Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

εχω ενα μηχανακι 50cc και εχω ασφαλεια. Θα ηθελα να ρωτησω εαν το οδηγησει ενας φιλος,κατοχος διπλωματος, ειναι ασφαλισμενος και αυτος; Η θα μας "γραψουν" σε καποιον ελεγχο; Ξερω οτι θα πειτε να παρω την ασφαλεια,αλλα ρωταω τι ισχυει γενικα. Με ενα γρηγορο ψαξιμο στο ιντερνετ δεν βρηκα πολλα. Αλλιως θα ρωτησω αυριο που θα ειναι ανοιχτα το γραφειο.

Ευχαριστω ! :-)

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

εχω ενα μηχανακι 50cc και εχω ασφαλεια. Θα ηθελα να ρωτησω εαν το οδηγησει ενας φιλος,κατοχος διπλωματος, ειναι ασφαλισμενος και αυτος; Η θα μας "γραψουν" σε καποιον ελεγχο; Ξερω οτι θα πειτε να παρω την ασφαλεια,αλλα ρωταω τι ισχυει γενικα. Με ενα γρηγορο ψαξιμο στο ιντερνετ δεν βρηκα πολλα. Αλλιως θα ρωτησω αυριο που θα ειναι ανοιχτα το γραφειο.

Ευχαριστω ! :-)

Παρακαλω να σβηστει το παρον θεμα. Κολλησε το pc και το εστειλα 2 φορες... Ευχαριστω :X :-)

Δημοσ.

Δεν ξέρω για μηχανακι..στα αυτοκίνητα η ασφάλεια καλύπτει όλους τους οδηγούς του οχήματος.Πιθανότατα το ίδιο θα συμβαίνει και στο μηχανάκι.

Δημοσ.

Οποιος έχει δίπλωμα μπορεί να το κυκλοφορεί.Το όχημα ασφαλίζεται και απλά αναφέρεται και το όνομα του κατόχου.

• Moderators
Δημοσ.

Εκτος και εαν οδηγαει καποιος κατω των 23 ή με διπλωμα λιγοτερο απο 1-2 χρονια.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω για μηχανακι..στα αυτοκίνητα η ασφάλεια καλύπτει όλους τους οδηγούς του οχήματος.Πιθανότατα το ίδιο θα συμβαίνει και στο μηχανάκι.

Έχω την εντύπωση πως άμα είναι κάτω των 23 ο οδηγός χρειάζεται μικτή ασφάλεια...

Δλδ εγώ που είμαι 19 στα 20 και έχω δίπλωμα εδώ και 1 χρόνο και 1 μήνα μπορώ να έχω κανονική ασφάλεια και όχι μικτή? 

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως άμα είναι κάτω των 23 ο οδηγός χρειάζεται μικτή ασφάλεια...

Δλδ εγώ που είμαι 19 στα 20 και έχω δίπλωμα εδώ και 1 χρόνο και 1 μήνα μπορώ να έχω κανονική ασφάλεια και όχι μικτή? 

Δεν ξερω αν αλλαζει για δικυκλο αλλα δεν χρειαζεται  μικτη σε καμμια περιπτωση για αυτοκινητο .Μαλιστα αποφευγουν οι ασφαλιστικες τις μικτες με νεο οδηγο.

Οι νεεοι οδηγοι κατω απο 23 ή ανεξαρττως ηλικιας με διπλωμα λιγοτερο απο ενα χρονο πληρωνουν επασφαλιστρο 30% στην βασικη ασφαλεια

• Moderators
Δημοσ.

Οχι δεν χρειαζεται μικτη, αυτο ελειψε.

Απλα ισως χρειαζεται να δηλωθει ως οδηγος σε ασφαλισμενο οχημα, γιατι υπαρχει επασφαλιστρο (κοινως επειδη ειναι αρχαριος και αρα εχει αυξημενη πιθανοτητα ατυχηματος, απλα πρεπει να πληρωθει ενα λιγο πιο αυξημενο ασφαλιστρο).

Δημοσ.

Αυτά δεν αφορούν την τροχαία, εφόσον το όχημα είναι ασφαλισμένο δεν θα σε "γράψουν" για ασφάλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν χρειαζεται μικτη, αυτο ελειψε.

Απλα ισως χρειαζεται να δηλωθει ως οδηγος σε ασφαλισμενο οχημα, γιατι υπαρχει επασφαλιστρο (κοινως επειδη ειναι αρχαριος και αρα εχει αυξημενη πιθανοτητα ατυχηματος, απλα πρεπει να πληρωθει ενα λιγο πιο αυξημενο ασφαλιστρο).

Ναι ότι πληρώνω παραπάνω ασφάλιστρα, ναι.. Αυτό όμως ακόμα και τώρα που πέρασα τον 1 χρόνο? 

Αυτά δεν αφορούν την τροχαία, εφόσον το όχημα είναι ασφαλισμένο δεν θα σε "γράψουν" για ασφάλεια.

Ναι αλλά σε περίπτωση ατυχήματος? 

Δημοσ.

Ναι αλλά σε περίπτωση ατυχήματος?

Άλλο αυτό, ο ts ρώτησε συγκεκριμένα "θα μας "γραψουν" σε καποιον ελεγχο;". Σε περίπτωση ατυχήματος θα σου ζητήσει η ασφαλιστική να πληρώσεις το επασφάλιστρο νέου οδηγού για το παρόν ασφαλιστήριο που έχεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στα 16 βγαζουν για 50αρη.δεν νομιζω οτι εχει επασφαλιστρα νεου οδηγου το 50αρη.αλλωστε οι ασφαλειες ειναι φτηνες...

και κατα 99.9% δεν υπαρχει μικτη για διτροχα οτι ηλικια και να σαι.

-------------

@evoracing πληρωνεις ενα 30% παραπανω στα βασικα του ασφαλιστηριου σαν νεος οδηγος.αν εχεις μικτη και φταις εσυ απ οσο ξερω αποζημιωνουν-φτιαχνουν το δικο σου πληρωνοντας μονο το 50% της ζημιας(εκτος και αν δεν ισχυει αυτο σε ολες τις ασφαλιστικες).Αν τα βρεις με τον αλλον που τρακαρες αλλαζουν τα πραγματα...στειλε μου πμ να σου πω αν εισαι νεος οδηγος

κάθε οδηγός του οχήματος που είναι κάτω των 23 ετών ή το δίπλωμα του έχει λιγότερο από ένα χρόνο από την ημερομηνία έκδοσης του, θεωρείται νέος οδηγός.

το δευτερο ισχυει για τους ανω των 23

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...