Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Σε video το οποίο έχει μεγάλο πρόβλημα σε φωτισμό *σχεδόν σκοτάδι, πως μου δίνεται η δυνατότητα να αυξήσω το φώς και να φαίνονται οι σκηνές;

Εκανα προσπάθεια με τo Virtual Dub Mod, αλλά όσα κι αν φίλτρα κι αν έβαλα δεν βρήκα αποτέλεσμα;

Κάποια ιδέα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

δυστηχώς είναι το background μαύρο. Καταλαβαίνω ότι για να το επιτύχω ενδεχομένως θα πρέπει να συνδυάσω και άλλα φίλτρα.

Δημοσ.

Τα μόνα φίλτρα που μπορούν να "φωτίσουν" μια εικόνα είναι τα brightness, gamma και το levels.

Αν θέλεις ανέβασε ένα capture από μια σταθερή σκηνή να δούμε ακριβώς το πρόβλημα και να σου πούμε αν μπορείς ή όχι να κάνεις κάτι.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια, και συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση..

Δυστηχώς, είναι μία μαύρη εικόνα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να σωθούν τα χρώματα..

post-260757-0-53979100-1427355070_thumb.jpg

Δημοσ.

Συγνώμη τώρα. Αυτό που δείχνεις είναι η πραγματική εικόνα του βίντεο ή κάποιο σφάλμα στο capturing;

Αυτή η εικόνα είναι σαν να τραβήχτηκε το βίντεο με το καπάκι μπροστά στην κάμερα. Δεν σώνεται ούτε αν την αναλάβει το csi ή η nasa!

Έτσι παίζει και στο πρόγραμμα αναπαραγωγής, π.χ. στο vlc ή έχει κάποιο θέμα με τους codecs το virtualdub;

Δημοσ.

micos000,συγνώμη αλλά δεν είμαι ειδικός. Αυτή είναι η πραγματική εικόνα του video. Ετσι παίζει και κανονικά.

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...