Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το pc 1μηνα και με φρέσκο Format.με Windows 7 x64 home premium. Ενώ όλα πάνε καλά από την ώρα που θα ανοίξω το pc, και δεν ζορίζεται καθόλου, ξαφνικά κολλάει απ το πουθενά και δεν σε αφήνει να κνς τίποτα. Ούτε το ποντίκι δε κουνιεται ούτε ctrl+alt+del πιάνει, Και η μόνη λύση είναι η επανεκκίνηση...

Τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

μηπως δε σηκωνει χ64 και θελει χ32? μνημες-πορους κτλπ

8gb ram 1866 και AMD fx 8350 (4Ghz,8πυρινο)

Δεν φταίει το hardware

Θα το δοκιμάσω και θα σου πω...

Τσέκαρε το σκληρό δίσκο με το HDSentinel καταρχήν να δεις σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Τσέκαρε το σκληρό δίσκο με το HDSentinel καταρχήν να δεις σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Τι δουλειά έχει ο σκληρός όμως...?

Δημοσ.

ε δες το εσύ δεν είναι δύσκολο :P Επίσης έχεις εγκαταστήσει όλους τους drivers μετά από το φορμάτ; Γενικώς εμενα αυτά τα παγώματα μου κάνουν για προβλήματα είτε με drivers είτε μετά σε hardware από σκληρό μέχρι και τροφοδοτικό. Αλλά πρέπει να ξεκινήσεις από κάπου δε γίνεται να το μαντέψεις και να το βρεις κατευθείαν.

• Like 1
Δημοσ.

ε δες το εσύ δεν είναι δύσκολο :P Επίσης έχεις εγκαταστήσει όλους τους drivers μετά από το φορμάτ; Γενικώς εμενα αυτά τα παγώματα μου κάνουν για προβλήματα είτε με drivers είτε μετά σε hardware από σκληρό μέχρι και τροφοδοτικό. Αλλά πρέπει να ξεκινήσεις από κάπου δε γίνεται να το μαντέψεις και να το βρεις κατευθείαν.

για τον ssd (που εχω και περασμενα τα windows)  μου βγαζει health=0..

The status of the solid state disk is PERFECT. Problematic or weak sectors were not found. 
The health is determined by SSD specific attribute(s):  233 Media Wearout Indicator

It is recommended to backup immediately to prevent data loss.

ειναι αυτο ομως προβλημα που μπορει να επηρεασει κατι...?

post-335225-0-13815900-1426099371_thumb.png

Δημοσ.

υπαρχει καποιο προβλημα στον ssd η ολα καλα....?

βοηθηστε ρε παιδια , γτ αγχωθηκα τωρα με αυτο που μου  ειπατε......

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις τον SSD low level format. Εμένα ο kingston από 70% επανήλθε πάλι στο 100%. Το προτείνει και η kingston.

Δημοσ.

δοκίμασε και το acronis drive monitor αλλά και το crystal disk info (είναι free και τα δύο)

Άνοιξε την διαχείριση εργασιών και κοίτα τι είναι "στα κόκκινα",  cpu, ram ή hdd

Δημοσ.

Cpu: AMD fx 8350 8cores

Ram: Kingston hyperX 2x4gb (1866)

Gpu: Saphire radeon280

Με αυτό το hardware δεν μπορεί να δουλεύει στα κόκκινα

Δημοσ.

Τι βλέπω με αυτά τα προγράμματα ??

το crystal δειχνει ολα καλα  , και 100%health..

το acronis ομως λεει το health=80% και βγαζει 2 προβληματα  :(

α) τhe default transaction resource manager on volume G: encountered an error while starting and its metadata was reset. The data contains the error code.

β)The file system structure on the disk is corrupt and unusable. Please run the chkdsk utility on the volume G:.

μηπως μπορεις να βοη8ησεις λιγακι γιατι ειμαι καινουργιος ακομα και ''ΔΕΝ....''

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όλα καλά παιδιά... Τον έστειλα πίσω τον σκληρό, και μου τον αντικατεστησαν...

Σας ευχαριστώ πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...