Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν από 15 λεπτά, έκανα format στον υπολογιστή μου , όλα πήγαν καλά μέχρι να εγκατασταθεί πρώτος οδηγός , μετά έκανα και ο υπολογιστής ζήτησε επανεκκίνηση , πρόκειται ακριβώς μέχρι το φορτίο του BIOS και , στη συνέχεια, έχω την εικόνα του BIOS και την φόρτωση των παραθύρων και im δεν είναι σε θέση να κάνει τίποτα εκτός από Επανεκκίνηση
παρακαλώ βοηθήστε meee

google translate because no greek on this pc

Δημοσ.
πριν από μια ώρα κοντά έκανα format τον υπολογιστή μου . όλα δούλεψαν μια χαρά μέχρι την στιγμή του πρώτου restart μετά από πέρασμα τον drivers μέσα στον υπολογιστή

έγινε η επανακίνηση και κόλλησε στο εικονίδιο του βίος (αφού είχε περάσει το λεγόμενο press delete το enter βίος) και με το loading τον windows 

άνοιξε μια φορα πριν αλλα μετά από κάνα 25-30 λεπτό καθυστέρηση τι πρέπει να κάνω?

κόλο αλαμπουρνέζικα τις google sorry παιδιά

Δημοσ.

το bios δεν εχει εικονιδιο. Τα windows εχουν. Επισης τραβα μια εικονα απο την οθονη του υπολογιστη να δουμε τι συμβαινει.

Δημοσ.

Αποτι καταλαβα ολους μαζι τους περασε οποτε τώρα αντε τρεχα να βρεις ποιος δημιουργησε το προβλημα!!!

Μιας που είσαι μολις φορμαρισμερος ξανακανε ένα φορματ σιγα τα οα!!

Και αυτη την φορα περνα τους drivers ενα την φορα!!

Δημοσ.
μου δείχνει το λόγο τις Άσους (το οποιο βγαίνει και στο βίος 
και το loading τον windows εκείνο p έχει κάτι "στρογιλακια" από κάτω και φορτίζουν tpt άλλο ) οι drivers φταίνε? να το ξανά "φορματαρω"?

ωραία το πρόβλημα είναι όταν κάνω install τους drivers από το cd για την μητρική αμέσως μετά το reboot που κάνει δεν ξανά ανοίγουν

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλησπερα,

εκανες μονο φορματ ή πειραξες και τα καλωδια μεσα?

Δημοσ.

μονο format καλωδιάκια και τέτοια δη πείραξα όλα στην θέση τους είναι καλησπέρα

Επισκέπτης
Δημοσ.

και ακομα οταν το ανοιγεις σου δειχνει μονο το pos??

Δημοσ.

τωρα είμαι από το σταθερο μου αυτό που εκανα φορματ αλλα δεν φοραω κανενα Driver εκτος από της καρτας γραφηκων

Δημοσ.

τωρα είμαι από το σταθερο μου αυτό που εκανα φορματ αλλα δεν φοραω κανενα Driver εκτος από της καρτας γραφηκων

Κατεβασε τους οδηγούς από την σελίδα του κατασκευαστή μην βάζεις αυτούς του cd

Δημοσ.

Κατεβασε τους οδηγούς από την σελίδα του κατασκευαστή μην βάζεις αυτούς του cd

η μητρικη μου είναι η A88XM-Plus ειχα βρει κατι Drivers αλλα δεν καταλαβαινα τι παιζει και δεν τους εχω (παιζει ένα λινκακι?) και αν ναι να ρωτησω. οι Drivers είναι απλα με Set up file? ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...