Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, τα updates στα Windows 8.1 για το μήνα Μάρτιο 2015 που έγιναν εχτές το βράδυ δημιούργησαν προβλήματα στο μητρώο του υπολογιστή. Αυτό έχει ως συνέπεια τη μη αναγνώριση προγραμμάτων και όποια προσπάθεια γίνεται εκκίνησης από συντόμευση αυτομάτως σβήνει κι αυτήν.

Το πρόβλημα το έλυσα με επαναφορά σε προηγούμενη ημερομηνία προσπαθώντας μάλιστα 3 φορές και μόνο μία του Φλεβάρη μου έπιασε. Δε θέλω να πανικοβάλλω κανέναν απλά το λέω για να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες.

Στου αδερφού μου το pc έπιασε με τη μία επαναφορά στις 09/03/2015 και ένας φίλος ακόμα το παλεύει και δε με έχει ενημερώσει. 

Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό;;;;;

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σημερα τα περασε και ολα οπως ηταν πριν ειναι δεν εχω καποιο θεμα μεχρι στιγμης

Δημοσ.

Περίεργο. Το μόνο κοινό που έχουν αυτοί οι τρεις υπολογιστές πέραν από το λειτουργικό 8.1 x64 είναι το Steam, το Origin, ο Chrome, το utorrent και διάφορα άλλα εργαλεία απλά καθημερινής χρήσης. Τίποτα το ιδιαίτερο.

Δημοσ.

Ναι και τα τρία. Τα πήρανε οι άλλοι δύο όταν βγήκαν τα W8 με τιμή 60 ευρώ κι εγώ τα έχω από τη συμμετοχή μου στο DreamSpark.

Δημοσ.

Έστειλα και mail στην MS και έγραψα και στο FaceBook στην ελληνική σελίδα, ανατρέχω οπουδήποτε για να βεβαιωθώ.

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα κι εγώ με windows7 X64,δεν ειχα προσβαση στους φακέλλους μου παρά μόνο με δεξί κλικ και άνοιγμα.το έλυσα κι εγώ με επαναφορά.

Δημοσ.

Το ίδιο και σε 3 υπολογιστές μας! 2 με windows 7 Και ένας με windows xp! Στον έναν που δοκίμασα δεν έπαιξε η επαναφορά (μου έδειχνε μόνο ένα σημείο επαναφοράς οπότε δεν μπορούσα να κάνω δοκιμάσω άλλο)

Δημοσ.

Άρα πρέπει να είναι κάποιο κοινό update σε όλα τα λειτουργικά ή κάποια επίθεση με κάποιον τρόπο. Φυσικά η πιθανότητα να λέω βλακείες είναι 99%. Καλώς ή κακώς(!!!!) δεν είμαι ο μόνος με το πρόβλημα.

Το ίδιο και σε 3 υπολογιστές μας! 2 με windows 7 Και ένας με windows xp! Στον έναν που δοκίμασα δεν έπαιξε η επαναφορά (μου έδειχνε μόνο ένα σημείο επαναφοράς οπότε δεν μπορούσα να κάνω δοκιμάσω άλλο)

Μπορείς να δοκιμάσεις ν τα βγάλεις ένα ένα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανένα θέμα με Win 8.1 X64 pro απο dreamspark,τώρα περνάω τις ενημερώσεις στο λάπτοπ με 7άρια X64 home και βλέπω.

κανένα θέμα και στα 7άρια μου.

Επεξ/σία από Xristaras12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ίδιο έπαθε και φίλος σε Laptop με γνήσια Windows 7 Home Premium 64bit, μετά από Windows Update, σήμερα 11-03-2015. Με μια πρώτη ματιά που του έριξα φαίνεται να έχουν καταστραφεί στοιχεία των Windows (π.χ. δεν ξεκινάει πλέον ο Windows Media Player, δεν εκκινεί το γνήσιο antivirus Panda Pro 2015, το μTorrent, και δεν ξέρω και τί άλλο έχει τεθεί εκτός λειτουργίας ή καταστραφεί).

Προσπάθησα να κάνω επαναφορά σε δύο διαφορετικά χρονικά σημεία, το ένα μάλιστα επανέφερε τα Windows αρκετά πριν την εμφάνιση του προβλήματος, στις 4-3-2015, όχι μόνο χωρίς επιτυχία αλλά και με εμφάνιση blue screen κατά τη διαδικασία  της επαναφοράς και τις δυο φορές.

Επεξ/σία από Jannis64
Δημοσ.

Είμαστε αρκετοί πιστεύω για να το πάρουν στα σοβαρά και άλλοι γιατί μίλησα και με άλλους φίλους μου και μου είπαν ότι τους ξεσήκωσα άδικα.

Τώρα τι κάνουμε; Εγώ έχω κλείσει τις ενημερώσεις και είμαι πολύ διστακτικός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...