NickTG Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Πρόσθεσε edit αλλά δεν σε πρόλαβα. Όπως είπα απλά θα ήθελα έξτρα επιλογές. Οχι να σταματήσουν τα πιο φθηνά.
thor21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Έχω πάρει για ενα φιλο μου το galaxy xcover 2.Δεν ήθελε κινέζικο, ήθελε εγγύηση απο ελληνικό μαγαζί οποτε προτιμησα αυτό.Το κινητό παιδιά επειδή του το σεταρα είναι μια χαρά(για τα λεφτά του αλλά κ για τις απαιτησεις που έχει).Σίγουρα για ενα απαιτητικό χρήστη δεν πλησιάζει το ιδανικό κινητό αλλα για αυτους που θέλουν κάτι δυνατό κ ανθεκτικό είναι τέλειο.Ηδη του έχει πεσει μέσα σε λάσπες κ νερά απο το τρακτέρ, έχει φαει φουλ σκόνη κ χωμα(είμαστε σε επαρχια κ ασχολούμαστε κ με αγροτικές δουλειές) χωρίς να βγάλει κιχ.Οποτε ναι σίγουρα χρειάζονται κ αυτά τα κινητά κ περιμένουμε να βγει κ το xcover 3.
FORIS78 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ειχα το xcover 2 και πραγματικά το κινητό δεν ένιωθε τίποτα το τι πεσιματα και τι νερό έχει φάει δεν λέγετε, το μόνο αρνητικό που είχε είναι ότι είχε πολύ λίγο αποθηκευτικό χώρο και αναγκαστικά το έκανα root, ελπίζω το xc3 να μην έχει τέτοια θέματα. Sent from my iPhone using Insomnia
Coornio Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Γιατί κάνουν καν τον κόπο να βάζουν κάμερες (και κακής ποιότητος μάλιστα) σε τόσο low-end συσκευές.. 2ΜΡ εμπρόσθια και 5ΜΡ οπίσθια. Πραγματικά για τα οπίσθια κινητό.
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Γιατί κάνουν καν τον κόπο να βάζουν κάμερες (και κακής ποιότητος μάλιστα) σε τόσο low-end συσκευές.. 2ΜΡ εμπρόσθια και 5ΜΡ οπίσθια. Πραγματικά για τα οπίσθια κινητό. για τον λογο που ειπαμε πιο πανω.οτι ο αλλος δεν θελει High tech.οποτε μια καμερα 5 mp πχ ειναι μια χαρα για νορμαλ χρηση.
kurama Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Απλά προσπαθούν να αλλάξουν την ψυχολογία ενός επαγγελματία που ξέρει μόνο το 3310 και να του πουλήσουν ένα smartphone σχετικά δυνατό και ανθεκτικό με μέτρια χαρακτηριστικά. Δεν απευθύνεται στο ευρύ κοινό Δεν ισχύει αυτό που λες... υπάρχει στην αγορά (πάνω απο χρόνο) CAT smartphone και έχει αρκετή ζήτηση. [link='http://www.phonearena.com/phones
21century Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μεσαία επιλογή χωρίς εξωτικά χαρακτηριστικά...
fe31h Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 κατοχος της δευτερης έκδοσης. .. άνετα θα πάρω και την τρίτη. ...το θέμα απλό. ..τίμιο κινητό για τα λεφτά του και κάνει αυτό που λέει. ..αντέχει! ! Όσοι θελετε κάτι καλύτερο πατε στο s5 active. .. τοσο απλό! !
rakeesh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δηλαδή άμα βάζαν κάμερα 8mp θα ανέβαινε η τιμή ?
Voodooman Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Γιατί φίλε μου αυτοί που το έχουν ανάγκη δεν ασχολούνται ούτε με τα κοινωνικά δίκτυα ούτε παίζουν παιχνίδια. Ένα κινητό που να αντέχει στις κακουχίες της δουλειάς θέλουν. Εγώ πάλι δεν ασχολούμαι με κοινωνικά δίκτυα, ούτε παιχνίδια παίζω και θέλω ένα κινητό που να αντέχει τις κακουχίες της δουλειάς, αλλά να μην είναι και πτώμα, γιατί το μοναδικό κινητό που έχω θέλω να είναι καλό σε όλα. Αν έπρεπε να έχω κινητό μόνο για το χωράφι, τότε αυτό σίγουρα δεν θα ήταν smartphone. Δεν είπαμε να μας δώσουν το S6 σε rugged έκδοση, αλλά τουλάχιστον ένα S4.
ChimairaX Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δούλευα έναν χρόνο ηλεκτρολόγος - εγκαταστάτης... Το αφεντικό είχε αλλάξει 200 κινητά απ τις πτώσεις που τρώγαν απ τις σκάλες. Μέχρι που του πρότεινα το Xcover 2. Ακόμα αυτό έχει. Οπότε για έναν 40άρη επαγγελματία σε βαριές δουλειές που θέλει και λίγο από smartphone, αυτή η σειρά είναι ό,τι πρέπει...
DIMSAV Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Και αντε δεν βαλανε τουλαχιστον 8g καμερα δεν βαλανε και 16g rom, τουλαχιστον αυτες τις τρυπες του usb και των ακουστικων δεν θα επρεπε να τις ειχαν καλυμενες; ετσι που ειναι ορθανοιχτες τι εμπιστοσυνη να δωσει ο καταναλωτης για τις δυνατοτητες του ως προς την σχετικη αδιαβροχοποιηση που διαθετει εστω και γι'αυτο το λιγο χρονικο οριο στον λιγο χρονο που υποσχεται;.
poulinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Και αντε δεν βαλανε τουλαχιστον 8g καμερα δεν βαλανε και 16g rom, τουλαχιστον αυτες τις τρυπες του usb και των ακουστικων δεν θα επρεπε να τις ειχαν καλυμενες; ετσι που ειναι ορθανοιχτες τι εμπιστοσυνη να δωσει ο καταναλωτης για τις δυνατοτητες του ως προς την σχετικη αδιαβροχοποιηση που διαθετει εστω και γι'αυτο το λιγο χρονικο οριο στον λιγο χρονο που υποσχεται;. οχι δεν σημαινει οτι πρεπει να ειναι καλυμμενες οι θυρες για να ειναι αδιαβροχες.προσεχε ομως κατι το βασικο.μιλαμε για γλυκο νερο και οχι για θαλασσινο διοτι το θαλασσινο θα αφησει αλατι πανω στις επαφες και game over το τηλεφωνο.το γλυκο νερο δεν δημιουργει προβλημα αν οι επαφες ειναι σωστα φτιαγμενες.για αυτο θα δεις οτι τα περισσοτερα κινητα δεν ειναι για θαλασσινο νερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα