d4mage Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δεν μπορώ να συνδεθώ στο router και το περίεργο είναι πως δεν μου βγάζει κάποια ένδειξη σφάλματος. Πληκτρολογώ, πατάω login και τίποτα. Επικοινώνησα με την forthnet έκανα reset τίποτα, τσέκαρα το protocol version άλλα πάλι τίποτα. Δυστυχώς δεν έχω αυτή τη στιγμή δεύτερο pc για να μπορέσω να το τσεκάρω από εκεί, σκέφτηκα να δοκιμάσω διαφορετικό browser άλλα δεν νομίζω να φταίει αυτό. Ακόμα και το pc να έφταιγε ή τέλος πάντων οι ρυθμίσεις, από τη στιγμή που έχω internet δεν παίζει να ευθύνεται για το πρόβλημα σύνδεσης με το router. Γνωρίζει κάποιος κάτι;
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 a.τι ρουτερ?β.κανε Hard reset?γ.αλλο pc αλλο browser.ελπιζω να μην ακουσω zte router.αν ειναι zte ασχετα με το προβλημα πηγαινε παρε αλλο ρουτερ. επισης δεν θα ανοιξει η σελιδα αν εχεις αλλαξει την ip στο ρουτερ ή αν εχεις βαλει Proxy στο Pc.
d4mage Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 α) Είναι zte και συγκεκριμένα το χρησιμοποίησα πρώτη φορά χθες επειδή έκανα την αλλαγή στη forthnet. Παρόλα αυτά και το προηγούμενο router που είχα ήταν zte και αυτό επειδή μου είχε χαλάσει το αρχικό του ote που αν δεν κάνω λάθος ήταν thomson. Ομολογώ επίσης πως μετά από ένα διάστημα ούτε και με εκείνο μπορούσα να συνδεθώ στην ip αρχικά όμως μπορούσα κανονικά επειδή χρειάστηκε να βάλω τους κωδικούς. β) Έχω κάνει hard reset γ) δοκίμασα mozilla ( χρησιμοποιώ chrome ) με δεύτερο pc δεν έχω δοκιμάσει επειδή έχω μόνο το laptop. Επίσης proxy server δεν έχω κλικαρισμένο και την ip ( τι εννοείς να την έχω αλλάξει ); Εάν φταίει το router μπορώ να κάνω αντικατάσταση και να ζητήσω άλλης εταιρείας αν και πιστεύω πως δεν ευθύνεται αυτό για το θέμα, κάτι διάβασα στο ίντερνετ για κάρτες δικτύου κ.λ.π άλλα και πάλι από τη στιγμή που κάποιος έχει ίντερνετ και μπορεί να συνδεθεί, θέλω να πω δεν υφίσταται!
CMD Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Αν σου βγάζει την log in οθόνη σημαίνει ότι ο υπολογιστής επικοινωνεί με το router, μήπως το router έχει μενού java/flash κάνε ένα update
d4mage Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Αν σου βγάζει την log in οθόνη σημαίνει ότι ο υπολογιστής επικοινωνεί με το router, μήπως το router έχει μενού java/flash κάνε ένα update Μου εξηγείς λίγο καλύτερα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα