DreadKnight Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Παιδιά καλημέρα. Τους τελευταίους μήνες είχα πρόβλημα με την καρτουλα μου. Μια εμφάνιζε γραμμές στα video και στα games, άλλες φορές φαινότανε σαν να σπάζανε τα γραφικά, συνέχεια κατέρρεε ο οδηγός την nvdia, ώσπου σήμερα μαύρισε η οθόνη και δεν ξανάδωσε σήμα κατά την έναρξη των windows. Λέω πριν κοιτάξω για αγορά άλλης κάρτας, να αλλάξω την πάστα. Θέλω να μου προτείνετε μια, μέχρι 5-6 ευρώ και επειδή είμαι από επαρχεία θα με βόλευε να είναι απ το eshop ή το U. Και κάτι ακόμα. Λέτε να είναι θεμα software και αν κάνω κανα format να στρώσει; Δοκίμασα τον οδηγό που είχε η κάρτα μέσα στο κουτί της πριν κανα μήνα, αλλά δεν άνοιγε η οθόνη,
d4mage Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν χρειάζεται πάστα παρά μόνο εάν ανεβάζει τρομερές θερμοκρασίες. Δοκίμασε format που δεν έχεις να χάσεις κάτι, εάν τα αποτελέσματα είναι αρνητικά τότε μπες στην αναζήτηση αγοράς για καινούργια κάρτα γραφικών. Μήπως το πρόβλημα είναι στους drivers της κάρτας; Λέω εγώ τώρα!
Man2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Είσαι και εσυ ενα θύμα του reball. Πετάς την κάρτα (είναι ασύμφωρη η επισκευή μιάς και πάει συνήθως 50+ΦΠΑ) και αγοράζεις μια καινούργια με εγγύηση. Η πάστα δεν θέλει αλλαγή ποτέ και προφανώς δεν υπάρχει λόγος να την αλλάζεις, σε οτιδήποτε.
DreadKnight Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Μολις εκανα format, περασα τους drivers και μου βγαζει μπλε οθονη πριν μπει στα windows. Υπαρχει περιπτωση να φταει κανα τροφοδοτικο; Φιλε man2015 το reball απο τι προκαλειται; Υπαρχει περιπτωση να την παω σε ηλεκτρονικο να το κανει και να μην δουλεψει παλι;
Man2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Σου βγάζει μπλέ οθόνη επειδή πέρασες τους οδηγούς της κάρτας γραφικών, ενω έχει πρόβλημα με συνέπεια να μην μπορεί να ξεκινήσει το σύστημα. Reball είναι όταν ξεκολλάς πάνω απο την πλακέτα της κάρτας γραφικών το μεγάλο ολοκληρωμένο, του περνάς νέες κολλήσεις και με ενα σταθμό που κοστίζει αρκετά το ξανακολλάς. Όλη αυτή η διαδικασία είναι ασύμφωρη και με αμφίβολή διάρκεια αποτελέσματος, οπότε εγω σου προτείνω να πάρεις μια νεα, καινούργια με εγγύηση.
DreadKnight Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Oκ παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα περιμένω να βγει η GTX950 ti και θα τσιμπήσω αυτήν.
Theo1903 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Επειδή βρέθηκα πρόσφατα σε ανάλογη θεση να προτείνω κάτι ? Πριν την πετάξεις και εφόσον δεν υπάρχει εγγύηση ή κάτι τέτοιο οπότε είναι τελειωμένη ιστορία δοκίμασε reflow .Βγάζεις την ψύχτρα και καθαρίζεις καλά το τσιπάκι απο την πάστα .Έπειτα στρώσε ένα αλουμινόχαρτο σε ένα ταψί και βάλε πάνω την κάρτα . Καλού κακού κανε 4 "μπαλάκια" απο αλουμινόχαρτο για να τοποθετήσεις στις γωνίες της κάρτας και να μην ακουμπάει το τσιπάκι . Έπειτα την βάζεις στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 5-6 λεπτά .Την βγάζεις ,περιμένεις να κρυώσει και τα ξαναπερνάς όλα .Αν ουτε αυτό δουλέψει είναι για πέταμα . Εμένα έτσι δούλεψε μια 560 ti που έκανε ακριβώς τα ίδια .Black screen και μετά απο νέους drivers bsod
dimitris21gr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Αυτά τα κόλπα με τον φούρνο δεν μου αρέσουν. Ποιος ξέρει τι αναθυμιάσεις μπορεί να βγάζει η κάρτα καθώς "ψήνεται" και τι μπορεί να περιέχουν. Σε αυτόν τον φούρνο θα ψήσεις το φαί σου αργότερα. Πάρε καινούργια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα