TheAccountant Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 buffos αυτες τις προοπτικες ειναι που δυσκολευομαι να δω προσωπικα. Αν και πολλα πραγματα κανουμε πλεον online, παραυτα τα προγραμματα μου τα θελω εγκατεστημενα στο σκληρο και να δουλευουν και offline, και φυσικα τα αρχεια μου να σωζονται offline. Αν δε τα κανει αυτα, δε με ενδιαφερει...
Unabomber Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Σε ενα sammy chromebook που εχω παντως, μια χαρα κανω επεξεργασια κειμενου κλπ, με Google docs, και το αποθηκευω στον σκληρο του(οffline) Kαι φωτος εχω κατεβασμενες....κλπ..... Απλα αν γινει στραβη και δεν υπαρχει ιντερνετ καπου, απλα καθεσαι και το κοιτας....
bill81 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Google οσα δεν τα πουλησεις σε κοροιχμμμμ, πελατες ηθελα να πω, βαψτα μπλε και πετα τα στη θαλασσα
buffos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 @theaccountant Η αλήθεια είναι ότι οι ανάγκες μας "διαμορφώνονται". Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι περισσότερες εφαρμογές θα είναι διαθέσιμες online. Αυτό μπορεί να σε ξενίζει και να θες τα πάντα εγκατεστημένα στον υπολογιστή σου, αλλά η αλήθεια είναι ότι το μοντέλο των online εφαρμογών είναι καλύτερο από πολλές απόψεις και για τον χρήστη (μηδενική εγκατάσταση, πρόσβαση από παντού και από διάφορα interfaces, seamless updates) και για τον προγραμματιστή (χωρίς πειρατεία, better user analytics and feedback, single platform) Ακόμη και η ανάγκη για πρόσβαση σε τοπικό περιεχόμενο θα αντιμετωπίζεται μετατρέποντας τον υπολογιστή σε web server. Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά. Ήδη στον προγραμματιστικό τομέα τα πράγματα κινούνται Ραγδαία σε αυτή την κατεύθυνση, με καινούργια εργαλεία που διευκολύνουν την ανάπτυξη μεγάλων και πολύπλοκων εφαρμογών. Σε 5 6 χρόνια το chromeos θα μοιάζει πολύ πιο relevant από ότι τώρα. Το workflow του μέλλοντος είναι online και ο χρήστης του μέλλοντος που δεν θα έχει γνωρίσει το offline περιεχόμενο θα ξινιζει όπως εσύ τώρα με την ιδέα του always online 1
liberostelios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Αν δεν είχε μόνο 32 GB (ή 64 στη "μεγάλη" έκδοση) δίσκο θα ήταν ότι πρέπει να το πάρεις, να του περάσεις ένα elementary OS (ή κάποια άλλη όμορφη και ελαφριά Linux διανομή) και για να γίνει μακράν το καλύτερο vfm premium ultrabook, αλλά δυστυχώς η Google δεν αφήνει τέτοια περιθώρια. Επομένως, είναι τόσο ανούσια πολυτέλεια όσο οποιοδήποτε άλλο premium ultrabook στην αγορά (ZenBook, MBP κλπ.). Τώρα, αν κάποιου του περισσεύουν τα λεφτά, μπορεί να το αγοράσει. Πάντως το OS είναι αρκετά συμπαθητικό, ως σκέψη, και αν μπορέσει κάποια στιγμή η Google να προσφέρει πλήρη υποστήριξη Android App, θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω στο δικό μου ultrabook ως τρίτη επιλογή. Δώσε μου μια εύκολη ονομασία για την υπερυψηλή ανάλυση σε συγκεκριμένη διαγώνιο, που να μην ειναι γλωσσοδέτης και εγώ θα την χρησιμοποιήσω, αντί της retina. HiDPI ;-) 1
hgemwn Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Εχει κανείς σας chromebook???ξερετε γενικά τικανει ;;;εύκολα βγάζετε συμπεράσματα ...ναι τοpixel ειναι ακριβό και ειναι το high end αλλά εχει και πιο φθηνά αν δείτε καθόλου στο εξωτερικό ...
hgemwn Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Καταρχήν υπάρχουν android appsδιαφορετικά αν δεν εχει αυτήν που ψάχνεται την φτιάχνεται !!!! Ειναι ενα μηχάνημα που προςφερεται για online χρήση αλλά και για offline (docs,gmail,Google office γενικά) Εχει notifications και με την χρήση του pushbullet απαντάς κιόλας ...(κάτι σαν hands off) Δεν κανείς φορματ Εχει 8-10 ώρες μπαταρία Ανάβει και σβήνει σε χρόνο dr Εχει torrent (js torrent) Δεν έχεις ιούς Αναβαθμίζεται το πολύ κάθε τρεις εβδομάδες Εχει usb,card reader Σου δίνει 1 terra στο Google drive Μην μπερδεύεστε δεν ειναι pc ούτε tablet αλλά κάτι το ενδιάμεσο ... Δεν παίζεις παιχνίδια !!! Οτι άλλο σας λείπει βάζετε ενα Linux και τρέχετε μαζί ... Και όλα αυτά από 200€...
Vasilisxd Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Η πλάκα είναι ότι μερικοί νομίζουν ότι τα imac/macbook τρέχουν ios που ακόμα και έτσι να ήταν , πάλι καλύτερα από το chrome
bill81 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Εχει κανείς σας chromebook???ξερετε γενικά τικανει ;;;εύκολα βγάζετε συμπεράσματα ...ναι τοpixel ειναι ακριβό και ειναι το high end αλλά εχει και πιο φθηνά αν δείτε καθόλου στο εξωτερικό ... Όχι. Ναι. Όχι. Το pixel κρίνουμε σε αυτό το άρθρο, δείξε μου άλλο thread για τα φτηνά να γράψω άλλο σχόλιο. Γενικά ότι πλεονέκτημα έχει ένα chromebook (πολύ φτηνό με απλό hardware για να κάνεις την δουλειά σου) το pixel το χάνει. Θα πληρώσεις πολλά χρήματα για φοβερό hardware για ένα chromebook να το κάνεις τι????? Απλά χαζομάρα. Εντάξει υπάρχουν βέβαια και χειρότερα αλλά εκεί έχουμε συνηθίσει από τα fanboys και δεν μας κάνει εντύπωση απλά γελάμε: http://www.techgear.gr/apple-engineer-macbook-humor-96978/
paparovic Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Γενικά ότι πλεονέκτημα έχει ένα chromebook (πολύ φτηνό με απλό hardware για να κάνεις την δουλειά σου) το pixel το χάνει. Θα πληρώσεις πολλά χρήματα για φοβερό hardware για ένα chromebook να το κάνεις τι????? Απλά χαζομάρα. High end υπολογιστής για απλές χρήσεις, τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; Γιατί πρέπει π.χ. ο πατέρας σου που δεν έχει και μεγάλη επαφή με το sport να χρησιμοποιεί μια μπακατέλα κι όχι ένα όμορφο και ποιοτικό εργαλείο;
bill81 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 High end υπολογιστής για απλές χρήσεις, τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; Γιατί πρέπει π.χ. ο πατέρας σου που δεν έχει και μεγάλη επαφή με το sport να χρησιμοποιεί μια μπακατέλα κι όχι ένα όμορφο και ποιοτικό εργαλείο; High end υπολογιστής, για απλές χρήσεις και εγώ είμαι αυτός που δεν καταλαβαίνω, μάλιστα οκ. Ο πατέρας μου μπορεί να πάρει ένα φτηνο laptop γιατί όχι και chromebook για απλή χρήση και να μην πληρώσει του κόσμου τα χρήματα για i7 επεξεργαστή που δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ. Εγώ το βρίσκω χαζομάρα φίλε μου αν εσύ το βρίσκεις έξυπνο μπράβο σου και να το πάρεις, καταναλωτές θέλουν δεν γράφει πουθενά ότι πρέπει να είσαι σκεπτόμενος καταναλωτής.
21century Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 H αλήθεια είναι ότι περιμένουμε τιμές κάτω από 200 ευρώ ώστε να είναι ανταγωνιστικά...
hgemwn Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Όχι. Ναι. Όχι. Το pixel κρίνουμε σε αυτό το άρθρο, δείξε μου άλλο thread για τα φτηνά να γράψω άλλο σχόλιο. Γενικά ότι πλεονέκτημα έχει ένα chromebook (πολύ φτηνό με απλό hardware για να κάνεις την δουλειά σου) το pixel το χάνει. Θα πληρώσεις πολλά χρήματα για φοβερό hardware για ένα chromebook να το κάνεις τι????? Απλά χαζομάρα. Εντάξει υπάρχουν βέβαια και χειρότερα αλλά εκεί έχουμε συνηθίσει από τα fanboys και δεν μας κάνει εντύπωση απλά γελάμε: http://www.techgear.gr/apple-engineer-macbook-humor-96978/ μπορει το αρθρο να ειναι για το πιξελ αλλα γενικα δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα για τα chromebook...(μπορειτε να δειτε στην αμερικη τα ποσοστα και στο αμαζον οτι ειναι σε ανοδικη πορεια)δεν ειναι μονο το pixel και δεν ειπα οτι ειναι must buy η αγορα του...οπως και του καινουργιου netbook της apple !!! μπες σε παρακαλω στο αμαζον και δες ποσο εχουν απο αλλες εταιριες(dell,acer,hp κτλ) εκτος απο παιχνιδια και video editing τα υπολοιπα τα κανεις...αλλα πες μου σε παρακαλω αν τα κανεις αυτα που και σε pc των 200-300 ευρω....ποσο κραταει η μπαταρια τους και καθε ποτε θες φορματ... σας ειπα μην μπερδευεστε...δεν ειναι ουτε υπολογιστης ουτε tablet αλλα κατι το ενδιαμεσο.....
Unabomber Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 H αλήθεια είναι ότι περιμένουμε τιμές κάτω από 200 ευρώ ώστε να είναι ανταγωνιστικά... http://www.amazon.co.uk/HP-G6V82ES-ABU-WLED-anti-glare-lithium-ion/dp/B00KVISHN8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1426237772&sr=8-1&keywords=chromebook http://www.amazon.co.uk/Acer-Aspire-CB3-111-11-6-inch-Chromebook/dp/B00NWHUXIC/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1426237799&sr=8-4&keywords=chromebook Eχει παααρα πολλα σε χαμηλες τιμες...... Πριν κανα χρονο εβγαλαν ενα της Sammy στα 110 ευρω..... και ενα της Acer στα 90 ευρω...... Σε καταστηματα του Λονδινου βεβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα