Bermudakias33 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=BwnQ-SbtJug Οι εντυπώσεις μου από τα 3 πρώτα επεισόδια είναι πολύ καλές. Βλέπεται ευχάριστα. Imdb: http://www.imdb.com/title/tt3230454/?ref_=fn_al_tt_1 3
paragontikos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 χαχα ποσο γκαντεμης ο τυπος με το που τη παντρεύτηκε εσκασε μύτη και αλλη γυναικα 3
Bermudakias33 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 χαχα ποσο γκαντεμης ο τυπος με το που τη παντρεύτηκε εσκασε μύτη και αλλη γυναικα έπικ. Καλά να πάθει.
thomasG4 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Πέθανα στο γέλιο με τα δυο τελευταία επεισόδια. 2
patrickdrd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 χαχα ποσο γκαντεμης ο τυπος με το που τη παντρεύτηκε εσκασε μύτη και αλλη γυναικα καλα κ εδω μου σαι; θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες κ εμενα μ αρεσει, αλλα δεν το πες καλα επρεπε να πεις με το που παντρευτηκε το μπαζο εμφανιστηκε η θεα 1 1
omghi2u Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 μπαζο δεν την λες. ειναι μια γλυκια normal κοπελα. δεν την λες ναρα obv αλλα ουτε μπαζο νομιζω.
salazar1991 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Για πείτε ρε παιδιά τι παίζει με την σειρά?Είναι καλή? 1
patrickdrd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 ναι, το χει το γελιο της κ το γραφει αυτο ενας που δεν συνηθιζει να βλεπει κωμωδιες 2 1
paragontikos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Για πείτε ρε παιδιά τι παίζει με την σειρά?Είναι καλή? εντάξει δεν είναι κατι το τρομερό αλλα βλέπεται για χαβαλέ, είναι και μικρά επεισόδια σε διαρκεια και τελειωνει γρηγορα 2
dollyyy19 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 αν δεν εχεις κατι αλλο να δεις,ή τι αλλο να κανεις,(ναι αυτο εννοω),κανε μια προσπαθεια.ο τυπος ειναι ο τελευταιος αντρας στην γη,και βαρεθηκε και θελησε και να αυτοκτονησει.....δλδ θα ριξεις ενα πενταχρονο μεσα σε παιχνιδοτοπο,και υπαρχει περιπτωση,καποια στιγμη,να βαρεθει!!!!!!! 1
Bermudakias33 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ναι, το χει το γελιο της κ το γραφει αυτο ενας που δεν συνηθιζει να βλεπει κωμωδιες Και εγώ μια από τα ίδια. Δεν βλέπω κωμωδίες. Βλέπω κυρίως sci-fi και για αυτό άρχισα την συγκεκριμένη. Το σενάριο είναι κλασικό post apocalyptic με χιούμορ! 1
patrickdrd Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 μωρε εγω δεν βλεπω γιατι δεν μ αρεσουν οι σημερινες κωμωδιες, γενικα μ αρεσουν, αλλα οι σημερινες μια σαχλα κ μιση ολες τους, πηγα να δω π.χ. απ τα προσφατα man seeking woman, η πατατα του αιωνα, δεν εχω δει χειροτερο, ειδα κ λιγο community, καλα ξεκινησε, στην πορεια το μλκισε κ αυτο, τα ιδια κ το HIMYM, ολο τα ιδια κ τα ιδια, μονο seinfeld αξιζε, αν κ ακομα κ εκει δεν εβγαζαν ολα τα επ γελιο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα