augeris21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 καλησπερα παιδια...θελω να με βοηθησει καποιος με το εξης προβλημα.. Ητανε να παρω σημερα το 5s ητανε κομπλε με αποδηξη αγορας,κουτι ιμει και ητανε κυριολεκτικα σαν καινουργιο... το θεμα ειναι οτι ενω πηγα να το κανω επαναφρα το icloud ειχε το ονομα του φιλου στο email και ζηταγε κωδικο.... δεν το πηρα..εχω σηνενοηθει με το παιδι επειδη αυτος το εδωσε σε ενα φιλο του να το επαναφερει αλλα του εβαλε email και κωδικο και τωρα δεν το ξερει... απο την vodafone απο που το πηρε.. μπορει να παει με αποδηξη και να το επαναφερει?????? καποιος που ειναι σιγουρος ας μου πει αλλα 100%100
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 καλησπερα παιδια...θελω να με βοηθησει καποιος με το εξης προβλημα.. Ητανε να παρω σημερα το 5s ητανε κομπλε με αποδηξη αγορας,κουτι ιμει και ητανε κυριολεκτικα σαν καινουργιο... το θεμα ειναι οτι ενω πηγα να το κανω επαναφρα το icloud ειχε το ονομα του φιλου στο email και ζηταγε κωδικο.... δεν το πηρα..εχω σηνενοηθει με το παιδι επειδη αυτος το εδωσε σε ενα φιλο του να το επαναφερει αλλα του εβαλε email και κωδικο και τωρα δεν το ξερει... απο την vodafone απο που το πηρε.. μπορει να παει με αποδηξη και να το επαναφερει?????? καποιος που ειναι σιγουρος ας μου πει αλλα 100%100 Αν έχει απόδειξη αγοράς να πάρει τηλέφωνο την apple και θα το ξεκλειδώσουν. Μέχρι να το ξεκλειδώσει και να το δεις μην ασχοληθείς! 1
augeris21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 να τονισω οτι ο φιλος ειναι εξυπηρετικοτατος και μονος του μολις του εξηγησα τι συμβαινει με τον κωδικο δεν με αφησε να το παρω.. θα παει αυριο vodafone... πιστευεις θα του το φτιαξουν (θα παει με αποδηξη,κουτι) και ολα ??????
genious1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 να τονισω οτι ο φιλος ειναι εξυπηρετικοτατος και μονος του μολις του εξηγησα τι συμβαινει με τον κωδικο δεν με αφησε να το παρω.. θα παει αυριο vodafone... πιστευεις θα του το φτιαξουν (θα παει με αποδηξη,κουτι) και ολα ?????? η vodafone οχι, μονο η apple μπορει να ξεκλειδωσει το icloud 1
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 να τονισω οτι ο φιλος ειναι εξυπηρετικοτατος και μονος του μολις του εξηγησα τι συμβαινει με τον κωδικο δεν με αφησε να το παρω.. θα παει αυριο vodafone... πιστευεις θα του το φτιαξουν (θα παει με αποδηξη,κουτι) και ολα ?????? Αυτό που σου έγραψα και είπε και ο φίλος πιο κάτω, δεν χρειάζεται να πάει στη Vodafone. Τηλέφωνο στην apple απευθείας. Μην σε "πείσει" να το πάρεις αν δεν ξεκλειδωθεί πάντως, θα κλαις τα λεφτά σου!
augeris21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Αυτό που σου έγραψα και είπε και ο φίλος πιο κάτω, δεν χρειάζεται να πάει στη Vodafone. Τηλέφωνο στην apple απευθείας. Μην σε "πείσει" να το πάρεις αν δεν ξεκλειδωθεί πάντως, θα κλαις τα λεφτά σου! παιρνω τηλεφωνο apple μετα ??
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 παιρνω τηλεφωνο apple μετα ?? Ναι και να έχεις την απόδειξη αγοράς, θα τη ζητήσουν
augeris21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ναι και να έχεις την απόδειξη αγοράς, θα τη ζητήσουν εγω θελω να καταλαβω θα την στειλω την αποδηξη μεσω πχ φαξ κτλ...ή θα μου ζητησουν τηλεφωνικος καποια στοιχεια που εχει η αποδηξη??
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 εγω θελω να καταλαβω θα την στειλω την αποδηξη μεσω πχ φαξ κτλ...ή θα μου ζητησουν τηλεφωνικος καποια στοιχεια που εχει η αποδηξη?? Θα χρειαστεί να τη στείλεις σκαναρισμένη η με φαξ.
augeris21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Θα χρειαστεί να τη στείλεις σκαναρισμένη η με φαξ. καλως ευχαριστω.....περιμενω νεα του φιλου και θα σας ενημερωσω ....ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας παιδιαα.... 1
paylidis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 μη μπλεξεις να το κανεις εσυ... καλλιστα μπορει να ειναι αποδειξη απο αλλο τηλεφωνο/αλλοιωμενη κ.ο.κ.
augeris21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) μη μπλεξεις να το κανεις εσυ... καλλιστα μπορει να ειναι αποδειξη απο αλλο τηλεφωνο/αλλοιωμενη κ.ο.κ. να σαι καλα φιλε....ευχαριστω και παλι για την βοηθεια Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2015 από augeris21
augeris21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 λοιπον παιδια ο φιλος επικοινωνησε με apple και του ειπαν οτι δεν ειναι κλειδωμενο απλως θελει συνδεση σε itunes με εναν υπολογιστη για να γινει επαναφορα... τι πυστευετε???θα γινει???? του εξηγησε οτι δεν εχει τον κωδικο και του ειπαν οτι θελει μια επαναφορα απο το itunes
Unabomber Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Λολ...... με ενα restore δηλαδη φευγει το icloud lock ? Eισαι σιγουρος οτι επικοινωνησε με την Apple ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα