hackerW32 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Και παραμένει το 2015 μία χρονιά που δεν υπάρχει κανένας λόγος κάποιος να αγοράσει Ps4. Eίναι απίστευτο το πόσο έχει πουλήσει αυτή η κονσόλα χωρίς να έχει ούτε ένα παιχνίδι πλην infamous που να ξεχωρίζει από την προηγούμενη γενιά. Εκτός αν ο κόσμος έχει σταματήσει να αγοράζει υπολογιστή και βολεύεται με το να παίζει με μέτρια γραφικά... φιρι φιρι το πανε μερικοί για war παλι.. υπαρχει και κοσμος που θελει συστήματα plug and play, δεν γουστάρει να καθετε να ασχολείται με τα προβλήματα των pc. δεν φανταζεσε τι ξενερα εφαγα οταν δεν μπορουσα να παιξω the crew για τρεις μερες, και να καθομαι να κανω unistall και install drivers σαν τρελος. στο τελος εκανα format για να παιξει. καποιος που γηρναει ξερος απο την δουλεια δεν θα κατσει να ασχοληθει με pc. θα ξαπλαρει στον καναπε του και πιστεψε με δεν θα τον νιαξουν καθολου τα "μέτρια" γραφηκα ετσι και δω, αλλο ενα, offtopic comment. θα γηνει της KAKOMOIRAS κριμα που τα delay έχουν γίνει μόδα πλέον... απο τα εκτροματα της ubisoft, καλητερα delay. θα μπορουσαν βεβαια να βγαλουν το παιχνιδι και να πουνε, ξερεται κατι; εχει bugs, εαν θελετε αγοράστε το. τοσος κοσμος το κανει στο early access στο steam. 8
DGAStamchar Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 καλά κάνουν, αυτό το παιχνίδι απαιτεί την απόλυτη λεπτομέρεια.
Vassilis_24 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 φιρι φιρι το πανε μερικοί για war παλι.. υπαρχει και κοσμος που θελει συστήματα plug and play, δεν γουστάρει να καθετε να ασχολείται με τα προβλήματα των pc. δεν φανταζεσε τι ξενερα εφαγα οταν δεν μπορουσα να παιξω the crew για τρεις μερες, και να καθομαι να κανω unistall και install drivers σαν τρελος. στο τελος εκανα format για να παιξει. καποιος που γηρναει ξερος απο την δουλεια δεν θα κατσει να ασχοληθει με pc. θα ξαπλαρει στον καναπε του και πιστεψε με δεν θα τον νιαξουν καθολου τα "μέτρια" γραφηκα ετσι και δω, αλλο ενα, offtopic comment. θα γηνει της KAKOMOIRAS Προφανώς και τρολάρεις τώρα. Επειδή αντιμετώπισες πρόβλημα με 2-3 παιχνίδια κατά το install (γιατί από εκεί και πέρα plug n play είναι τα παιχνίδια), σου φαίνεται λογικό να δώσεις 1500Ε επιπλέον (η αγορά της κονσόλας και το επιπλέον κόστος για την αγορά μόλις 10 παιχνιδιών το χρόνο επί 3 χρόνια, μέχρι δηλαδή ν'αξίζει ίσως η αγορά του ps4, αν έχει ως τότε καλά exclusives); Σου έχω μια πιο εύκολη λύση, κάνε install τα παιχνίδια σου το Σαββατοκύριακο... Για το παιχνίδι τώρα, φαντάζομαι ότι η καθυστέρηση δεν έχει να κάνει καθόλου με την απόλυση της συγγραφέας και υπεύθυνης του παιχνιδιού, μόλις 1 εβδομάδα πριν, ε; Γιατί η naughty dog μας έλεγε ότι δε θα επηρεαστεί η παραγωγή του παιχνιδιού και δεν είναι σημαντικό. Για δες που μια εβδομάδα μετά ξαφνικά έγινε ιδιαίτερα σημαντικό...
Ta3ideftis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 απο τα εκτροματα της ubisoft, καλητερα delay. θα μπορουσαν βεβαια να βγαλουν το παιχνιδι και να πουνε, ξερεται κατι; εχει bugs, εαν θελετε αγοράστε το. τοσος κοσμος το κανει στο early access στο steam. Νομίζω ότι απάντησες όπως πρέπει. Και ετοιμαζόμουν να γράψω το ίδιο. Είναι προτιμότερο οι καθυστερήσεις, παρά να ακούνε οι εταιρίες το κράξιμο.
paparovic Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Σου έχω μια πιο εύκολη λύση, κάνε install τα παιχνίδια σου το Σαββατοκύριακο... Μήπως να πας να του πλύνεις και τα σώβρακα εδώ που είσαι βολικός να δύνεις λύσεις στα προβλήματα των συνανθρώπων σου; 1
shadowlike Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Με άλλα λόγια, ο μοναδικος ίσως λόγος να αγοράσει κανεις κονσολα μετατέθηκε το 2016. Πόσο fail είναι αυτό το gen πια; 1
KilliK Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) για αλλη μια φορα αποδεικνυιεται οτι το να περιμενεις τουλαχιστον 2 χρονια για να αγορασεις μια καινουργια nextgen console, ειναι το απολυτως λογικο και ορθο πραμα να κανεις. μεχρι τοτε, και τα οποια hardware bugs θα εχουν διορθωθει και θα αρχισουν να βγαινουν οι πρωτοι AAA τιτλοι. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2015 από KilliK 5
desosav Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Και παραμένει το 2015 μία χρονιά που δεν υπάρχει κανένας λόγος κάποιος να αγοράσει Ps4. Eίναι απίστευτο το πόσο έχει πουλήσει αυτή η κονσόλα χωρίς να έχει ούτε ένα παιχνίδι πλην infamous που να ξεχωρίζει από την προηγούμενη γενιά. Εκτός αν ο κόσμος έχει σταματήσει να αγοράζει υπολογιστή και βολεύεται με το να παίζει με μέτρια γραφικά... Το κακο ειναι οτι ο κοσμος βολευεται με μετρια Games που εχουν πολυ καλα γραφικα. Ολοι κοιτανε τα γραφικα αλλα δεν βλεπουν οτι η συνολικη ποιοτητα (gameplay, διαρκεια παιχνιδιου, παραγοντας διασκέδαση κτλ) των games παει απο το κακο στο χειροτερο. 1
hackerW32 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Προφανώς και τρολάρεις τώρα. Επειδή αντιμετώπισες πρόβλημα με 2-3 παιχνίδια κατά το install (γιατί από εκεί και πέρα plug n play είναι τα παιχνίδια), σου φαίνεται λογικό να δώσεις 1500Ε επιπλέον (η αγορά της κονσόλας και το επιπλέον κόστος για την αγορά μόλις 10 παιχνιδιών το χρόνο επί 3 χρόνια, μέχρι δηλαδή ν'αξίζει ίσως η αγορά του ps4, αν έχει ως τότε καλά exclusives); Σου έχω μια πιο εύκολη λύση, κάνε install τα παιχνίδια σου το Σαββατοκύριακο... προφανώς και δεν ξερεις τι λες τωρα (μαμα κοιτα, καποιος εχει αντιθετη αποψη απο μενα, θα του πω πως τρολλαρει.. epic) ειχα τεραστιο προβλημα και με τον controller, επρεπε να παρω xbox360 controller (κατι που δεν με βολευει μιας και μεγαλωσα με ps2 και χρησιμοποιούσα τον controller στο pc με ανταπτορα ) γιατι ειχα σιχαθει καθε φορα που επαιζα ενα παιχνιδι να πρεπει να φτιαγνω τον emulator και να κοιταω tutorials στο πως να το κανει να παιζει σε καποια παιχνιδια που ειχαν προβλημα με αυτο.. και παλι για το the crew πηρα xbox360 controller γιατι ο emulator απλα δεν επαιζε, στην beta τουλάχιστον που το δοκιμασα για την τιμη δεν αναφερθηκα καν, φυσικα εαν παρει καποιος τα 140 games που εχω στο steam σε κονσολα θα του βγουν καπου στα 2.000€ αντι για τα 50-70 ευρω που εχω δοσει εγω. αξιζει μονο εαν καποιος παιζει 2-3 παιχνιδια η κονσολα απο αποψη τιμης. και παλι, δεν μίλησα τελείως για μενα, αναφερθηκα για αλλα ατομα που δεν παιζει να παρουν pc για τον λογο που ανεφερα. το τελευταίο δεν το σχολιαζω καν. 1
shadowlike Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 για αλλη μια φορα αποδυκνειεται οτι το να περιμενεις τουλαχιστον 2 χρονια για να αγορασεις μια καινουργια nextgen console, ειναι το απολυτως λογικο και ορθο πραμα να κανεις. μεχρι τοτε, και τα οποια hardware bugs θα εχουν διορθωθει και θα αρχισουν να βγαινουν οι πρωτοι AAA τιτλοι. προσωπικά νομίζω πως ούτε μετά απο 2 χρόνια θα βγει κάτι της προκοπής που να συναγωνίζεται το PC. Ισα ισα το hardware θα γίνει ακόμα πιο outdated. Αν λάβουμε υποψην μας την indy σκηνή που κυριολεκτίκα έχει εκραγεί στα PC, τα multiplatform titles και το VR που έρχεται, οι παρούσες κονσόλες δείχνουν πλέον σαν πολύ ακριβά παιχνίδια για μικρά παιδιά, οποιος θέλει να λεγεται gamer σε 5 χρόνια θα έχει PC ή κάποιο steam-machine (or custom gaming pc για τηλεοραση). Αφήστε που νομίζω πως θα έχουμε successors (εστω και έμεσα) και στο PS4 και στο ONE πολυ πριν κλεισουν 5ετία, αν θέλουν δηλαδή να υποστηρίξουν το VR σαν περιφεριακό.
Vassilis_24 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 προσωπικά νομίζω πως ούτε μετά απο 2 χρόνια θα βγει κάτι της προκοπής που να συναγωνίζεται το PC. Ισα ισα το hardware θα γίνει ακόμα πιο outdated. Αν λάβουμε υποψην μας την indy σκηνή που κυριολεκτίκα έχει εκραγεί στα PC, τα multiplatform titles και το VR που έρχεται, οι παρούσες κονσόλες δείχνουν πλέον σαν πολύ ακριβά παιχνίδια για μικρά παιδιά, οποιος θέλει να λεγεται gamer σε 5 χρόνια θα έχει PC ή κάποιο steam-machine (or custom gaming pc για τηλεοραση). Αφήστε που νομίζω πως θα έχουμε successors (εστω και έμεσα) και στο PS4 και στο ONE πολυ πριν κλεισουν 5ετία, αν θέλουν δηλαδή να υποστηρίξουν το VR σαν περιφεριακό. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν κάνουν αναβαθμίσιμες τις κονσόλες. Και περισσότερα έσοδα θα είχαν και κάποιος που έχει αγοράσει ένα παιχνίδι θα μπορεί να το παίζει για αρκετό καιρό και δε θα χρειάζεται να το ξανααγοράσει όταν βγει η επόμενη κονσόλα. Να πεις ότι είχαν και κάποιες βελτιώσεις; 400Ε κονσόλα και ο media player της είναι χειρότερος κι από τηλεόρασης των 100Ε... 1
hackerW32 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 το ειχα πει και εγω αυτο πριν πολυ καιρο, θα μπορουσε η gpu να ειναι σαν τον Hdd, εαν θες παραπανω χορο τον αλλαζεις, εαν θες καλητερα γραφικα αλλαζεις την gpu. ο αλλος που δεν τον νοιαζει μενει με αυτα που ειχε. κοιτα το ps3, 256mb gpu εχει, εαν εβαζες μια με 2gb θα ειχες καινουρια κονσολ... oh και μετα ποιος θα αγόραζε την nextgen κονσολα οταν θα μπορουσε με λιγα λεφτα να αναβαθμησει την προηγουμενη? θα περνουσαν 2-3 χρονια μεχρι να βγουν exlusives για να εχει καποιος καποιο λογο να παρει νεα κονσολα.. τωρα σου λεει θα την παρουν γιατι εχει και καλύτερα γραφικα απο την προηγούμενη.. γενικα για να παιξει αυτο που λες, θα πρεπει να εχει δυνατα exlusives απο το day one αλλιως δεν θα ειχαν τοσες πολησεις λογο του οτι ολοι θα μενανε με ps3/xbox360 upgraded 2
Kraken Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ευτυχώς που έχει τόσα ports σε full τιμές και έχει ο κόσμος να παίξει κανένα παιχνίδι στην next gen μηχανή της Sony.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα