Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια , θα ηθελα να μου προτεινετε μια συνθεση για ενα φιλο .

Μονο κουτι , τιποτα αλλο.  Θα ηθελα να εχει ssd , και οχι απαραιτητα ψυκτρα .

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 600 euro

ii) Tη χρήση του υπολογιστή : Gaming

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: --

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη?    οχι

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?  οχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε:  θεσσαλονικη , visionstudio κατα προτιμηση  

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? καταστημα

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα?  οχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? οχι

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής) :              οχι

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών):        οχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: οχι

Δημοσ.

Oριστε απο visionstudio. Εναλλακτικα μπορειτε να αντικαταστησετε τον ssd με hdd.

ΝVidia gpu γιατι αποδιδουν καλυτερα οι drivers τους με φθηνο επεξεργαστη. Επισης δε βλαπτει η υποστηριξη DirectX 12. Η 280Χ δε χωραει στο budget, θελει και μεγαλυτερο τροφοδοτικο. 

To Zalman Z1 ειναι το μοναδικο κουτι που βρηκα σε αυτη τη τιμη με 2 ανεμιστήρες προεγκατεστημενους.

post-247983-0-17377700-1426125695_thumb.png

Δημοσ.

Μιας και δεν θα ασχοληθω με oc και εχω καλες εντυπωσεις απο amd , θα μπορουσε να βγει ενα συστημα με 

amd cpu + r9 270x καρτα γραφικων ή ειναι υπερβολικη ?

Δημοσ.

Εχω μπερδευτει . Εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος απο τον phenom χωρις oc . Νομιζω οτι η αγορα 2πυρηνου ειναι αρκετα ξεπερασμενη και επιπλεον αποτι διαβαζω σε review ο συγκεκριμενος αδυναμος σε multi task χρηση αν και πολυ vfm.

Καποια εναλλακτικη ?

Αποστολή από το GT-S6310 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Καλη φαινεται αν και για το τροφοδοτικο και την μητρικη δεν εχω γνωμη. 

Με λιγα λογια αυτες ειναι οι επιλογες μου?

Δημοσ.

Η μητρική είναι η καλύτερη που μπορείς να πάρεις σε αυτά τα λεφτά και το τροφοδοτικό είναι μια χαρά.

Στα 600€ είναι η καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Δημοσ.

Δεν είναι λίγα μόνο 80-90 gb που θα περισσέψουν;

Π.χ. για το gta v θέλει 65 GB ελεύθερα

Εντάξει εξαίρεση είναι αλλά τα εμπορικά παιχνίδια συνήθως θέλουν αρκετό χώρο

Δημοσ.

Ριξε μια ματιά σε αυτή τη σύνθεση με FX 6300 + R9 270X + SSD 120GB

http://prntscr.com/6ft7c8

Σορυ για την παρεμβαση αλλα εχω μια απορια. Εχω δει οτι σε ολες τις συνθεσεις χαμηλου μπατζετ προτεινετε τον fx6300. Δεν εχω δει ουτε σε μια τον fx6350. Υπαρχει καποιος λογος? Ρωταω γιατι εγω αυτον εχω και μεχρι στιγμης ειμαι αρκετα ικανοποιημενος αν και κανει λιγο θορυβο μιας και δεν του εχω βαλει ψυκτρα.

Δημοσ.

Γιατί ουσιαστικά ο 6350 είναι ο 6300 χρονισμένος στα 3.9.(Το ίδιο ισχύει και με 8320/8350)

Δηλαδή ο 6300 είναι πιό vfm από τον 6350..αρκεί να ξέρεις ή να μάθεις πως να ανεβάσεις την συχνότητά του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...