Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλοι μου παντογνώστες ..Θα ήθελα την βοήθειά σας Pls,,,,

Έκανα φορμάτ στο λάπτοπ του φίλου μου και μου συμβαίνει το εξής παράδοξο..

Στο σπίτι μου δουλεύει τέλεια .. Μόλις το πάω στο γραφείο του , αρχίζει να βγάζει κινέζικα ..

το έκανα τρείς φορές , υποθέτοντας οτι κάτι έκανα λάθος, αλλά πάντα το ίδιο..

Έχω τρείς επιλογές.. Ή να έρχεται ο φίλος μου σπίτι μου για να κάνει την δουλειά του , ή να μου το χαρίσει , μιάς και στο σπίτι μου δουλεύει τέλεια .. ή να μου βρείτε εσείς την λύση.. Μην μου πείτε τίποτα για ξεμάτιασμα , τρισάγιο στο γραφείο του και άλλα τέτοια τελετουργικά ..Τα σκέφτηκα και εγώ .Κάτι τεχνολογικό περιμένω απο εσάς τους φωστήρες..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλησπερα,

οταν λες βγαζει κινεζικα τι ακριβως?? ανεβασε ενα printsreen να δουμε... :-)

Δημοσ.

καλησπερα,

οταν λες βγαζει κινεζικα τι ακριβως?? ανεβασε ενα printsreen να δουμε... :-)

Είναι αδύνατον ,,, Τώρα δουλεύει τέλεια ,, αφου είναι στο σπίτι μου....

Όταν λέω κινέζικα δεν ακριβολογώ.. Αλλά εννοώ οτι  γεμίζει η οθόνη απο σύμβολα σαν κινέζικα., . Δεν ανταποκρίνεται τίποτα και αναγκάζομαι να το κλείσω απο το μπουτόν..

Είναι αδύνατον ,,, Τώρα δουλεύει τέλεια ,, αφου είναι στο σπίτι μου....

Όταν λέω κινέζικα δεν ακριβολογώ.. Αλλά εννοώ οτι  γεμίζει η οθόνη απο σύμβολα σαν κινέζικα., . Δεν ανταποκρίνεται τίποτα και αναγκάζομαι να το κλείσω απο το μπουτόν..

Σκέφτηκα μήπως έχει να κάνει με την μνήμη RAM ,, Μήπως πρέπει να την κάνω ένα reset..??

Δημοσ.

Μήπως είναι πρόβλημα ΕΜΙ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Electromagnetic_interference

Κλείσε τον γενικό διακόπτη του ρεύματος στο γραφείο του φίλου σου ώστε να μην δουλεύει καμιά ηλεκτρική συσκευή και τσέκαρε αν το κάνει πάλι.                         

Δημοσ.

Μήπως είναι πρόβλημα ΕΜΙ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Electromagnetic_interference

Κλείσε τον γενικό διακόπτη του ρεύματος στο γραφείο του φίλου σου ώστε να μην δουλεύει καμιά ηλεκτρική συσκευή και τσέκαρε αν το κάνει πάλι.                         

τι είναι  αυτή η ΕΜΙ..??Δεν το έχω ξαναακούσει.???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές: Google-άρισέ το, να δεις τι είναι και τι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει - σου έδωσα και link.

Μπορεί να δημιουργηθούν από άλλες ηλεκτρικές συσκευές, από κακά γειωμένη ηλεκτρική εγκατάσταση ή από παρακείμενες RF εκπομπές.

Σου είπα να ξεκινήσεις κλείνοντας τον γενικό διακόπτη του ηλεκτρικού, προκειμένου να διαπιστώσεις αν είναι ενδογενείς στο κτήριο, ή εξωγενείς.

Επεξ/σία από Euclides
Δημοσ.

Μήπως στο γραφείο το συνδέεις με κάποια άλλη συσκευή; εκτυπωτή, usb stick κτλπ;

Δημοσ.

Μήπως στο γραφείο το συνδέεις με κάποια άλλη συσκευή; εκτυπωτή, usb stick κτλπ;

OXI ..Δέν προλαβαίνω καν.. Το πάρτυ αρχίζει μόλις το ανοίξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...