DragonDagger Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να μπορέσω να βελτιώσω την ταχύτητα της ip; Να ανεβάσω τα mbps δηλαδή με κάποιες ρυθμίσεις από το pc (εκτός απ`το να βάλω καλύτερο router). Επίσης ισχύει πως μπορώ να ανεβάσω το upload και να ρίξω το download; Κάτι διάβασα πως αν αλλάξεις τους dns servers μπορεί να βελτιωθεί;
leonidas_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Η ερωτησή σου είναι πολύ γενική, γι αυτό κ σου απαντάω γενικα:Για μεγαλύτερο download: Interleave κ όχι fastpath Χαμηλότερο SNR Margin (είτε το ζητάς από τον πάροχο, είτε το ρίχνεις μόνος σου αν το υποστηρίζει το router) Για μεγαλύτερ upload "θυσιάζοντας" download:Annex M (υποστηρίζεται από Forthnet, On Telecoms και χωρίς να είμαι σίγουρος απο HOL. Στη Forthnet το πληρώνεις έμμεσα, αφού απαιτείται να έχεις static ip, στην On το πληρώνεις, στη HOL νομίζω δωρεάν. Για Cyta και Wind δεν ξέρω)Σχετικά με τους DNS:Το μόνο που θα βελιτώσεις θα είναι το browsing και συγκεκριμένα από τη στιγμή που για πρώτη φορά θα ζητήσεις σε ένα url μέχρι να μεταφραστεί στην ip που αντιστοιχεί. Τις επόμενες φορές θα υπάρχει έτοιμο στην DNS Cache. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2015 από leonidas_
DragonDagger Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Απ`όλα αυτά που μου είπες είναι καλό να αλλάξω κάτι;
leonidas_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Τι εννοείς είναι καλό; Δεν υπάρχει καλό κ κακό. Εξαρτάται από τις απαιτήσεις σου. Παίζεις games? Fastpath. Δεν παίζεις; Interleave.Κάνεις χοντρά downloads; Ρίξε το margin να κερδίσεις σε ταχύτητα, θυσιάζοντας ενδεχομένος σταθερότητα.Streamάρεις ή ανεβάζεις αρχεία; Βάζεις AnnexM που είναι έως 2 Mbps κ ότι κερδίσεις, χάνοντας download.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα