Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε παίζεται αυτή η microsoft... Ήμαρτον επιτέλους με αυτά τα ηλίθια λάθη. Αυτά τα win 8 πραγματικά δε μπορώ να θυμηθω ποσες φορές τα έχουν καταστρέψει τα updates. Τώρα και στα 7? Μπραβο τους κατόρθωμα είναι αυτό πάντως.

Να δω αν θα δωθεί κάποια λύση εκτός από την επαναφορά που μπορεί κάλλιστα κάποιος να την εχει απενεργοποιήσει.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλλον καποιο bug ειναι με την επαναφορά συστήματος γιατι εγώ την βγάζω εξαρχής οταν περνάω windows , ισως και οι αλλοι που τους εχουν περαστεί κανονικά τα updates να την ειχαν disable

Δημοσ.

Το ιδιο ακριβως προβλημα αφου εκανα επαναφορα εκανα παλι updatebκαι τωρα δεν μπορει να κανει ρεσταρτ ή να μπω φορτωνει μεχρι την οθονη που βαζω τον κωδικο. Στου αδερφου μου το λαπτοπ μια χαρα το update σε μενα χαλια

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα με Win 8.1 pro.

Όσοι έχετε πρόβλημα δοκιμάστε να τρέξετε την εντολή sfc /scannow.

Οδηγίες

Ανοίγουμε το Command Prompt as Administrator

Στο παράθυρο που εμφανίζεται πληκτρολογούμε sfc /scannow. πατάμε enter και περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Δημοσ.

Επειδή είμαι άσχετος οταν λες ανοιγουμε το command ως admin ειναι η επιλογη που γραφουμε εντολες?

Αυτό είναι.

Στο πεδίο search γράφουμε cmd,enter.Το παράθυρο που θα ανοίξει, με το αποτέλεσμα της αναζήτησης θα έχει το cmd.exe , δεξί κλικ σε αυτό και επιλογή run as administrator

Δημοσ.

Αυτο ηταν μαλλον το προβλημα

http://www.theregister.co.uk/2015/03/11/panda_antivirus_update_self_pwn/

Panda users had a bad hair day on Wednesday, after the Spanish security software firm released an update that classified components of its own technology as malign.

http://www.pandasecurity.com/uk/homeusers/support/card?id=100045

Δημοσ.

έχεις δίκιο αυτό με το Panda μάλλον φατίει και τώρα τι κάνουμε? εμένα αρνείται να κάνει το οτιδήποτε και κολλάει στην οθονη που βάζω τον κωδικό. Το δοκιμασα αυτο με το command αλλα βγαζει μηνυμα οτι ηδη τρεχει καντε ρεμπουτ. Κανω κ τιποτα

Δημοσ.

Το πρόβλημα,όπως αναφέρθηκε παραπάνω, έχει να κάνει με την Panda και συγκεκριμένα με ένα λάθος Update που δόθηκε στους χρήστες προϊόντων της και το οποίο λάθος, όπως ανφέρεται σε διάφορα sites, διορθώθηκε άμεσα με νέο Update.

Τελικά, σ' εμένα, δοκιμάζοντας διαφορετικό (παλιότερο από τ' άλλα δυο) σημείο επαναφοράς, η επαναφορά ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μετά την επανεκίνηση δουλεύουν όλα σωστά. Επανεγκατέστησα το Panda AV Pro 2015, έκανα το πρώτο του Update χειροκίνητα και δείχνουν να δουλεύουν όλα σωστά.

Όσοι δεν είχατε ενεργοποιημένη την επαναφορά συστήματος επισκεφθείτε το site της Panda, όπως ανφέρεται και παραπάνω από άλλους συμφορουμίτες και ακολουθήστε τα βήματα που προτείνονται.

Δημοσ.

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και σε εμένα, σε 2 Win8.1 Pro υπολογιστές με panda cloud antivirus εγκατεστημένο...

συνεχή μηνύματα λάθους περί .dll αρχείων προγραμάτων που έλειπαν από το σύστημα, εξαφάνιση εικονιδίων από την επιφάνεια εργασίας, άμεσο quarantine όσων προγραμμάτων άνοιγα, αδυναμία shutdown κλπ... δεν αναγνωρίζονταν ούτε σκληροί δίσκοι, ούτε φλασάκια ούτε τίποτα στο file explorer..

δεν έκανε δουλειά ούτε το recovery tool που βγήκε αρκετές ώρες αργότερα, ακόμη και όταν ακολούθησα τις οδηγίες και πήγα να το τρέξω βγήκε νέο μήνυμα λάθους περί "missing Comctl32.dll".. 

restore points δεν είχα στα συστήματα μου οπότε μόνη λύση ήταν το φορμάτ και εγκατάσταση των win από την αρχή.. 

κρίμα γιατί μέχρι χθές το θεωρούσα ένα "αξιόπιστο", "απροβλημάτιστο" και ελαφρύ δωρεάν antivirus... προσωπικά δεν πρόκειται να το ξαναχρησιμοποιήσω, επιστροφή (πρός το παρόν) στο windows defender και βλέπουμε...

Δημοσ.

λοιπόν επανέρχομαι από το λάπτοπ μου που δέησε ο bill να ανοίξει...δεν δουλέψε τίποτα από τα παραπάνω παρα μόνο το "ανανέωση" οπότε άνοιξε κανονικά αφού διέγραψε ότι είχα εγκαταστήσει από προγράμματα αλλά ευτυχώς κανένα από τα αρχεία μου δηλαδή τις φωτογραφίες που χρειάζομαι για την δουλειά μου. ευτυχώς γλύτωσα το φορμάτ αλλά φοβάμαι ακόμα να τον κάνω ρεσταρτ(λέει θα κάνει ενημέρωση). θα περιμένω να κάνω back up πρώτα σε εξωτερικό δίσκο ότι χρειάζομαι. επανέφερε όλα τα "σκουπίδια" δώρο των w8 και το macafee αλλά αυτό είναι το λιγότερο. αν δεν μπαίνει σε safe mode δοκιμάστε να το ανοιγοκλείσετε 3-4 φορές με το power button και θα μπεί αυτόματα σε περίπτωση που δεν μπαίνει καν στην log in screen. αν μπαίνει στην login screen πατήστε κ κρατήστε πατημένο το shift(για αρκετά δεύτερα μην το αφήσετε) και restart από την επιλογή τερματισμός-αναμονή-επανεκκίνηση και θα μπεί στην οθόνη επιλογών. panda δεν ξαναβάζω μετά από δύο μέρες ταλαιπωρία για ηλιθιότητα τους. windows defender και malware bytes σκανάρισμα μόνο.

Δημοσ.

Kι όλα αυτά επειδή κάποιοι εμπιστευόμαστε τους Ισπανούς προστάτες αρκουδών...

Δημοσ.

Εγκατέστησα τα χτεσινά updates

- σε Windows 8.1 laptop

&

- σε Windows 8.1 tablet

απροβλημάτιστα.

Δεν έχω Panda antivirus.

Δημοσ.

λοιπόν επανέρχομαι από το λάπτοπ μου που δέησε ο bill να ανοίξει...δεν δουλέψε τίποτα από τα παραπάνω παρα μόνο το "ανανέωση" οπότε άνοιξε κανονικά αφού διέγραψε ότι είχα εγκαταστήσει από προγράμματα αλλά ευτυχώς κανένα από τα αρχεία μου δηλαδή τις φωτογραφίες που χρειάζομαι για την δουλειά μου. ευτυχώς γλύτωσα το φορμάτ αλλά φοβάμαι ακόμα να τον κάνω ρεσταρτ(λέει θα κάνει ενημέρωση). θα περιμένω να κάνω back up πρώτα σε εξωτερικό δίσκο ότι χρειάζομαι. επανέφερε όλα τα "σκουπίδια" δώρο των w8 και το macafee αλλά αυτό είναι το λιγότερο. αν δεν μπαίνει σε safe mode δοκιμάστε να το ανοιγοκλείσετε 3-4 φορές με το power button και θα μπεί αυτόματα σε περίπτωση που δεν μπαίνει καν στην log in screen. αν μπαίνει στην login screen πατήστε κ κρατήστε πατημένο το shift(για αρκετά δεύτερα μην το αφήσετε) και restart από την επιλογή τερματισμός-αναμονή-επανεκκίνηση και θα μπεί στην οθόνη επιλογών. panda δεν ξαναβάζω μετά από δύο μέρες ταλαιπωρία για ηλιθιότητα τους. windows defender και malware bytes σκανάρισμα μόνο.

Ολα τα antivirus κατα καιρους εχουν καταστρεψει windows.

AVG, Avast,Mαlwarebytes kai superantispyware, northon και τωρα panta γι αυτο η μοναδικη λυση ειναι macrium reflect free και επαναφερεις το συστημα σου σε 10 λεπτα. Τα windows defender δεν εχουν false positives αλλα oi ενημερωσεις ειναι αργες και στα τελευταια τεστ πηρε 0%.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...