Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω ενα Samsung που εχει μνημη 8GB μνημη. Μπορω να εγκαθηστω στην sd και οχι στην μνημη του τηλεφωνου εφαρμογες? Γιατι δεν μου φτανει η μνημη του κινητου. Και αν ναι απο που κανω αυτη την ρυθμιση?

Δημοσ.

Δεν μπορεις απευθειας, μπορεις ομως να την στειλεις στην sd μετα την εγκατασταση. Πας εφαρμογες(apps) και βρισκεις την εφαρμογη που θες να μετακινησεις και λογικα μεσα θα ειναι σαν επιλογη. Απο μια εκδοση και μετα βγηκε αυτη η επιλογη. Μετα μπορεις με root 100%

• Like 1
Δημοσ.

Όπως είναι γνωστό σε όλους τους χρήστες της πλατφόρμας Android, στην έκδοση 4.4 KitKat, η Google δεν επιτρέπει τη μεταφορά εφαρμογών προς την κάρτα SD που μπορεί να διαθέτει η συσκευή μας.

Η μονη λυση ειναι το root και το Link2Sd που θα το δεις εδω:

http://www.doctorandroid.gr/2013/10/increase-internal-space-on-android.html?m=1

Δημοσ.

Επειδη ο φιλος μας δεν ειπε τι Samsung εχει γι'αυτο το ειπα.

Τωρα σε εσενα τι να πω....ειναι και 4.4.2 νομιζω.

Μηπως επειδη παλιο και το κανανε μετα!!!!

Ψαχνω τωρα δικαιολογια :-)

Εγω αυτο ξερω αν κανω λαθος ας με διορθωσεται.

Δημοσ.

Καλημερα.

Μία γνώμη μου αλλη ειναι(δεν ξερω αν πιανει σε ολα τα κινητα)θα ήταν να υπάρχει Κρυπτοϋπογραφή με βάση το ΙΜΕΙ της συσκευής (που είναι μοναδικό για την καθεμία) , ώστε εάν προσπαθήσει έστω κάποιος να αντιγράψει σε κάποια άλλη συσκευή κάποια τυχόν εφαρμογή, απλά να μην εκτελείται ή να είναι μη αναγνώσιμη!

Τι απλό! Ή έστω να υπάρχει κάποιο κρυφό Partition ίσως ώστε να αποθηκεύονται εκεί τα αρχεία των εφαρμογών με την προϋπόθεση να υπάρχει και κάποιο Google ID ανά χρήστη.

Δημοσ.

Καλημερα.

Μία γνώμη μου αλλη ειναι(δεν ξερω αν πιανει σε ολα τα κινητα)θα ήταν να υπάρχει Κρυπτοϋπογραφή με βάση το ΙΜΕΙ της συσκευής (που είναι μοναδικό για την καθεμία) , ώστε εάν προσπαθήσει έστω κάποιος να αντιγράψει σε κάποια άλλη συσκευή κάποια τυχόν εφαρμογή, απλά να μην εκτελείται ή να είναι μη αναγνώσιμη!

Τι απλό! Ή έστω να υπάρχει κάποιο κρυφό Partition ίσως ώστε να αποθηκεύονται εκεί τα αρχεία των εφαρμογών με την προϋπόθεση να υπάρχει και κάποιο Google ID ανά χρήστη.

http://www.insomnia.gr/_/articles/google/android/%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%bf-%cf%84%ce%bf-android-51-lollipop-r8738 αυτο το διαβασες Saruman ;;;

Δημοσ.

Το διαβασα τεο αλλα που θελεις να καταλληξεις!!

Αυτο που λεει για την πολλαπλη Sim!!!

Η κατι αλλο που δεν επεσε στην αντιληψη μου....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω το SAMSUNG XCOVER 2 GT-S7710. Για αυτο το μοντελο ρωταω. Στις ρυθμισεις εφαρμογων δεν μου φερνει την επιλογη για sd οπως ειναι στην εικονα του φιλου tsilitheo1.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...