sofiathereal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 σημερα επαιξα λιγο με το κινητο μιας και το εκανα ροοτ (ναι ναι εκανα back up! ) βλεποντας οτι πλεον μπορω να βαλω καποιο προγραμα για overclock τις cpu σκεφτηκα το αντιθετο ωστε να χαμηλωσω λιγο τα mhz και ισως να κερδισω καποια καλυτερη αυτονομονια της μπαταριας... γινετε ετσι? θα αξιζει?? το εχει δοκιμασει κανεις? μηπως θα εχω περιεργα κολληματα?
kataramenos32 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Αυτονομία ίσως κερδίσεις αλλά προσωπικά δεν θα το έκανα σε μια αδύναμη συσκευή όπως το s3
saruman123 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Θα σου ελεγα να βαλεις το Greenify και γω αυτο εχω αλλα την full εκδοση. Και μια χαρα ειναι η συσκευη 1
sofiathereal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 full εννοείς την πληρωμενη εκδοση λογικα? εχω την απλη και εχω κανει τα παντα πλην viber grenify. παντος με ροοτ και αφαιρεση χαζό εφαρμογών εχω 150-180mb ram πλεον ελευθερη περισσότερη απο οτι πριν ουτε καινουργιο δεν ήταν ετσι. μια ερώτηση ακομα να μην ανοιγω θεμα το κινητο κολλαει όταν βλεπω τις φωτο που τράβηξα απο την καμερα κανει σπασιματα στην κύληση ενα πραμα... έχει κανεις καμια ιδεα πως φτιαχνει η βελτιωνετε η κατασταση???
saruman123 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Εγω εχω την εκδοση 2.3 αν χτυπησεις στο νετ θα την βρεις. Δε αλλιος αν θες να σου στειλω pm να σου δωσω το link. Για το αλλο αλλαξε Launcher να δεις αν ρολαρει καλυτερα. Μπορει να φταιει και η καμερα... Η και η rom.... Μαλλον πολλα ειπα
sofiathereal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 έβαλα smart launcher2 και το quickpic για την συλλογή απίστευτα smooth το scroll Σε ευχαριστώ πολύ saru
euxoulhs Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 σημερα επαιξα λιγο με το κινητο μιας και το εκανα ροοτ (ναι ναι εκανα back up! ) βλεποντας οτι πλεον μπορω να βαλω καποιο προγραμα για overclock τις cpu σκεφτηκα το αντιθετο ωστε να χαμηλωσω λιγο τα mhz και ισως να κερδισω καποια καλυτερη αυτονομονια της μπαταριας... γινετε ετσι? θα αξιζει?? το εχει δοκιμασει κανεις? μηπως θα εχω περιεργα κολληματα? θα δωσω την απαντηση που δινω σ ολους οσους ενδιαφερονται για o.c. κανοντας o.c. εχεις χαμηλοτερη αυτονομαι μπαταριας,μεταλυτερες θερμοκρασιες gpu-cpu αρα μετα απο καποια ωρα ισως και σκαλωματα. δεν θα εκανα o.c. σε ενα κινητο !
kataramenos32 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 θα δωσω την απαντηση που δινω σ ολους οσους ενδιαφερονται για o.c. κανοντας o.c. εχεις χαμηλοτερη αυτονομαι μπαταριας,μεταλυτερες θερμοκρασιες gpu-cpu αρα μετα απο καποια ωρα ισως και σκαλωματα. δεν θα εκανα o.c. σε ενα κινητο ! Downclock θελει να κανει το παιδι οχι overclock 1
euxoulhs Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Downclock θελει να κανει το παιδι οχι overclock λολ ειμαι γκαβος μπερδευτηκα επειδη εγραφε ''προγραμματα για oc.'' γραψε χ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα