MasterX Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Ψαχνω ενα συστημα για μουσικη στο υπνοδωματιο μου. Με ενδιαφερει κυριως η αναπαραγωγή mp3 απο φλασακι με καλη ποιοτητα και ενταση.. Οπωσδηποτε δυνατοτητα χρονοδιακοπτη αυτοματου σβησιματος της μουσικης και ξυπνητηριου με μουσικη mp3 ή ραδιο. Ενδιαφερουσες (αλλα οχι απαραιτητες) οι δυνατοτητες συνδεσης με android κινητο/ταμπλετ μεσω Bluetooth για streaming μουσικης, ή και συνδεση αυτων μεσω της θυρας USB, υπαρξη εξοδου για Subwoofer, ενσωματωμενη δυνατοτητα αναπαραγωγης Internet Radio (αν ειναι ευχρηστο και δεν ανεβαζει τρομερα το κοστος, αλλιως η δουλεια γινεται και με ταμπλετ αλλα χανει στον πληρη τηλεχειρισμο) Budget: γυρω στα 250ε σκεφτομουν, αλλα αν υπαρχει λογος ξεπρναμε και τα 300 και βλεπουμε. Μενω επαρχια, η αγορα θα γινει μετρητοίς και εδω εχουμε καταστηματα Κωτσοβολο, Public, Nakas, e-shop, και φυσικα παιζει και η αγορα μεσω Ιντερνετ αλλα εκει δεν ξερω ποσα μεταφορικα θα εχω. Τα σενάρια: 1) Μια σκεψη ηταν μια compact κατασταση του στυλ: PANASONIC SC-PMX5EG-S προσφορα στα 219€ 2) Στο καθιστικο εχω ενα συστημα αποτελουμενο απο: ενισχυτή Pioneer A/V VSX-D511 (5x100 watts) + ηχεία Roister HT-2000 5.1 (6x80 watts) απο το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος καθως δουλευουν αψογα 10 χρονια τωρα. Πλεον χρησιμοποιειται σαν 2+1 για μουσικη και ταινιες συνδεμενο στον υπολογιστη, οποτε μου περισευουν 3 ιδια ηχεια. Οποτε η σκεψη ηταν η αγορα ενος ακομα ραδιοενισχυτη με εισοδο USB ωστε να χρησιμοποιησω τα 2 ηχεια Roister (80W, 8 ohms, 90dB/W/m) Η δευτερη επιλογη λογικα θα εχει καλυτερο ηχο. Πιθανως το μπασο στη πρωτη να ειναι λιγο πιο δυνατο λογω 14cm woofer των ηχειων του PANASONIC εναντι των 11cm (νομιζω) των Roister. Δεν ξερω σε συγκριση των ηχειων τους ποιο εχει καλυτερη ποιοτητα αλλα φανταζομαι μαλλον τα Roister. Επισης ξερω οτι τα compact HiFi εχουν πολλες φορες χαλια ποιοτητα κατασκευης και στις φθηνοτερες κατηγοριες αθλια ηχεια. To PANASONIC που λεω εδω ειναι λιγο καλυτερο απο τα φθηνα, αλλα οπως και να εχει μαλλον ακολουθει αυτο το κανονα. Θελω τη γνωμη και τη βοηθεια σας, πανω σε ολα αυτα..αλλα και οποιαδηποτε προταση. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2015 από MasterX
MasterX Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 τελικα, επειδη δεν βλεπω επιλογες μετα απο ψαξιμο, θα αναπροσαρμοσω τις αναγκες μου στα απαραιτητα: - αναπαραγωγη mp3 απο θυρα USB- ξυπνητηρι με mp3, χρονοδιακοπτης sleep- σχετικα καλος και δυνατος ηχος και μαλλον θα καταλληξω στην αρχικη ιδεα.. PANASONIC SC-PMX5EG-S προσφορα στα 219€εχει να προτεινει καποιος κατι σχετικο;
george kesoglu Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Τα Panasonic είναι πολύ καλό δεν ξέρω αν σε εξυπηρετεί για ξυπνητήρια και κάτι άλλα που θέλεις αλλά σαν ποιότητα ήχου είναι φοβερό Sent from my iPhone using Insomnia
MasterX Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 εχει ξυπνητηρι απ οτι ειδα..σε ερωτηση στην INTERTEK, την αντιπροσωπεια της PANASONIC σχετικα με την εγγυηση του PANASONIC SC-PMX5EG-S, μου ειπαν οτι προιοντα απο το e-shop δεν τα καλυπτουν αυτοι με εγγυηση αλλα τα αναλαμβανει το ιδιο το e-shop..αρα ειναι δικη τους παραεισαγωγη..
MasterX Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 τελευταια κατηγορια που ψαχνω ειναι τα Home Cinema 2.1 με βολευει πολυ για το υπνοδωματιο το 2.1 κοιταω στα manual αν εχει καποιο τη δυνατοτητα ξυπνητηρι με mp3.. και το βασικο ειναι ποιο εχει σχετικα καλο ηχο περιπου στα επιπεδα του PANASONIC SC-PMX5EG-S ή και καλυτερο.. να μην πεσουμε πολυ σε ποιοτητα.. τι λετε εδω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα