carrypizza Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 καλησπερα ηθελα να ρωτισω αν αξιζει καποιος να παρει one plus one τωρα που μπορουν τα φερουν ελλαδα ειμαι λιγο δυστακιτκος γιατι εχω δει πολλα προβληματα με κιτρινιλες οθονης και δεν εχει παρει official το lollipop
Fulgore Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Οχι δεν αξιζει τωρα πια αφου εχουν πεσει οι τιμες στα κινητα απο οταν πρωτοβγηκε(βλεπε πχ στο S5). Και οταν εννοω δεν αξιζει το λεω κυριως για τα 400+ευρω που το πουλανε τα καταστηματα. http://www.skroutz.gr/s/5083636/OnePlus-One-16GB.html http://www.skroutz.gr/s/5438011/OnePlus-One-64GB.html
GiwrgosP- Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Κοιτά Σκρουτζ το έχει 400 κάτι ευρώ.. S5 και g3 300 κάτι.. Άρα αν σκέφτεσαι να το παρεις από Σκρουτζ καλύτερα να μην το προτιμήσεις.. Τώρα αν θες να κοιταξεις από έξω που το δίνουν λιγότερα από όσο ξέρω κάτι γίνεται.. Γενικά καλο κινητό είναι αλλά αν στην ίδια τιμή μπορείς πλέον να πάρεις κινητό γνωστής εταιρίας γιατί να προτιμήσεις oneplus;; Δεν έχει κάτι παραπάνω να σου προσφέρει.. Από κει και πέρα είναι θέμα γούστου... 1
GianniSM Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ακριβώς ότι έγραψε ο Γιώργος, με τα ίδια λεφτά πλέον παίρνεις καλύτερα και με 2 χρόνια εγγύηση
StigmaX Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Πόσα θέματα έχεις σκοπό να ανοίξεις για αγορά συσκευής? 1
leo06 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 318 ευρώ κάνει το 64αρι επίσημα απο την one+ και με εγγύηση 2 χρόνια
iziamos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Θα έλεγα ότι αυτή τη στιγμή είναι toss up μεταξύ oneplus και s5. Το πλεονέκτημα κατ εμέ του oneplus είναι ότι το να κανείς flash/root την συσκευή δεν ακυρώνει την εγγύηση. Αν ενδιαφέρεσαι για αγορά πάντως στιλε μου ενα pm.
totem_lost Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Πάντως εγώ είμαι 100% ευχαριστημένη με το OnePlusOne. Φοβερά προσεγμένη κατασκευή, πολύ γρήγορο, καταπληκτική μπαταρία, κανένα απολύτως πρόβλημα. Συγκριτικά με το Nexus 5 που είχα πριν είναι πολύ πιο αξιόπιστο. Μειονεκτήματα: Μέγεθος και κάμερα. Το πήρα 300 EU (64 GB) online.
iziamos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 totem_lost, είχες κανένα θέμα με κιτρίνισμα οθόνης; πότε το πήρες;
nteps Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Ένας κάτοχος Nexus 5 αξίζει να κάνει την αλλαγή και να πάει για Oneplus One αυτή την στιγμή?
totem_lost Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 totem_lost, είχες κανένα θέμα με κιτρίνισμα οθόνης; πότε το πήρες; Κανένα απολύτως πρόβλημα μέχρι στιγμής. Το έχω εδώ και 2 μήνες.
Fulgore Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Ένας κάτοχος Nexus 5 αξίζει να κάνει την αλλαγή και να πάει για Oneplus One αυτή την στιγμή? Ουτε με σφαιρες αγαπητε. Εχεις κινητο παρα πολυ δυνατο(δεν νομιζω να κολλας πουθενα)για τουλαχιστον 1.5 με 2χρονια θα ελεγα. Μην ψαρωνετε απο τα Specs των κινητων
GianniSM Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Ένας κάτοχος Nexus 5 αξίζει να κάνει την αλλαγή και να πάει για Oneplus One αυτή την στιγμή? Αλλάζεις τηλ αν δεν αντέχεις άλλο την κακή μπαταρία/κάμερα που έχει. Το ΟΡΟ έχει κάπως καλύτερη μπαταρία από το G3 αλλά σαφώς χειρότερη κάμερα, αναβάθμιση όμως και τα 2.
nteps Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Ουτε με σφαιρες αγαπητε. Εχεις κινητο παρα πολυ δυνατο(δεν νομιζω να κολλας πουθενα)για τουλαχιστον 1.5 με 2χρονια θα ελεγα. Μην ψαρωνετε απο τα Specs των κινητων Σε γενικές γραμμές, ναι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το κινητό. Το μόνο που με έχει ενοχλήσει είναι η διάρκεια της μπαταρίας, ειδικά μετά την αναβάθμιση σε Lollipop...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα