WalkerSW Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Για αυτο ο κοσμος δουλεύει με bitdefender και ας ειναι λιγο πιο βαρύ απο τα άλλα! Στο παρατσακ την γύτωσα!! Πριν τρεις μερες εβγαλα το panda για χαρη του bit!
vagelisabatzis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Άραγε αυτά τα προβλήματα τα συναντά κάποιος και στις πληρωμένες εκδόσεις των antivirus ανά καιρούς? ή μόνο στις free? Η συγκεκριμένη περίπτωση επηρέασε όλες τις εκδόσεις, αγοραστές και μη..
bilya Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 3 πσια με 8.1 ρολοι updated full , kasperskey με trial reset εδω κ χρονια και ειμαι κομπλε
David20 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Για αυτο ο κοσμος δουλεύει με bitdefender και ας ειναι λιγο πιο βαρύ απο τα άλλα! Στο παρατσακ την γύτωσα!! Πριν τρεις μερες εβγαλα το panda για χαρη του bit! Μα ,το bidefender δεν ειναι το πιο βαρυ...Εκτος αν εννοεις το Bitdefender Internet Security,οποτε δεν ξερω τι παιζει Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2015 από David20
mixalis30 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 πάντως δεν μπορώ να πώ τα w8.1 έχουν αρκετές επιλογές για restore και κατανοητές για άσχετους όπως εγώ. με το ανανέωση επανήλθε το λαπτοπ αφού δεν δούλεψε το ρεστορ σε προηγούμενη ημερομηνία. σήμερα έμαθα ότι πολύς κοσμος στην πόλη μου τα πήγαινε στα public και δεν θέλω να ξέρω πόσο τους χρεώσαν για φορμάτ.
MaxLucio Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Ρε παιδια εγω πηγα να κανω φορματ χωρις να γνωριζω οτι δεν επρεπε καιτωρα βαζω το cd των windows αρχιζει εγκατασταση και μετα απο λιγο μου βγαζει error . Επισης παρατηρησα οτι ο ssd που εχω ειναι χωρισμενος σε 2-3 partitions ενω ο αλλος hdd ειναι κανονίκος . Επισης να αναφερω οτι στον ssd ειχε γινει η εγκατασταση των windows Οποιαδηποτε απαντηση θα την εκτιμησω πολυ ευχαριστω.
kpav Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, τα updates στα Windows 8.1 για το μήνα Μάρτιο 2015 που έγιναν εχτές το βράδυ δημιούργησαν προβλήματα στο μητρώο του υπολογιστή. Αυτό έχει ως συνέπεια τη μη αναγνώριση προγραμμάτων και όποια προσπάθεια γίνεται εκκίνησης από συντόμευση αυτομάτως σβήνει κι αυτήν. Το πρόβλημα το έλυσα με επαναφορά σε προηγούμενη ημερομηνία προσπαθώντας μάλιστα 3 φορές και μόνο μία του Φλεβάρη μου έπιασε. Δε θέλω να πανικοβάλλω κανέναν απλά το λέω για να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Στου αδερφού μου το pc έπιασε με τη μία επαναφορά στις 09/03/2015 και ένας φίλος ακόμα το παλεύει και δε με έχει ενημερώσει. Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό;;;;; Μπες σε safe και απεγκατεστησε την kb3035131 και οταν στην ξαναβγαλει καντο αποκρυψη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα