hgemwn Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 εγω παντως που χτυπησα εναν hp 14ari με 4 gb ram me haswell επεξεργαστη 220ευρω απο amazon μονο τα καλυτερα εχω να πω...το εχω σχεδον 10 μηνες και ειμαι ευχαριστημενος.... και ξαναλεω...τι θα περνατε με αυτα τα λεφτα;tablet ή λαπτοπ;
bill81 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) ........................... Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2015 από bill81
ShevaGR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) κοίτα, πριν αρχίσω να χρησιμοποιώ ένα macbook pro έλεγα ακριβώς τα ίδια παγιδευμένος στα άθλια pc λαπτοπ των 600-700 ευρώ που ήθελαν φορμάτ κάθε 3μηνο ότι χρήση και να έκανα.. Εδώ και ένα χρόνο, το μηχάνημα δουλεύει τέλεια, χωρίς φορμάτ και βλακείες! Οπότε μη τα ισοπεδώνουμε όλα και μην εξισώνουμε ένα macbook με το Chromebook!!! Συγκρίνεις λαπτοπ των 600 ευρώ με λαπτοπ των 2 και 3 χιλιάδων ευρώ; Μπράβο. Θα σου πω εγώ τώρα τη δική μου οπτική. Τοσιμπα λάπτοπ 2008 αγορά 1000 ευρώ. Ακόμα παίζει και κάνει τη δουλειά μου. Μακμπουκ αιρ του 2008 2000 ευρώ. Δεν παίρνει jdk 1.7 με τίποτα. Έχει 64 μπιτ επεξεργαστή, αλλά δεν παίρνει 64 μπιτ λειτουργικό και δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά μου, λόγω jdk και άλλων (+ του ότι δεν μπορείς να προσθέσεις ραμ) . Εν ολίγοις η μόνη μάρκα σε αππλ που δεν κάνει τη δουλειά μου και έκανε διπλάσια τιμή είναι το αππλ. Επίσης δεν μπορείς να μιλάς για φορμάτ και τέτοια όταν συγκρίνεις ένα μηχανικό σκληρό με έναν ssd. Εγώ ssd έχω δεν έχω κάνει ποτέ φορμάτ.... Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2015 από ShevaGR
bill81 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) ....................... Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2015 από bill81
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα