Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως λεει και ο τιτλος ενδιαφερομαι για νεα συνδεση-αριθμοδοτηση σε καποιο παροχο.
εχω κοιταξει και εχω παρει και τηλεφωνα για τις τιμες και τετοια στις εταιριες.

εκει που μενω δεν νομιζω να πιανω πανω απο 6 mbps μιας και ο αδερφος μου στο ιδιο κτηριο πιανει γυρω στο 6 με τη hol. σαν εταιρια κλεινω και γω μαλλον προς Hol, μιας και ο οτε με 26 ευρω το φθηνοτερο του δεν παρεχει τις ιδεες παροχες με τα 23 ευρω ας πουμε της hol.
τωρα ειμαι λιγο αναμεσα σε hol, forthnet και wind με το να υπερισχυει λιγο η hol που την εχει και ο αδερφος μου και δεν εχει κολληματα και ιστοριες. τωρα οσον αφορα την ταχυτητα οποιον παροχο και να βαλω λογικα μεχρι 6 θα πιανει, ετσι ειπε και ο οτε.
εσεις τι γνωμη εχετε για τη hol?
και δευτερον την αιτηση ειτε την κανω τηλεφωνικα στην hol, ειτε παω εδω κοντα που εχω vodafone ειναι το ιδιο ? ή εχει καποια διαφορα? (γιατι καλυτερα το face to face παρα να περιμενω courier και τετοια που μου ειπε η hol). τι λετε?

Δημοσ.

ναι πηγαινε απο κοντα.β.πες στον αδερφο σου και σε σενα αν βαλεις Hol να ζητησει απο 11 margin να του βαλουν 9 η ακομα καλυτερα 6.θα κερδισει λιγο σε ταχυτητα..στην wind ξερω οτι πληρωνεις τον εξοπλισμο.forthnet και Hol δινουν το technicolor 5136 που ειναι και καλο και σταθερο σε χαλια γραμμες.ναι οποιο παροχο και να βαλεις πανω κατω τα ιδια αναλογως το margin που δινει ο καθενας

Δημοσ.

ναι πηγαινε απο κοντα.β.πες στον αδερφο σου και σε σενα αν βαλεις Hol να ζητησει απο 11 margin να του βαλουν 9 η ακομα καλυτερα 6.θα κερδισει λιγο σε ταχυτητα..στην wind ξερω οτι πληρωνεις τον εξοπλισμο.forthnet και Hol δινουν το technicolor 5136 που ειναι και καλο και σταθερο σε χαλια γραμμες.ναι οποιο παροχο και να βαλεις πανω κατω τα ιδια αναλογως το margin που δινει ο καθενας

hol 9 margin θα του το κανουν, 6 δεν ξερω αν θα δεχτουν. αλλα ας ρωτησει δεν χανει κατι

Δημοσ.

hol 9 margin θα του το κανουν, 6 δεν ξερω αν θα δεχτουν. αλλα ας ρωτησει δεν χανει κατι

το κανουν απλα θελουν λιγο πρηξιμο.η να τον βαλουν σε 9 και αμα ειναι σταθερος να παρει τηλεφωνο μετα ή να στειλει email και να ζητησει 6.η το αναποδο να ζητησει 6 και αμα εχει προβλημα να τους πει να τον βαλουν σε 9.

• Like 1
Δημοσ.

οταν συνδεθει τελικα και εχω και τον εξοπλισμο. το ρουτερ παιζει ρολο που θα το συνδεσω εννοω σε ποιο χωρο ? γιατι συχνα ακουω στο κεντρο του σπιτιου που λενε. εγω σκεφτομαι σε ενα δωματιο που θα εχω και τον υπολογιστη και θα το εχω συνδεμενο με το καλωδιο ethernet. παιζει ρολο σε ταχυτητες και τετοια??

Δημοσ.

αν ηταν vdsl ναι θα ηθελε να φτιαχτει η καλωδιωση να ειναι για vdsl οποτε καποιες φορες το ρουτερ παει στην κεντρικη.στην adsl το βαζεις οπου θες εφοσον θεωρουμε οτι δεν υπαρχει προβλημα σε καποιο καλωδιο ή σε καποιο πριζακι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...