kostaspd Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 φανταζομαι δεν ειναι τικαρισμενο το ''delete browser history on exit '' Είναι ξετικαρισμένο φίλε μου.... Συνεχίζει να μην ανοίγει την τελευταία συνεδρία, εκτός και αν ανοίξεις ένα tab και πας κάτω κάτω και επιλέξεις την σχετική επιλογή....
Gtr34 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Tα tabs είναι ανοικτά όταν κλείνεις τον ie έτσι; Έχω στερέψει από ιδέες .Προσωπικά θα χρησιμοποιουσα κάποιον ανάμεσα firefox,chrome,opera. Τσεκαρισμένα, η λειτουργιά που σε ενδιαφέρει, λειτουργεί σε αυτούς.
kostaspd Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ναι ανοιχτά είναι.... Δεν πειράζει μην σκας.....χρειάζομαι έναν ελαφρύ browser γιατί έχει πάρει φωτιά το laptop μου από όλους τους web browsers.... Έχω το hp pavilion g6 2160sv και windows 7 home premium 64 bit.... Να ανοίξω καινούριο θέμα..?
kostaspd Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Tα tabs είναι ανοικτά όταν κλείνεις τον ie έτσι; Έχω στερέψει από ιδέες .Προσωπικά θα χρησιμοποιουσα κάποιον ανάμεσα firefox,chrome,opera. Τσεκαρισμένα, η λειτουργιά που σε ενδιαφέρει, λειτουργεί σε αυτούς. Τους έχω δοκιμάσει όλους αυτούς και το cpu cooler δουλεύει ψηλά....κάνα άλλο???
kostaspd Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 εχεις δοκιμασει opera?srware iron? Opera ναι,srware iron όχι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα