Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις στην βιομηχανία gaming, θα θυμούνται ότι το Uncharted 4: A Thief's End ανακοινώθηκε το 2013 από την Sony για το PlayStation 4, δημοσιεύοντας τότε ένα επώδυνα μικρής διάρκειας video teaser.Αργότερα, η Sony παρουσίασε το παιχνίδι ξανά στην συνέντευξη τύπου στην έκθεση E3 πέρυσι επιβεβαιώνοντας ότι θα κυκλοφορήσει το 2015 και στην εκδήλωση PlayStation Experience τον Δεκέμβριο του 2014 η εταιρεία έδειξε ακόμα περισσότερο περιεχόμενο για το παιχνίδι, χωρίς να αφήσει υπονοούμενα για καθυστερήσεις στην κυκλοφορία του νέου παιχνιδιού της σειράς Uncharted.

Η σειρά Uncharted έχει βοηθήσει σημαντικά το PlayStation τα τελευταία χρόνια, και το 2009, το Uncharted 2 πούλησε σχεδόν 6 εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ το Uncharted 3 πούλησε σχεδόν 4 εκατομμύρια αντίτυπα με την κυκλοφορία του.

Τώρα όμως μαθαίνουμε ότι η ημερομηνία για την κυκλοφορία του Uncharted 4: A Thief's End των Sony και Naugty Dog πηγαίνει αρκετά πίσω, και από ότι φαίνεται θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016.

Από τότε που μας έδειξαν το πρώτο gameplay για το Uncharted 4: A Thief's End, και καθώς προχωρούσε η ανάπτυξη τόσο του παιχνιδιού όσο και του σεναρίου, το παιχνίδι απεδείχθη περισσότερο φιλόδοξο από όσο αρχικά είχε οραματιστεί η εταιρεία, σύμφωνα με τον Neil Druckman, Διευθυντή Δημιουργικού της Naughty Dog. Σε μία ανάρτηση του στο επίσημο PlayStation Blog της Sony έγραψε επίσης: "Μετά από τόσα πολλά χρόνια με τον Nathan Drake, σημαίνει πολλά για την ομάδα, και το να διηγούμαστε τις περιπέτειες του είναι ένα έργο που δεν το παίρνουμε ελαφρά - αυτό το παιχνίδι αξίζει και την παραμικρή προσοχή στην λεπτομέρεια, την ακρίβεια στον ρυθμό και την προσεγμένη αφήγηση για τα οποία είναι γνωστή η Naughty Dog. Οπότε και πήραμε την δύσκολη απόφαση να καθυστερήσουμε την ημερομηνία διάθεσης του παιχνιδιού".

Link.png Site: Engadget

Δημοσ.

Ενταξ το σοκ ηταν πολλυ μεγαλο...........δεν ξερω πως να τα αντεξω ................βοηθειαααααααααααααααααα χανομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

• Like 4
Δημοσ.

Ενταξ το σοκ ηταν πολλυ μεγαλο...........δεν ξερω πως να τα αντεξω ................βοηθειαααααααααααααααααα χανομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Nευρικο  :-D 

Δημοσ.

Καλά δεν είναι περίεργο, η Sony χρειαζότανε επειγόντως κάποιους τίτλους για να πουλήσει κονσόλες, τώρα που έχουνε μεγάλο μερίδιο στην αγορά, μπορούν να καθυστερήσουν όσο θέλουνε παιχνίδια.

Αχ παναγία μου τι σοκ και αυτό, καρδιακός θα γίνω, λες και πάω στο makeleio, όπου κάθε δεύτερος τίτλος έχει τη λέξη σοκ/βομβα ως πρώτη λέξη.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ να πώ την αμαρτία μου πιο πολύ σοκαρίστηκα όταν ανακοίνωσαν οτι θα βγει 1η Σεπτεμβρίου το Metal Gear Solid 5.. :(

Όσο για το Uncharted καλά κάνουν, μακάρι να ναι παιχνιδάρα και να ξεπεράσει το 2

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως δανείστηκα ένα PS3, μόνο και μόνο για να παίξω όλα τα Uncharted. Μου αρέσουν πολύ αυτού του είδους τα παιχνίδια, ειδικά αυτό και το Tomb Raider.

• Like 1
Δημοσ.

Φανταζομαι να ηταν η μισητη M$ και να βαραγε τετοια καθυστερηση το HALO το τι θα γινοταν εδω μεσα...

Παίζει ακόμα κόσμος το HALO;

• Like 1
Δημοσ.

Και παραμένει το 2015 μία χρονιά που δεν υπάρχει κανένας λόγος κάποιος να αγοράσει Ps4.
Eίναι απίστευτο το πόσο έχει πουλήσει αυτή η κονσόλα χωρίς να έχει ούτε ένα παιχνίδι πλην infamous που να ξεχωρίζει από την προηγούμενη γενιά.
Εκτός αν ο κόσμος έχει σταματήσει να αγοράζει υπολογιστή και βολεύεται με το να παίζει με μέτρια γραφικά...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...