Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι στο ψάξιμο για smartphone εδώ και λίγο καιρό και από τα διάφορα unbox που έχω δει έμεινα ικανοποημένος από τις δυνατότητες του παραπάνω τηλεφώνου παρόλα αυτά είδα και αρνητικές αξιολογήσεις σχετικά με το touch και την ανταπόκριση της οθόνης... ισχύει τελικά; Γι αυτό και δεν το αγόρασα από την πρώτη στιγμή!

Αν πάω σε lumia 535 θα είναι το τρίτο wp τηλέφωνο που θα έχω ( πριν, lumia 520 & htc trophy ). Είναι καλύτερο από το lumia 520; Έμεινα ικανοποιημένος από το λογισμικό απλά στο 520 ενός γνωστού μου κρασάρει διαρκώς και μετά από update τα προβλήματα ήταν αρκετά... Αξίζει μήπως κάτι άλλο;

Δημοσ.

Κάποιοι λένε πως με εφαρμογή μπορεί να διορθωθεί τι ισχύει τελικά, το γεγονός ότι έτυχε σε γνωστο σου δεν σημαίνει πως ντε και καλά είναι προβληματική. Το έχει πάθει μεγάλς αριθμός συσκευών;

Δημοσ.

Επειδή ήθελα να αγοράσω την συσκευή, μετά από ψάξιμο σε διάφορα forum, διαπίστωσα ότι το πρόβλημα αφορά μεγάλο μέρος των χρηστών και δεν είναι μεμονωμένες περιπτώσεις..Θα σου πρότεινα να επισκεφτείς κάποιο κατάστημα να το δοκιμάσεις .

Δημοσ.

συμφωνα με κατοχους, η οθονη εχει προβλημα. δεν εχει διορθωθει με update.

περιμενε το 640

Ναι το οποίο θα διατεθεί εμπορικά το 3g στα 190 ευρώ και το 4g στα 240. Άντε στο skroutz να ξεκινήσει από 160! Επίσης από χαρακτηριστικά δεν μπορεί να συγκριθεί, μιλάμε για ανώτερη συσκευή στα πάντα.

Δημοσ.

Κοιτα αδερφε το μονο θεμα που εχει μεινει με την οθονη μετα τα updates ειναι οταν βαζεις 3 δακτυλα και πανω. Πλεον σε ολα τα αλλα ειναι φυσιολογικο το κινητο. Και αυτο δεν θα το καταλαβαινα αν δεν διαβαζα και εγω γι αυτο το multitouch test γιατι στην καθημερινη χρηση δεν σου δημιουργει προβλημα. Καποιοι λενε οτι τους βαλαν νεο πανελ αφης και δουλευει και αυτο.

Εγω ειμαι παραπανω απο ευχαριστημενος για τα 100€ που εδωσα (χρηση τηλεφωνο, skype, gps, ραδιο, σερφαρισμα και φωτο).

Δημοσ.

Κοιτα αδερφε το μονο θεμα που εχει μεινει με την οθονη μετα τα updates ειναι οταν βαζεις 3 δακτυλα και πανω. Πλεον σε ολα τα αλλα ειναι φυσιολογικο το κινητο. Και αυτο δεν θα το καταλαβαινα αν δεν διαβαζα και εγω γι αυτο το multitouch test γιατι στην καθημερινη χρηση δεν σου δημιουργει προβλημα. Καποιοι λενε οτι τους βαλαν νεο πανελ αφης και δουλευει και αυτο.

Εγω ειμαι παραπανω απο ευχαριστημενος για τα 100€ που εδωσα (χρηση τηλεφωνο, skype, gps, ραδιο, σερφαρισμα και φωτο).

Το έκανα παραγγελία πριν λίγο, τσέκαρα ξανά μήπως βρω κάτι στα ίδια χρήματα και δεν υπήρχε, μιλάμε για 97 ευρώ τηλέφωνο. Ότι κάτσει, σε περίπτωση που είναι προβληματικό μέσα στη βδομάδα θα το κάνω αντικατάσταση τώρα εάν είμαι γκαντέμης και μου βγει το πρόβλημα αργότερα, τι να πω! Πάντως και το προηγούμενο τηλέφωνο που είχα πάρει απ`το ίδια κατάστημα ( 520 ) έτυχε να βγάλει πρόβλημα στην κάμερα και η εξυπηρέτηση τους ήταν άψογη, έγινε αντικατάσταση και όλα κομπλέ. @xalaras κι εγώ για τους ίδιους λόγους το χρειάζομαι. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Δημοσ.

Το έκανα παραγγελία πριν λίγο, τσέκαρα ξανά μήπως βρω κάτι στα ίδια χρήματα και δεν υπήρχε, μιλάμε για 97 ευρώ τηλέφωνο. Ότι κάτσει, σε περίπτωση που είναι προβληματικό μέσα στη βδομάδα θα το κάνω αντικατάσταση τώρα εάν είμαι γκαντέμης και μου βγει το πρόβλημα αργότερα, τι να πω! Πάντως και το προηγούμενο τηλέφωνο που είχα πάρει απ`το ίδια κατάστημα ( 520 ) έτυχε να βγάλει πρόβλημα στην κάμερα και η εξυπηρέτηση τους ήταν άψογη, έγινε αντικατάσταση και όλα κομπλέ. @xalaras κι εγώ για τους ίδιους λόγους το χρειάζομαι. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Καλοριζικο φιλε, ευχομαι να ειναι μια χαρα! Με το που το ανοιξεις ψαξε για ενημερωσεις γιατι μαλλον θα εχει 1 ή 2 και απενεργοποιηση του μεγεθυντικου φακου απο τις ρυθμισεις.

Δημοσ.

Καλοριζικο φιλε, ευχομαι να ειναι μια χαρα! Με το που το ανοιξεις ψαξε για ενημερωσεις γιατι μαλλον θα εχει 1 ή 2 και απενεργοποιηση του μεγεθυντικου φακου απο τις ρυθμισεις.

Ευχαριστώ φίλε, για ποιες ενημερώσεις ακριβώς μιλάς; 

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε, για ποιες ενημερώσεις ακριβώς μιλάς; 

Εβγαλε μια αρχες Μαρτιου και μια σημερα, λογικα ειναι fixes για την αφη, δεν εχουμε επισημο changelog. 

Δημοσ.

Έκανες πολύ καλά που το αγόρασες τελικά! Το πήρα δώρο στην κοπέλα μου και το έχει καταευχαριστηθεί! Όσο για την οθόνη και εγώ είχα διαβάσει τα χίλια μύρια, αλλά δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα. Ναι ok, το moultitouch δεν αναγνωρίζει πάνω από 4 δάχτυλα, αλλά τι το θες, βάτραχος είσαι? όχι βέβαια :P Καλορίζικο και πίστεψε με θα το χαρείς το κινητό. Πάντως μπράβο σου για την αντιμετώπιση σου απέναντι στα αρνητικά σχόλια για το κινητό(τα οποία ήταν ελλειπή και είμαι σίγουρος ότι αυτοί που τα έγραψαν έγιναν φερέφωνα θεμάτων από τα forum).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...