Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας συμφορουμίτες. Αγόρασα τις προάλλες την XFX R7 260X, η οποία υποστηρίζει ανάλυση 2560 x 1600 με DVI. Συνέδεσα λοιπόν το VGA καλώδιο επάνω σε έναν VGA to DVI adapter και έβαλα την κάρτα γραφικών στον υπολογιστή. Η οθόνη μου υποστηρίζει ανάλυση 1680x1050, με την οποία και λειτουργώ με την παλιά κάρτα γραφικών. Τέλος πάντων, για να μην πολυλογώ εγκατέστησα τους drivers κάρτας και οθόνης, κάνω την επανεκκίνηση και βλέπω ότι στην ανάλυση οθόνης έχει επιλεχθεί το η μεγαλύτερη ανάλυση (1680x1200). Πάω στην λίστα καταστάσεων λειτουργίας και ψάχνω να βρω την ανάλυση 1680x1050. Την βρίσκω και βλέπω πως δίπλα ό,τι επιλογές έχει με την ανάλυση αυτή (και μεγαλύτερων αναλύσεων) γράφει πεπλεγμένη. Επιλέγω κάποιες, όμως μου βγάζει είτε τα μισά είτε μαύρες γραμμές είτε οτιδήποτε άλλο εκτός από καθαρή εικόνα. Τι μπορεί να φταίει και πώς μπορώ να το διορθώσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

μουχες πει για τον ανταπτορα; δεν θυμαμε, any way

προσωπικά οταν αλλαξα gpu απο gtx 260 σε hd 7850, ειχα ανταπτορα πανω οπως εσυ, vga καλοδιο και ανταπτορας dvi>vga στην gpu (ακριβώς οτι ειχα και στην 260)

εμενα μου εκανε παράσιτα, εβαζε σκιες και νερα, σα να εβλεπες αναλογικό σημα στην tv που να μην πιανει καλα. δανείστηκα ενα καλώδιο dvi και έπαιζε τέλεια.

μπορεις να δανειστείς ενα καλώδιο dvi? το μονιτορ σου εχει dvi θήρα;

Δημοσ.

μουχες πει για τον ανταπτορα; δεν θυμαμε, any way

προσωπικά οταν αλλαξα gpu απο gtx 260 σε hd 7850, ειχα ανταπτορα πανω οπως εσυ, vga καλοδιο και ανταπτορας dvi>vga στην gpu (ακριβώς οτι ειχα και στην 260)

εμενα μου εκανε παράσιτα, εβαζε σκιες και νερα, σα να εβλεπες αναλογικό σημα στην tv που να μην πιανει καλα. δανείστηκα ενα καλώδιο dvi και έπαιζε τέλεια.

μπορεις να δανειστείς ενα καλώδιο dvi? το μονιτορ σου εχει dvi θήρα;

Όχι! Αυτό είναι το πρόβλημα!

Δημοσ.

να σου πω, εχεις δοκιμασει ολες τις θυρες dvi στην gpu? εμενα μονο η μια απο τις δυο υποστιριζει αναλογικο σημα για να να βαλεις ανταπτορα.

Δημοσ.

να σου πω, εχεις δοκιμασει ολες τις θυρες dvi στην gpu? εμενα μονο η μια απο τις δυο υποστιριζει αναλογικο σημα για να να βαλεις ανταπτορα.

Πώς;; Εμένα το DVI adapter τα αγακάθακια που βγάζει είναι για τέτοια υποδοχή:

azwwa4g9Eqf8DaI9CBYV58-30.jpg

Πώς θα τα βάλω σε τέτοια υποδοχή:

8233.dvi_2D00_d_5F00_socket.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...