MethCooker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Θα θελα να ρωτησω κατι...Θελω να εχω καλυτερο wifi σημα στον πανω οροφο απο οτι στον κατω...Το θεμα ειναι οτι ειναι διαφορετικα τα σπιτια...Επειδη ειμαι ασχετος ,τα wifi repeaters θελουν μονιμα συνδεση με καλωδιο της τηλεφωνικης γραμμης?Γιατι αυτο δεν γινεται, αλλα ουτε να φερω πανω καλωδια ethernet κ τετοια...Θελω μια λυση εντελως ασυρματη....Υπαρχει κατι τετοιο?
poulinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 repeater = παιρνει ασυρματα δινει ασυρματα.κατι φτηνο tp link 701nd,801nd,901nd. value for money αυτο που λες με καλωδιο ειναι ap.παιζει καλυτερα μεν αλλα θελει καλωδιο ethernet μεταξυ τους.αν ριξεις καλωδιο τοτε και καποιο παλιο adsl router μπορει να γινει access point. 1
MethCooker Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Ευχαριστω φιλε...Ξερεις πιο repeater ειναι καλυτερο για το ρουτερ το Οτε?Γιατι ειδα οτι καποια δεν συγχρονιζονται...
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 tp link εχω δοκιμασει κυριως και ως τωρα μια χαρα.στο παρελθον belkin,level one και dlink αλλα πολυ λιγοτερο.οπως και airlive αλλα σαν ap οχι repeater.τωρα οτι το zte δεν παιζει με πολλα Repeater δεν ειναι θεμα των Repeater αλλα του zte που εχει απειρα προβληματα και ειναι για πεταμα.απειρα θεματα με τα zte οπως θα δεις στο forum ειδικα με το wireless του.μικρη εμβελεια αποσυνδεσεις. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα