nantand Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω το εξης.Ειμαι συνδρομητης στην vodafone 16 μηνες στο προγραμμα red 2 δινω τον καθε μηνα 95 ευρω,πλησιαζει η ωρα τις επιδοτησης ξερει καποιος να μου πει αν τετοιο παγιο ποσο περιπου μπορει να ειναι η επιδοτηση που θα παρω?
delpiero7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 για εμενα δεν υπαρχει κανενας λογος να πληρωνεις 95 ευρω για χρονο ομιλιας ανα καιρους βγαζουν σε προσφορα τα kosmote 65 ,Red 1 και wind w στα 22 ευρω αρα μπορεις να κανεις 2 συμβολαια των 22 και να εχεις ρεστα 50 το μηνα επι 18 =900 ευρω οπου πας και αγοράζεις σκετη συσκευη με τα ρεστα σου μην πέφτεις στην παγιδα της επιδότησης αυτή είναι η φιλικη μου συμβουλη
maddoctor Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Εγώ είμαι Red1 και πληρώνω 30€ τελική τον μήνα πάντως. Μαζί με την Hol, καθαρίζω με 45€ με 24άρι internet και 2 ώρες προς κινητά.
nantand Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 παιδια φια την επιδοτηση ρωτησα δεν θελω να κανω μειωση παγιου
maddoctor Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Αυτό που ρωτάς μόνο η Vodafone μπορεί να σου το πει, καθώς βγαίνει όχι μόνο από το πάγιο, αλλά γενικά από τους λογαριασμούς που έχεις και κατά πόσο θέλεις να τους πιέσεις και εσύ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα