Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρατηρησα οτι με την 6950 Asus DCUII 2GB οταν βλεπω 1080p 60fps βιντεο στο youtube με τικαρισμενο το hardware acceleration το βιντεο κολλαει ασχημα και η καρτα ειναι idle οπως και ο επεξεργαστης. Οταν ομως εβγαλα το HA το βιντεο επαιζε σταθερα, μιας και πλεον ο επεξεργαστης ηταν αυτος που "το επαιζε" (20% usage). Βρηκα και ενα σχετικο θεμα εδω https://productforums.google.com/forum/#!topic/youtube/IIMbk3lRi28[1-25].Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος? Εγω χρησιμοποιω firefox, αλλα οταν δοκιμασα στο chrome το βιντεο επαιζε κανονικα.

Δημοσ.

παρομοιο προβλημα ειχα με την 5770 αν και ειχα τους τελευταιους drivers το προβλημα επεμενε, με την 7850 δεν εχω τετοιο θεμα...

το κουλο ειναι οτι αυτη η καρτα τωρα ειναι στο back συστημα και παιζει χωρις θεμα...

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβως το ιδιο και εγω,το ειχα παρατηρησει πριν απο κανα μηνα αλλα βαριεμαι να το ψαξω περαιτερω.Αν το ριξω στα 720 60 fps λειτουργει αψογα.Η καρτα γραφικων μου ειναι sapphire 6950 @6970 dual fan,Και μου το παρουσιαζει στο chrome

• Like 1
Δημοσ.

Με τον firefox γιατί μπορώ να δω μέχρι 720p video και όχι παραπάνω ; Θα ήθελα βοήθεια, για να πω και εγώ αν λαγκάρω με το hardware acceleration των ενσωματωμένων γραφικών μου.

• Moderators
Δημοσ.

Και εδω προχτες λαγκαρε το συμπαν. Chrome latest, 2500K, HD7870XT.

Εντελως απαραδεκτο. Ειναι εμφανες οτι κατι συμβαινει με το Youtube παντως, γενικα αργει να φορτωσει, αργει να αποκριθει... Η λυση που διαβασα για απενεργοποιηση του embedded flash player δεν ειναι αποδεκτη γιατι δεν παιζουν τα sites με online streaming, παρα μονο το Youtube...

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ google chrome, a8 6600k με ενσωματωμένα γραφικά όλα καλά δίχως θέματα και τα 720p και τα 1080p και τα 1440p. Και το 4k ομαλό, cpu usage 80% fullscreen με τον cpu στα 4.3 ghz. Drivers 14.12 omega.

Δημοσ.

πας στα settings στον chrome  , μετα στα advanced settings και απο εκει βγαζεις το use hardware acceleration  when available. ειναι κατω κατω . ειναι ενεργοποιημενο απο default 

Δημοσ.

μηπως φταινε τα 8.1? εβαλα σημερα στο δευτερο pc μια και ηταν ωρα για φορματ και παρατηρησα κολληματα στα βιντεο οχι μονο στο youtube αλλα και σε ταινιες

Δημοσ.

Έχω windows 8.1 και σε google chrome το hardware acceleration είναι ενεργοποιημένο, προσωπικά το έχω δοκιμάσει και με κλειστό και δεν υπάρχει διαφορά σε τίποτα, το cpu usage το ίδιο, κολλήματα μηδέν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...