Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να μιλάς για έναν ξεκλείδωτο τετραπήρυνο επεξεργαστή ικανό για 3,7 δις υπολογισμούς το δευτερόλεπτο,και να τον χαρακτηρίζεις αργό,όταν δεν υπάρχει παρόμοιος στο κόσμο.

3,7 δις είναι οι κύκλοι ανά δεύτερο,σε κάθε κύκλο ο κάθε ένας από τους 4 πυρήνες μπορεί να κάνει έναν συγκεκριμένο αριθμό υπολογισμών.

Μάθε τρία πράγματα για τους υπολογιστές πριν αρχίζεις τα παράλογα rants.

Edit:

Α,ναι και για δείξει μου ένα νήμα να τρέχει ταυτόχρονα σε δυο πυρήνες,μιας και φαγώθηκες και με αυτό.

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάθε τρία πράγματα για τους υπολογιστές πριν αρχίζεις τα παράλογα rants.

Ε αφού θες να πάει έτσι..μούγκα στη στρούγκα για το θέμα.Για όλα τα θέματα βασικά.

Κανά bench απο δω,κανα σχόλιο από εκεί.Και όταν έχουν δίκιο οι άλλοι,αρχίζει το παραλήρημα.

Ο επεξεργαστής κάνει κύκλους.Και ο Τάκης βλέπει.

Benchmark με κύκλους.

Αν σε πείραξε τόσο,που έπρεπε να το διευκρινήσεις,μάθε να γράφεις σωστά ελληνικά,με σωστή σύνταξη.Άσε τα benchmark και πιάσε κανά βιβλίο 4ης δημοτικού.Γιατί και εμένα με πειράζει ο βιασμός του αμφιβληστροειδή μου,αλλά δεν είμαι εδώ μεσα για να σου λέω πόσο αγράμματος είσαι.

Α,ναι και για δείξει μου ένα νήμα να τρέχει ταυτόχρονα σε δυο πυρήνες,μιας και φαγώθηκες και με αυτό.

Εγκώ ντείξει εσένα,μπεεεεντσμαρκ που τσελερον με οτσί, πιο γκρήγορο αμπο εφεξ.

Με άλλο πράγμα "φαγώθηκα",αλλά δε θες να το καταλάβεις.Μη θες.

Δημοσ.

Εσένα άμα σε απασχολεί η γραμματική ασχολήσου με αυτήν,υπάρχουν αρκετά φόρα πάνω στο θέμα,όποιος όμως ασχολείται με υπολογιστές καλό είναι να ξέρει έστω κάποια βασικά πράγματα για αυτούς.

Εγώ δεν βγήκα ποτέ να μιλήσω για τα ελληνικά ή την γραμματική κανενός,εσύ βγήκες να μιλήσεις για τους υπολογιστές. 

http://en.wikipedia.org/wiki/Instructions_per_cycle

http://en.wikipedia.org/wiki/Clock_signal

Δημοσ.

Aσχολήθηκα ,στα 8 μου.Δεν ήταν δύσκολο.

Μετά προχώρησα σε άλλα.Όπως και η πλειονότητα των ανθρώπων.

Τώρα ,αν κάποιος δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτό το στάδιο στα 8 του..

Προχωράει,αλλά έχει θέμα .Η ικανότητα του να γίνει καταννοήτος,αλλά ακόμα και να σκεφτεί λογικά,παρουσιάζει πρόβλημα.

Είναι πρόβλημα το έλλογο,όταν δεν κατέχεις το λόγο.Χάνεσαι στον κύκλο,τι σκέφτομαι,πως το εκφράζω και πως το καταννοώ,για να μπορέσω να το ξανασκεφτώ ,να το επανεκφράσω,και να το καταννοήσω πάλι.Χρειάζεσαι περισσότερους κύκλους,γιατί η ταχύτητα υπολογισμού του πυρήνα σου ,είναι κακή.Και δεν τους έχεις πάντα.
Έτσι καταλήγεις να μην βλέπεις και άλλα πράγματα στη σκέψη σου,πέρα από τα προφανή.Πυρήνας εδώ,mhz εκεί...αυτά...

Και καταλήγεις να υποστηρίζεις φανατικά το καζίνο,όταν είσαι ο παίκτης..

Εγώ τα ξαναλέω,εγώ τα ξανακούω όμως...καληνύχτα τεφάλ,προσοχή στην επίστρωση.

Δημοσ.

Παιδια το θεμα με τα bench ειναι απλα και μονο για να βγουν καποια συμερασματα στη συγκριση amd με amd και intel με intel. Το πραγματικο bench ειναι η καθημερινη χρηση. για τη δουλεια που θελει ο φιλος πιστευω δεν υπαρχει λαθος επιλογη. Αυτη τη στιγμη βρίσκομαι σε εναν υπολογιστη της δουλειας οπου εχω g2030 με 8gb ram, Εχω ανοιχτο explorer chrome firefox και δυο τρια προγραμματα java χρησιμοποιει 3gb ram και 20% cpu max. 

Ο μονος λογος που θα πηγαινα σε 3258 ειναι γιατι ΘΑ μπορουσα στο μελλον να βαλω i7. Απο θεμα αποδοσης νομιζω οτι δεν υπαρχει cpu στην αγορα που να μην μπορει να κανει τα παραπανω εν ετη 2015

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ λέω καλύτερα θα'ναι μια ASRock H81M + G3258, κι αν στο μέλλον θελήσουμε core i5 μπορούμε να βάλουμε, 860K μόνο αν βρω από κάπου καλή gpu σε καλή τιμή για να τελειώσει το pc σε παρόμοιο χρονικό διάστημα

• Like 2
Δημοσ.

το καλητερο που εχεις να κανεις , ακομα και σε 2 - 3 χρονια θα υπαρχουν πολλοι κλειδωμενοι ι5 / ι7 που θα ξερεις οτι δεν θα ειναι και ξεζουμισμενοι

• Like 1
Δημοσ.

το καλητερο που εχεις να κανεις , ακομα και σε 2 - 3 χρονια θα υπαρχουν πολλοι κλειδωμενοι ι5 / ι7 που θα ξερεις οτι δεν θα ειναι και ξεζουμισμενοι

;) (y)

• Like 1
Δημοσ.

Καλή σκέψη amd expert, καλές αγορές ;).

Danke ;)

Τροφοδοτικό να πάρουμε το Thermaltake Smart Se 530 ή υπάρχει κάτι καλύτερο στα λεφτά;

Δημοσ.

Εώς τα 60€ το smart se 530 είναι η καλύτερη επιλογή.

Με ένα 10αρακι παραπάνω υπάρχουν και τα Super flower golden green 550 και Coolermaster g550m.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...