glamprou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Το έχω σαν demo στα χέρια μου.. μετά το σημερινό update δεν υπάρχει το πρόβλημα με το touch ανταποκρίνεται κανονικά. 1
dazoo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Το έχω σαν demo στα χέρια μου.. μετά το σημερινό update δεν υπάρχει το πρόβλημα με το touch ανταποκρίνεται κανονικά. και το πληκτρολόγιο, εφαρμογές, zoom in-out κτλ? Είχαν και αυτά θέματα, άσχετα με το multitouch. (Έγραφε τα δικά του, ανοιγε εφαρμογές, λάθος κλήσεις κτλ). Περίμενα να δω τι θα πουν για το τελευταίο update, για να το παραγγείλω και επειδή πάει για δώρο σε λίγο μεγαλύτερο άνθρωπο, μην γίνω και ρεζίλι.
DragonDagger Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μου ήρθε το lumia ( dual sim ) άλλα δεν είχε ακουστικά μέσα ενώ στα unbox υπήρχαν. Μάλιστα το διευκρίνιζαν κιόλας πως η single sim έκδοση δεν θα έχει ακουστικά!
dazoo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μου ήρθε το lumia ( dual sim ) άλλα δεν είχε ακουστικά μέσα ενώ στα unbox υπήρχαν. Μάλιστα το διευκρίνιζαν κιόλας πως η single sim έκδοση δεν θα έχει ακουστικά! Έκανες το τελευταίο update? Δουλεύει κανονικά η αφή ή εξακολουθεί να'χει θέματα?
DragonDagger Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Έκανες το τελευταίο update? Δουλεύει κανονικά η αφή ή εξακολουθεί να'χει θέματα? Από το μεσημέρι το έχω στα χέρια μου και τώρα μου έτυχε αυτό με την αφή στο facebook συγκεκριμένα. Θα το αφήσω άλλη μια μέρα χωρίς update για να το τεστάρω και θα σου πω. Κατά τ άλλα μια χαρά τηλέφωνο, δυνατό - καθαρό ηχείο, καλή γωνία θέασης, η κάμερα μια χαρά, σχετικά με τα χρώματα... μόνο στο facebook με χαλάει η απεικόνιση και συγκεκριμένα μόνο στο μπλε χρώμα εκεί που είναι οι ειδοποιήσεις, μηνύματα στάτους κ.λ.π! Καλό βάρος, ωραία ποιότητα κατασκευής και όλα αυτά με 97 ευρώ. Παιδιά πραγματικά για τα λεφτά της είναι συσκευάρα ειλικρινά δεν πρέπει να παραπονιέται κάποιος... εκτός απ το θέμα της αφής ειδικά εάν δεν φτιάχνει ούτε με το update. Αυτά Υ.Γ για τα handsfree γνωρίζει κάποιος κάτι;
xaralas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μου ήρθε το lumia ( dual sim ) άλλα δεν είχε ακουστικά μέσα ενώ στα unbox υπήρχαν. Μάλιστα το διευκρίνιζαν κιόλας πως η single sim έκδοση δεν θα έχει ακουστικά! Ουτε εμενα ειχε ακουστικα το dual sim, νομιζω μονο σε καποιες χωρες οπως πχ στην Γαλλια εχουν ακουστικα.
glamprou Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 και το πληκτρολόγιο, εφαρμογές, zoom in-out κτλ? Είχαν και αυτά θέματα, άσχετα με το multitouch. (Έγραφε τα δικά του, ανοιγε εφαρμογές, λάθος κλήσεις κτλ). Περίμενα να δω τι θα πουν για το τελευταίο update, για να το παραγγείλω και επειδή πάει για δώρο σε λίγο μεγαλύτερο άνθρωπο, μην γίνω και ρεζίλι. Φαίνεται ότι μετά το τελευταίο update όλα όσα έχουν σχέση με την οθόνη (να το πω έτσι είναι σε παρα πολύ καλύτερη απόκριση σε σχέση με πριν . Να μην ξεχνάμε δεν είναι high end συσκευή .. Για την κατηγορία του και τα λεφτά του νομίζω δεν έχει ανταγωνισμό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα