Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Περασα εχθες 8.1 σε ένα hp 655. Εκτος ότι περασαν πολλεςωρες για να σταθεροποιηθεί  το λειτουργικο λογω ότι το windows modules εκανε διεργασίες, τωρα εχω άλλο θεμα. Περασα τον driver της γραφικων και στην εκκίνηση για 2 λεπτα, οι διεργασίες της γραφικων κανουν μεγαλη χρηση cpu ram και δισκου συνεχωμενα για αυτά τα 2 λεπτα και πρεπει να περιμενω. Ερωτηση τωρα, μπορω να απενεργοποιησω καποια διεργασια κατά την εκκίνηση η θα εχω πρόβλημα. Γιατι καπου διαβασα ότι το ccc και το mom είναι αχρησταστην εκκίνηση και δεν χρειαζονται και ότι αυτά δημιουργουν το πρόβλημα. Οριστε και screenshots.

Να σημειωσω στο πρωτο ss είναι τυχαιο αριθμος. Χτυπάνε και 90αρια μερικες φορες.

post-319611-0-12499000-1426072268_thumb.png

post-319611-0-44327800-1426072277_thumb.png

Δημοσ.

Αν τα κλείσεις δεν θα έχεις πρόσβαση στο control center,αν δεν σε χαλάει αυτό προχώρα.

Βασικά μάλλον το λειτουργικό πέρασε από μόνο του κάποιον driver και πλέχτηκε με τον driver που πέρασες εσύ,καλό είναι να διαγράψεις τα πάντα με το DDU μέσα από το safe mode να απενεργοποιήσεις τον αυτόματο εντοπισμό driver(έχει επιλογή το πρόγραμμα) και να περάσεις μόνο αυτούς που κατέβασες.

Δημοσ.

Σε προλαβα elf :P Το εκανα αυτο με το ddu σε safe και ειχε μετα απλα τον προσαρμογεα των windows. Δεν με χαλαει να μην εχω προσβαση δεν πειραζει. Παντως θα ξανακανω προσπαθεια με το ddu.

Δημοσ.

Και εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό.

Αν δεν χρειάζεσαι τις ρυθμίσεις που σου δίνει το ccc, μπορείς να μην το εγκαταστησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...