Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα οταν φτανει η μπαταρια στο 14 % κλεινη (εχει αλαχτει η μπαταρια) καμια ιδεα?

Δημοσ.

καλησπέρα. Πάντα γίνεται αυτό ή έτυχε? πού την άλλαξες τη μπαταρία?

Μoνοσ μου την αλαξα

κλασσικο προβλημα με τα 5άρια. το χω παρατηρησει σε δικα μου 5άρια και αλλωνών πας για σερβις και αλλαγη μπαταρίας ;)

Αφου την εχω αλαξει....

Δημοσ.

Μoνοσ μου την αλαξα

Αφου την εχω αλαξει....

Απο που πηρες την μπαταρια?...και πριν ποσο καιρο?  επισης υπαρχει και η πιθανοτητα να μην ηταν καλη. Παντως θελει αλλαγη

Δημοσ.

εγώ και με την αυθεντική παντως καπου εκει μου έκλεινε στο 14% δεν ξέρω αν φταιει 100% η μπαταρία πάντως. το ειχα τυχει και σε άλλα 5άρια φίλων (μπορει να ειναι κάπιο αλλο hardware κλπ.))

η apple νομιζω εχω βγάλει replace programm για μπαταριά νομιζω στα 5άρια τσέκαρε το.!! (ή home button ένα απο τα δυο.)

• Like 1
Δημοσ.

εγώ και με την αυθεντική παντως καπου εκει μου έκλεινε στο 14% δεν ξέρω αν φταιει 100% η μπαταρία πάντως. το ειχα τυχει και σε άλλα 5άρια φίλων (μπορει να ειναι κάπιο αλλο hardware κλπ.))

η apple νομιζω εχω βγάλει replace programm για μπαταριά νομιζω στα 5άρια τσέκαρε το.!! (ή home button ένα απο τα δυο.)

Σωστοςςςς….

Εδω εισαι…. https://www.apple.com/support/iphone5-battery/

και για το on/off button, οχι για το home button.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που έβαλε χέρι δεν ισχύει το πρόγραμμα δυστυχώς...τσέκαρε την μπαταρία σου με το ibackupbot να δεις τι σου βγάζει. Μπορεί να είναι και software θέμα (λάθος στον μετρητή)

• Like 2
Δημοσ.

Από τη στιγμή που έβαλε χέρι δεν ισχύει το πρόγραμμα δυστυχώς...τσέκαρε την μπαταρία σου με το ibackupbot να δεις τι σου βγάζει. Μπορεί να είναι και software θέμα (λάθος στον μετρητή)

Σωστο και αυτο…..  :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, έπρεπε πρώτα να τσεκάρει το πρόγραμμα και μετά να την αλλάξει μόνος του...

2 μερες η μπαταρια εφτασε κανονικα 1% ,σημερα εκλησε παλι στο 14% !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...