ninos22 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Γνωρίζει κανένας για τους συγκεκριμένους ιούς? Δεν μπορώ να τους βρω και να τους διαγράψω. Δεν θέλω να κάνω φορμάτ. Το σύμπτωμα ειναι πως ανοίγει καρτέλες ανα λίγη ώρα μόνο του.Οποιος μπορεί να βοηθήσει ας στείλει. Ευχαριστώ.
mafiozoskotsos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα. Κάτι κατέβασες από σελίδα που γράφει skip ad και περιείχε τον ιό η εγκατέστησες κάποιο πρόγραμμα που είχε και σαβούρα μαζί (Adblock) Malwarebytes Adwcleaner HitmanPro Emsisoft Emergency Kit Spybot Search and Destroy Kaspersky Virus Removal Tool 2
ninos22 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ειναι ολα αυτά freeware? Αν καποια τα εχω δοκιμάσει.
mafiozoskotsos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ναι όλα είναι δωρεάν. Aν έχεις δοκιμάσει κάποιο και δεν έκανε δουλειά δοκίμασε και τα υπόλοιπα
Euclides Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Εγώ θα σου συνιστούσα να τρέξεις το ESET online scanner. Είναι Free, portable (δεν χρειάζεται εγκατάσταση), και έχει το μεγαλύτερο detection rate απ' ότι κυκλοφορεί στην αγορά. Τρέξε το, με τις ρυθμίσεις όπως στην φωτογραφία:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα