Hal9000 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μια από τις καλύτερες εναλλακτικές προτάσεις στους χάρτες της Apple και της Google, έρχεται στο iOS, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί παλαιότερα η Nokia, προσφέροντας πλοήγηση χωρίς την ανάγκη σύνδεσης στο Internet, και χωρίς κάποια χρέωση.Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τα Here Maps στο iOS αφού πριν 15 μήνες η Nokia είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει την εφαρμογή για την πλατφόρμα της Apple, αποσύροντάς την αμέσως μετά προκειμένου να αφοσιωθεί στην ολοκλήρωση της έκδοσης για το Android. Η εφαρμογή Here όπως είναι η νέα της ονομασία, υποστηρίζει φωνητικές οδηγίες για πλοήγηση turn-by-turn, περιλαμβάνοντας πληροφορίες για τα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά και την κίνηση στους δρόμους σε ορισμένες χώρες. Ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει στη συσκευή του τους χάρτες 200 χωρών, συμπεριλαμβανομένου της Ελλάδας, και να προχωρήσει στον ορισμό μιας διαδρομής χωρίς να χρειάζεται να έχει σύνδεση στο Internet. Παράλληλα με τις οδηγίες πλοήγησης, η εφαρμογή προσφέρει μια σειρά από σημεία ενδιαφέροντος τα οποία μπορεί να αναζητήσει ο κάτοχος του iPhone, μεταξύ των οποίων εστιατόρια, αξιοθέατα, , βενζινάδικα κ.α Download: Here Maps για iOS Site: Here 360
γροσερισοπ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 είναι ίδια (εννώο ποιοτικά σε χαρτογράφηση) με τα maps που έχει στα lumia? (πάντως διαθεσιμα στο Greek App Store δεν ειναι ακόμα.)
SIP1995 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 είναι ίδια (εννώο ποιοτικά σε χαρτογράφηση) με τα maps που έχει στα lumia? (πάντως διαθεσιμα στο Greek App Store δεν ειναι ακόμα.) Ίσως επειδή όλο το App Store έχει πέσει..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ίσως επειδή όλο το App Store έχει πέσει.. Από εδώ που είμαι εγώ, το App Store φαίνεται μια χαρά.
stevengreeceGR Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Οι χάρτες στο Lumia που έχουν λειτουργούν άψογα offline. 2
stevengreeceGR Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Οι χάρτες στο Lumia που έχουν λειτουργούν άψογα offline.
javaneze Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 To navigation με street names στα ελληνικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το portαρουν απο το symbian επιτελους. Ουτε καν στα lumia δεν ηταν διαθεσιμο & φυσικα ουτε στο android, φανταζομαι ομοιως και εδω.
jumper12 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 not available in the greek app store!!! ευτυχως που βγηκε
Cosbuster Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Που το είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν δεν θυμάμαι να είδα τίποτα διαφημίσεις. Πως μπορείς να βγάζεις ένα τέτοιο απίστευτο προϊόν με offline navigation τελείως τσάμπα; 1
kifinas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Από εδώ που είμαι εγώ, το App Store φαίνεται μια χαρά. Προσπαθούν να πιάσουν το ρεκόρ στο downtime. https://www.apple.com/support/systemstatus/ 2
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ίσως επειδή όλο το App Store έχει πέσει.. Προσπαθούν να πιάσουν το ρεκόρ στο downtime. https://www.apple.com/support/systemstatus/ I stand corrected. Το απλό browsing στο iTunes Store δουλεύει κανονικά - κι αυτό με ξεγέλασε. Όταν όμως πας να κατεβάσεις κάτι...
kifinas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Που το είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν δεν θυμάμαι να είδα τίποτα διαφημίσεις. Πως μπορείς να βγάζεις ένα τέτοιο απίστευτο προϊόν με offline navigation τελείως τσάμπα; Βγάζεις από άλλους πελάτες λεφτά. Microsoft, Yahoo, Garmin, πολλοί κατασκευαστές αυτοκινήτων κλπ πληρώνουν κανονικά για τους χάρτες που λαμβάνουν από το Here Maps.
nzeppos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Πάντως από τότε που πρωτοδοκίμασα το Here, τέρμα και τα Google Maps, τέρμα και το Waze και τα πάντα όλα. Here και πάλι Here. 3
Cyber_Spartacus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 καλο στο S4 και Ζ2 μου αλλα στο εξωτερικό το Google Map απλα ειναι άπιαστο φοβεροεχω γλυτώσει χρόνο και χρήμα... εδω στην ελλαδα απλο καλο το here το εχω αλλα για ωρα ανάγκης....
exantas7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Στο iphone 4 που το εγκατέστησα δουλεύει μια χαρά, αλλά ακόμα και όταν η εφαρμογή είναι κλειστή (δεν τρέχει στο παρασκήνιο), το βελάκι του GPS είναι πάντα αναμμένο, και στο privacy στα settings φαίνεται ότι το here το "χρησιμοποίησε πρόσφατα" (μοβ βελάκι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα