Προς το περιεχόμενο

amd chipset drivers???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν τους έχεις περάσει απο το cd της motherboard σου ή δεν τους έχεις κατεβάσει οχι λειτουργεί με αυτούς που εχουν βρεί τα windows , καλύτερα θα ειναι λοιπόν να τους περάσεις εσυ , ποια motherboard έχεις ?

Δημοσ.

asus m5a97 r2.0 εχω περαση το ai suite 2 με ολα τα utilities  περασα επισης τα lan drivers και realtek audio το bios εχει την τελευταια αναβαθμιση

ολα αυτα απο το site της asus 

Δημοσ.

Λογικά τοτε τα έχεις περάσει απλα σιγουρέψουν οτι πέρασες και αυτο που λεει chipset

Δημοσ.

αφου εχεις τελευταιο ΒΙΟΣ, τοτε....

κοιτα αν εχεις περασει ολα αυτα που σου εχω κοκκινησει. (τις τελευταιες εκδοσεις, εννοω)

post-121902-0-66937600-1426083802_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

CADBIK αυτο το μενου το βλεπω πρωτη φορα φιλε spank οι drivers gpu ειναι ηδη εγκατεστημενοι δεν πιστευω να εχω κανα προβλημα αμα βαλω τους chipset τωρα γιατι εχω ακουση πολλα συστηματα να μην κανουν boot Και τετοια.

τελικα τους κατεβασα τους ανοιξα εκαναν ενα exract και μετα τιποτα τωρα μπηκε δεν μπηκε δεν εχω ιδεα εγω ξαναεκανα extract και μετα ενα ρεσταρτ τωρα δεν ξερω αν εκανα βλακεια να τα βαλω δυο φορες.

Επεξ/σία από TonyMetalizer
Δημοσ.

τοτε μαλλον δεν χρειαζεται να βαλεις κατι αλλο..! 

αφου η μητρικη σου διαφημιζει κιολας, οτι υποστηριζει 8.1, τοτε ο,τι χρειαζεται ειναι εκει...!!  μην ψαχνεσαι αδικα....!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...