είναι το Minecraft.. επιβίωση, skill και τρελές κατσίκες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...