EXPHARTION Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα. Θέλω να πάρω τα αρχεία από τους browsers (Firefox, Chrome, Opera, Safari) και τα βάλω σε κάποιο άλλο pc. Έτσι θέλω τις τοποθεσίες XP & 7. Ελληνικά. Καμιά βοήθεια; Τώρα ας γίνω ποιο συγκεκριμένος. Στο firefox έχω το ιστορικό που έχω, 5 add-ons πχ, τα passwords και τα bookmarks. Έτσι όπως είναι λοιπόν όλο αυτό το πακέτο, αυτό το πακέτο θέλω να το μετακινήσω στο νέο pc. Δηλαδή στα 7 που θα έχω κάποια στιγμή όταν βάλω το firefox δεν θα έχει αυτά που ανέφερα. Σκέφτηκα λοιπόν ότι ο browser τα έχει κάπου αποθηκευμένα στο σύστημα. Έτσι σκέφτηκα να κάνω copy-paste τους φακέλους από τα XP στα 7. Αλλά δεν ξέρω τις τοποθεσίες τους. Έχω ελληνικά XP και θέλω να τα βάλω στα 7 που θα είναι και αυτά ελληνικά. Τα ίδιο ισχύει και με τους άλλους browsers. Απλά έφερα παράδειγμα στο firefox. Ελπίζω να βγάλατε νόημα διότι αυτό το διάστημα είχα θεματάκια με το πως θα το εξηγήσω και μπορεί να έλεγα κάτι που να μην καταλαβαίνατε ή να μου λέγατε κάτι εσείς και να μην καταλάβαινα σωστά και στο τέλος να τα έκανα μαντάρα. Το θέμα είναι πολύ λεπτό, έχω πολλά εκεί μέσα. Ευχαριστώ πολύ.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 καλημερα, θα εμφανισεις τους κρυφους φακελλους απο τις ιδοτητες και θα πας στο χρηστη που χρησιμοποιεις και θα μπεις στο application data kai local data θα παρεις τα φακελλακια με αντιγραφη απο τους broswers που θες και μετα στο η/υ που θα εχεις εγκαταστησει τους broswres αντιγραφη στις αντιστοιχες θεσεις.... και κρυβεις τους κρυφους μετα.. απλα δεν ξερω αν θα παιξουν ολα τα προσθετα λογο διαφορας λειτουργικων συστηματων με ολα τα υπολοιπα θα εισαι ενταξει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα