Προς το περιεχόμενο

iphone 5s icloud lock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι και τους ρωτησ αν θελουν καθολου την αποδηξη αλλα ο υπαλληλος του ειπε πως δεν ειναι icloud lock και με επαναφορα απο υπολογιστη και itunes με το οποιο θα ταυτιστει δεν υπαρχει προβλημα ξερει κανεις  να με βοηθησει???

του εξηγησε ομως ο φιλος οτι δεν ξερει τον κωδικο

Δημοσ.

οκ πες του να τα κανει ολα αυτα, και οταν ειναι κομπλε το κινητο χωρις λογαριασμους κλπ να στο φερει.

εσυ βεβαια θα πας να κανεις ενα restore all στο κινητο για να σιγουρευτεις και εσυ ο ιδιος οτι δεν ζητησε κωδικο χρηστη.

• Like 2
Δημοσ.

Έχεις πρόσβαση στο κινητό; Αν ναι τσέκαρε σε αυτή τη σελίδα αν έχει κλείδωμα. Πιθανόν να μην είχε ενεργοποιημένη την επιλογή εύρεση τηλεφώνου και του το είπαν αυτό (αλλά τότε θα σε άφηνε να κάνεις επαναφορά...)

Είναι φίλος σου ή άγνωστος από αγγελία;

https://www.icloud.com/activationlock/

Δημοσ.

Έχεις πρόσβαση στο κινητό; Αν ναι τσέκαρε σε αυτή τη σελίδα αν έχει κλείδωμα. Πιθανόν να μην είχε ενεργοποιημένη την επιλογή εύρεση τηλεφώνου και του το είπαν αυτό (αλλά τότε θα σε άφηνε να κάνεις επαναφορά...)

Είναι φίλος σου ή άγνωστος από αγγελία;

https://www.icloud.com/activationlock/

απο αγγελια...αλλα ειχε γινει επαναφορα και οταν πηγα να κανω ξανα επαναφορα ηθελε κωδικο...

επεισης ητανε καθαρο απλως το παιδι οταν εποικηνωνησε με αππλε τους ειπε αν χρειαζεται να στηλει αποδηξη και αυτοι του ειπαν οχι και οτι με συνδεση itunes σε υπολογιστη κανει επαναφορα ομως απο τον υπολογιστη και ειναι κομπλε

Δημοσ.

απο αγγελια...αλλα ειχε γινει επαναφορα και οταν πηγα να κανω ξανα επαναφορα ηθελε κωδικο...

επεισης ητανε καθαρο απλως το παιδι οταν εποικηνωνησε με αππλε τους ειπε αν χρειαζεται να στηλει αποδηξη και αυτοι του ειπαν οχι και οτι με συνδεση itunes σε υπολογιστη κανει επαναφορα ομως απο τον υπολογιστη και ειναι κομπλε

Ωραία και γιατί δεν το κάνει;

Δημοσ.

Ωραία και γιατί δεν το κάνει;

θα το προσπαθησει να το δωσει σε ενα φιλο του και θα με ενημερωσει γιαατι δεν πολυασχολειται με itunes

Δημοσ.

Xαχαχαχα.... εγινεεεεεεεε......

Ας το κανει ΑΥΤΟΣ restore και να στο φερει..... :devil:

Δημοσ.

θα το προσπαθησει να το δωσει σε ενα φιλο του και θα με ενημερωσει γιαατι δεν πολυασχολειται με itunes

Μέχρι να το δεις εντελώς καθαρό μην δώσεις λεφτά πάντως

• Like 1
Δημοσ.

Xαχαχαχα.... εγινεεεεεεεε......

Ας το κανει ΑΥΤΟΣ restore και να στο φερει..... :devil:

οχι το εχω δδει απο κοντα και το κινητο και αποδηξεις και τα παντα και ειναι ΑΡΙΣΤΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ

καλως παιδια θα σας ενημερωσω  

Δημοσ.

Bρε και το δικο μου αριστο ειναι με αποδειξεις και χωρις γρατσουνια, αλλα το εχω κλειδωμενο με το icloud.....

Δεν λεει κατι αυτο.....

Να φανταστω ειδες το imei, πρεπει να ειναι ιδιο και στην συσκευη, και στο κουτι, και στην αποδειξη....... ε? :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Πριν το κάνει restore του ζητάει να κλείσει το find my iphone αν το έχει ενεργοποιήσει πριν. Υπάρχει και περίπτωση να είναι θέμα ασχετοσύνης για να μην κακολογούμε. Σε κάθε περίπτωση εσύ μην το πάρεις αν δεν είναι ξεκλείδωτο και δεν δουλεύει ρολόι με την δική σου sim.

Δημοσ.

Πριν το κάνει restore του ζητάει να κλείσει το find my iphone αν το έχει ενεργοποιήσει πριν. Υπάρχει και περίπτωση να είναι θέμα ασχετοσύνης για να μην κακολογούμε. Σε κάθε περίπτωση εσύ μην το πάρεις αν δεν είναι ξεκλείδωτο και δεν δουλεύει ρολόι με την δική σου sim.

ναι θα το κανω κι εγω μια επαναφορα και θα ειναι κομπλε και ενοειται πως δεν το παιρνω εφοσον δεν ειναι κομπλε...παντως ευχαριστω για την βοηθεια σου

Bρε και το δικο μου αριστο ειναι με αποδειξεις και χωρις γρατσουνια, αλλα το εχω κλειδωμενο με το icloud.....

Δεν λεει κατι αυτο.....

Να φανταστω ειδες το imei, πρεπει να ειναι ιδιο και στην συσκευη, και στο κουτι, και στην αποδειξη....... ε? :ph34r:

να σου πω μολις ειδα οτι ειναι lock το αφησα  δεν τα ελενξα επειδη το αφησα αλλα θα το δω την επομενη φορα που θα παω...ευχαριστω παντως για την παρατηρηση αλλα ειναι πολυ ενταξυ τυπος και μολις του εξηγησα τι συμβαινει  δεν με αφησε να το αγορασω μεχρι να το φτιαξει .....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...