voltmod Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Η Samsung επέκτεινε την "rugged" σειρά Xcover με μία νέα προσθήκη, το Galaxy Xcover 3, που καλύπτει τις προδιαγραφές MIL-STD 810G.Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει σε κραδασμούς και σε πτώσεις από ύψος 1,2 μέτρων ενώ χάρη στην πιστοποίηση IP67 αντέχει στην σκόνη και στο νερό, σε βάθος έως και 1 μέτρου για 30 λεπτά περίπου. Η Samsung διατηρεί τα φυσικά πλήκτρα για τις λειτουργίες Home, Multitasking και Back, ώστε να είναι εφικτός ο χειρισμός με γάντια, με υγρά χέρια ή γενικότερα σε δύσκολες συνθήκες ενώ διαθέτει ένα ειδικό πλήκτρο, με την ονομασία Xcover, με την βοήθεια του οποίου ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει τον φακό ή την κάμερα. Το νέο Samsung Galaxy Xcover 3 διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών WVGA, βασίζεται σε τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,2GHz ενώ διαθέτει 1,5GB RAM, 8GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνεται με την χρήση κάρτας μνήμης microSD, εμπροσθια κάμερα 2,0 Megapixels και οπίσθια κάμερα 5,0 Megapixels που συνοδεύεται από LED flash (με λειτουργία υποβρύχιας λήψης). Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2200mAh και υποστηρίζει δίκτυα 4G LTE. Προσφέρεται επίσης GPS, NFC, πυξίδα, υψόμετρο και το KNOX για υψηλή ασφάλεια δεδομένων. Το βάρος της συσκευής είναι 154 γραμμάρια και το πάχος του είναι 9,95 χιλιοστά. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 4.4 KitKat ωστόσο θα αναβαθμιστεί σε Android 5.0 Lolipop. Site: SammyHub
Voodooman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Γιατί το κυκλοφορούν με τόσο μέτρια τεχνικά χαρακτηριστικά και δεν το κάνουν δυνατότερο.
CaptainOmega Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Γιατί πολλά χρήματα κοστίζουν έτσι και αλλιώς τα υλικά για την κατασκευή του.Αν έβαζαν και μέτρια πράγματα θα ήταν πανάκριβο.
Voodooman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ποιά υλικά κοστίζουν πολλά χρήματα, το χοντρό πλαστικό/λάστιχο περιμετρικά; 5
DaemonLord92 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Εγώ πιστεύω ότι απλα τ βγάζουν έτσι απλα για να τσεκάρουν αμα θα έχουν ζήτηση. Δεν καταλαβαίνουν όμως ότι με τέτοια χαρακτηριστικά δεν θα τα προτιμήσει κανεις 1
maliouras Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Απλά προσπαθούν να αλλάξουν την ψυχολογία ενός επαγγελματία που ξέρει μόνο το 3310 και να του πουλήσουν ένα smartphone σχετικά δυνατό και ανθεκτικό με μέτρια χαρακτηριστικά. Δεν απευθύνεται στο ευρύ κοινό 1
dimitris30 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Σταματήστε να κρίνετε κάθε κινητό με τα δικά σας κριτήρια και τις δικές σας ανάγκες! 2
poulinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ποιά υλικά κοστίζουν πολλά χρήματα, το χοντρό πλαστικό/λάστιχο περιμετρικά; οχι δεν ειναι μονο το υλικο.αλλα οτι ενα κινητο περναει την εκαστοτε πιστοποιηση που εχει.πχ ip 67 ip 68 και παει λεγοντας. επισης οπως ειπαν θα ανεβει το κοστος.και συνηθως τα Rugged phones απευθυνονται σε συγκεκριμενη κατηγορια χρηστων που τα θελουν για αυτο που ειναι παρα για τις επιδοσεις.ειμαι κατοχος xperia go που ειναι ip67.δεν το πηρα για τις επιδοσεις αλλα οτι το εχω σακατεψει στις τουμπες οτι εχειε φαεει το νερο της ζωης του και ακομα λειτουργει μια χαρα. 1
NickTG Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Καλή την βλέπω την τιμή. Το B15Q που έχω είναι πιο ακριβό.
Regulus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Γιατί το κυκλοφορούν με τόσο μέτρια τεχνικά χαρακτηριστικά και δεν το κάνουν δυνατότερο. Γιατί φίλε μου αυτοί που το έχουν ανάγκη δεν ασχολούνται ούτε με τα κοινωνικά δίκτυα ούτε παίζουν παιχνίδια. Ένα κινητό που να αντέχει στις κακουχίες της δουλειάς θέλουν. 4
NickTG Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δεν βλέπω πως το ένα αποκλείει το άλλο βέβαια. Εγώ θα ήθελα κάτι πιο δυνατό.
poulinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δεν βλέπω πως το ένα αποκλείει το άλλο βέβαια. Εγώ θα ήθελα κάτι πιο δυνατό. δεν το αποκλειει.υπαρχουν και καποια κινητα που ειναι αδιαβροχα μεν αλλα με καλα χαρακτηριστικα.ναυαρχιδες δεν θα βρεις.δηλαδη αν ενα iphone εχει 800 ευρω επειδη ειναι αυτο που ειναι τοτε θα παει 1200 .το ιδιο και για αλλες μαρκες.ολα γινονται απλα μετα θα ανεβει το κοστος.και αυτοι πονταρουν πιο πολυ στα ατομα που δεν θελουν κατι το xtreme.πχ fans των sports ατομα σε παραξενες δουλειες.και εγω πχ αν το xperia go δεν ειναι 200 ευρω και ειχε 500 δεν θα το αγοραζα.δεν ηθελα κατι xtreme σε χαρακτηριστικα αλλα κατι να αντεχει.
overpower Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δεν βλέπω πως το ένα αποκλείει το άλλο βέβαια. Εγώ θα ήθελα κάτι πιο δυνατό. Αλλο εσυ, και αλλο για την πραγματικη κατηγορια χρηστων που προοριζεται. Αν το θες για fb, δεν το χρειαζεσαι το συγκεκριμενο.
NickTG Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μα δεν είπα να βγαίνουν μόνο δυνατά και άρα να χάσουν εσένα από πελάτη. Όταν όμως ήδη η κατασκευή έχει ανεβάσει το κόστος τα καλύτερα χαρακτηριστικά θα είχαν πολύ μικρότερη επιβάρυνση στον κατασκευαστή. Δεν νομίζω ένα G2 πλέον για παράδειγμα με +100€ να ήταν δύσκολο να υπάρχει. Στην ουσία όμως ποντάρουν στις περιορισμένες επιλογές. Με το τελευταίο στο νου πάντως ξαναλέω πως η τιμή του Samsung δεν είναι κακή. Απλά θα ήθελα παραπάνω επιλογές. Αλλο εσυ, και αλλο για την πραγματικη κατηγορια χρηστων που προοριζεται. Αν το θες για fb, δεν το χρειαζεσαι το συγκεκριμενο.Γνωριζόμαστε? Ή όποιος χρειάζεται κινητό να αντέχει αυτόματα δεν το χρειάζεται και για άλλα πράγματα? 1
poulinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μα δεν είπα να βγαίνουν μόνο δυνατά και άρα να χάσουν εσένα από πελάτη. Όταν όμως ήδη η κατασκευή έχει ανεβάσει το κόστος τα καλύτερα χαρακτηριστικά θα είχαν πολύ μικρότερη επιβάρυνση στον κατασκευαστή. Δεν νομίζω ένα G2 πλέον για παράδειγμα με +100€ να ήταν δύσκολο να υπάρχει. Στην ουσία όμως ποντάρουν στις περιορισμένες επιλογές. ειναι αυτο που λεω και εγω πολλες φορες.γιατι δεν βαζαν πχ το ταδε χαρακτηριστικα αφου κανει +5 ευρω μονο.αυτοι το βλεπουν σε μεγαλη κλιμακα.οι επιλογες απο πλευρας μαρκας δεν ειναι περιορισμενες.ναι δεν υπαρχει ναυαρχιδα αλλα επιλογες εχεις διαφορες.σε αδιαβροχα υπαρχουν καλα μοντελα.σε rugged δεν υπαρχουν τοσα πολλα απο γνωστες εταιρειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα