jmirko15 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 εφοσον ολα προοριζονται για το cloud, εχει καποιο ιδιαιτερο νοημα ο τοσο δυνατος επεξεργαστης και η μνημη 8 gb; Για τα μάτια του κόσμου; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Αυτα δεν υποτίθεται πως ήταν φθηνά; 1000 ευρώ για ένα λαπτοπ που μόνο μπαίνει στο ίντερνετ και με 64 GB? Ούτε η apple τέτοιες ξεφτίλες ρε παιδιά.
redefeugo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Η πλάκα είναι οτι τα αγοράζει η ίδια η google για τους υπαλλήλους της...
kurkosdr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 εφοσον ολα προοριζονται για το cloud, εχει καποιο ιδιαιτερο νοημα ο τοσο δυνατος επεξεργαστης και η μνημη 8 gb; Ποιο cloud; Locally τρέχουν οι εφαρμογές του Chrome store. Απλά είναι παγιδευμένες μέσα στον browser (NaCl ή HMTL5+JS). Αυτός είναι και ο λόγος που χρειάζεται τα 64GB storage. 2
TheAccountant Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 1) Δεν παιρνει Win, δεν εχει καν android 2) δεν γυρνα η οθονη 360 μοιρες ακλαυτο...
jim5 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Έχω το Acer Chromebook 1. Δεν παίζει αρκετά video files, ακόμα και κάποια .άνι files δε παίζει. Μα είναι δυνατόν? 2. Δεν έχει μtorrent 3 Συνδεω το Nexus 7 2013 με USB και δεν μπορώ να μεταφέρω αρχείο απο το Chromebook-Nexus! Ανοίγει-κλείνει γρήγορα, είναι αθόρυβο, Οθονη δε λεει πολλα. Μακάρι να έτρεχε Android..
ShevaGR Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 πλακα μας κανουν?? 1000 δολαρς για αυτο το πραγμα??? Αυτό λέμε και για την αππλ....
atheatos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Της μόδας έγινε τελευταία το charging μέσω usb c, το αλουμίνιο και η retina display.... Όσο για αυτούς που λένε για την τιμή, δεν ειναι και φτηνη η κατεργασία του αλουμινίου. Δεν το φτιάχνει μόνο μια πρέσα. Έχει πολλά στάδια και μη μου πει κάποιος οτι το πλαστικό ειναι πιο ακριβό,ειδικά με την τωρινή τιμή του πετρελαίου.
ShevaGR Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Της μόδας έγινε τελευταία το charging μέσω usb c, το αλουμίνιο και η retina display.... Όσο για αυτούς που λένε για την τιμή, δεν ειναι και φτηνη η κατεργασία του αλουμινίου. Δεν το φτιάχνει μόνο μια πρέσα. Έχει πολλά στάδια και μη μου πει κάποιος οτι το πλαστικό ειναι πιο ακριβό,ειδικά με την τωρινή τιμή του πετρελαίου. Λολ ρετίνα.... Δεν είναι της μόδας η "ρετινα" απλά η αππλ ονόμασε αλλιώς το "υψηλή ανάλυση" και σας το πλασάρει σαν ρετίνα.... Από πάντα μπουσταρανε τα χαρακτηριστικά της οθόνης. Δεν είναι καινούργιο πράμα.... Όλα τα ακριβά λαπτοπς έχουν καλές οθόνες.... 1
atheatos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Λολ ρετίνα.... Δεν είναι της μόδας η "ρετινα" απλά η αππλ ονόμασε αλλιώς το "υψηλή ανάλυση" και σας το πλασάρει σαν ρετίνα.... Από πάντα μπουσταρανε τα χαρακτηριστικά της οθόνης. Δεν είναι καινούργιο πράμα.... Όλα τα ακριβά λαπτοπς έχουν καλές οθόνες.... Δώσε μου μια εύκολη ονομασία για την υπερυψηλή ανάλυση σε συγκεκριμένη διαγώνιο, που να μην ειναι γλωσσοδέτης και εγώ θα την χρησιμοποιήσω, αντί της retina. Χρησιμοποίησα τον όρο retina ,όχι ακριβώς όπως χρησιμοποιώ τον όρο full HD. Επίσης χρησιμοποιείται και απο περισσότερους αυτός όρος γιατί δίνει εύκολα να καταλάβει κανείς οτι μια οθόνη, έχει υψηλή πυκνότητα pixel. Pixel όπως η ονομασία του laptop της Google. Επίσης δεν φτάνει μόνο η "υψηλή ανάλυση " για να χαρακτηρίσει το όρο retina. Μπορεί να έχεις υψηλή ανάλυση αλλά τεράστια διαγωνιο ( επιφάνεια ) οθόνης όποτε το retina πάει περίπατο. Βέβαια δεν περιμένω μα το καταλάβεις αυτό.
paparovic Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μου αρέσουν τα νήματα σαν αυτό που σκίζουν τα στριγκάκια τους οι κάθε λογής haters. Εγκρίνεται 2
x_vagos_x Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 [...] ενώ στο πάνω μέρος υπάρχει ένα LED strip, που με double-tap αποκαλύπτει το ποσοστό φόρτισης της μπαταρίας. Χαχαχα συγκλονιστικό feature. 2
mants118 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Αυτό λέμε και για την αππλ.... κοίτα, πριν αρχίσω να χρησιμοποιώ ένα macbook pro έλεγα ακριβώς τα ίδια παγιδευμένος στα άθλια pc λαπτοπ των 600-700 ευρώ που ήθελαν φορμάτ κάθε 3μηνο ότι χρήση και να έκανα.. Εδώ και ένα χρόνο, το μηχάνημα δουλεύει τέλεια, χωρίς φορμάτ και βλακείες! Οπότε μη τα ισοπεδώνουμε όλα και μην εξισώνουμε ένα macbook με το Chromebook!!!
buffos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μάλλον μπερδεύεστε Το ChromeOS εξυπηρετεί μια συγκεκριμένη λειτουργία. Δεν έρχεται να αντικαταστήσει το κεντρικό μας pc Είναι internet based computer Υπάρχουν ένα σωρό chromebooks με τιμές 300-400 ευρώ Το αν θέλουν να βγάλουν ένα high-end με όμορφο design για να πουλάει και μούρη δεν είναι κακό. Χρηστικό σίγουρα ΔΕΝ είναι. Αν σου περισσεύουν τα χρήματα είναι μια χαρά.Προσωπικά δεν έχω "ανάγκη" για ένα chromebook. αλλά το chromeOS project έχει προοπτικές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα