Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα σήμερα ένα ποντίκι για τον υπολογιστή μου, συγκεκριμένα το gigabyte m9600, έχω το εξής πρόβλημα με έναν συγκεκριμένο υπολογιστή. Σε αυτόν τον υπολογιστή εχει μέχρι τωρα ένα razer το οποίο δουλεύει κανονικα, αλλα και πάλι όχι σε όλες τις θύρες usb, δηλαδή πρεπει να το βάλω σε 1-2 συγκεκριμένες για να λειτουργήσει. Το ίδιο ισχύει και γι το πληκτρολόγιο δηλαδή δουλεύει μόνο σε 1 θύρα usb. Τωρα το θέμα ειναι οτι όταν βάζω το καινούριο ποντίκι ενώ ανάβει το φως του δεν κουνιετε. Το δοκίμασα σε αλλο pc με windows xp και δουλεύει κανονικα αμέσως. Το έβαλα και στο MacBook pro που έχω και δουλεύει και εκει άμεσος μόνο στο κύριο pc μου δεν λειτουργεί το οποίο εχει windows 7. Κατέβασα απ το σιτε της gigabyte κατι που είχε για το ποντίκι αλλα και πάλι τιποτα, έψαξα στο Ίντερνετ για drivers τιποτα... Το έβαλα να κανει αντιμετώπιση προβλήματος και αναγνώριση συσκευής και μου λεει οτι η συσκευή δεν εγκαταστάθηκε σωστά. Το θέμα ειναι οτι στα αλλα μηχανήματα που έχω δούλεψε κατευθείαν... Έκανα και επαναφορά συστήματος αλλα και πάλι τιποτα. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα πραγματικά.... Δεν ξερω τι γίνετε... Υπάρχει κατι αλλο που μπορώ να κανω; ή παω για φορματ ; Πρεπει αν γίνετε να γλιτώσω το φορματ για έχω πολλα πράγματα στον υπολογιστή και θα ειναι τεράστιο πρόβλημα μετα να ξανά φτιάχνω τα προγράμματα κτλπ απ την αρχή. Μπορώ να κανω κατι να το αναγνωρίσει;; Έχω απελπίσει.

Δημοσ.

Όταν μπαίνω σε safe mode, δουλεύει. Δηλαδή τι εννοώ, άμα πατήσω με του που ανοίγει ο υπολογιστής F8 με βγάζει σε ένα μενού, boot menu, εκει επιλέγω τον ένα απ τους δυο δίσκους τον SSD δηλαδή και όταν φορτώνει απο εκει μπαίνει και δουλεύει κανονικα το ποντίκι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...