xlorenzo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Φαίνεται οτι οι servers είναι down. Βγάζει σε άλλον αυτό το μήνυμα όταν πάει να κάνει log in στο app store ή έχω εγώ μόνο το πρόβλημα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ειναι γενικο το προβλημα σε ολο τον κοσμο. Φανταζομαι πως θα ενημερωθουμε καποια στιγμη για το τι συμβαινει.
xlorenzo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Απο ότι καταλαβαίνω έγινε μετα το χθεσινό update. Και σε ios συσκευές το ιδιο πρόβλημα πρέπει να ισχύει δεν κάνει update τίποτα παρόλο που εκει κάνει log in.
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Παντως εχει καμια ωρα που εχω την 8.2 του iOS να κατεβαινει, αργα και σταθερα. Αλλα το προβλημα ειναι παγκοσμιο, χωρις αμφιβολια.
coffeex Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Απο ότι καταλαβαίνω έγινε μετα το χθεσινό update. Και σε ios συσκευές το ιδιο πρόβλημα πρέπει να ισχύει δεν κάνει update τίποτα παρόλο που εκει κάνει log in. Εγώ χτες πέρασα το update και στην συνέχεια έκανα update το imovie και πήγαινε σφαίρα. Κατά τα άλλα είναι όπως το είπε και ο Gi0. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα