Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο 860Κ για τα λευτά του είναι αστέρι...

1813 σκορ στο valley o στόκ 860Κ με μια R9 280Χ, 1949 σκορ στο valley ο 8350 στοκ με την ίδια κάρτα... 

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ασε μας ρε ελφά, με preset στο custom στην κάνω να βγάζει σκορ 3000 αν θέλω... Αντε γιατι θα χάσεις το μάθημα του μάρκετινγκ απο την μαμα ιντελα.... 

Μιλάω για όλα στο φουλ και εσυ κοτσαρεις με κλειστα φιλτρα.. Ακριβοδίκαιε....

• Like 1
Δημοσ.

Ασε μας ρε ελφά, με preset στο custom στην κάνω να βγάζει σκορ 3000 αν θέλω.

Μιλάω για όλα στο φουλ και εσυ κοτσαρεις με κλειστα φιλτρα.

Α,μάλιστα δηλαδή το ξέρεις ότι είναι benchmark γραφικών και αλλάζει ανάλογα με της ρυθμίσεις γραφικών που βάζεις και ότι έχει απειροελάχιστη σχέση ο επεξεργαστής,έτσι;

Δημοσ.

τελικα τι αξίζει ρε μαγκες να αγοράσει καποιος;;;; πολυ μπερδεμα κανεται στον κοσμο και δεν μπορει να αποφασίσει.

• Like 1
Δημοσ.

ποσο σιγουρο ειναι ομως οτι θα μπορεις να βρεις σε 2 το πολυ χρονια οταν θελεις να βαλεις άλλων επεξεργαστη πανω στην μητρικη θα τον βρεις σε λογικη τιμη και δεν θα σε συμφερει να παρεις ενα πακετο καινουργιας τεχνολογιας;;;;;;;;

• Like 2
Δημοσ.

εγω προτεινω pentium λογο του upgrade path γενικα αξιζει περισσοτερο

καλα τα λεει η νεφελι.. ακου εκει upgrade path με Η81...

μηπως να βαλει και 650αρι psu μπας και η θεια ή η 8χρονη την δουν gamers??

Δημοσ.

αν πηγαινες σε εναν pentium θα ειχες και ετοιμο το path για αναβαθμιση αργοτερα βαζεις και εναν used ι5  ,τωρα το FM2 το παιρνεις για κανα 2 χρονια, καλη φθηνη λυση αλλα καθολου αναβαθμισιμο       

Πας σε fm2+.Παιρνεις και καλυτερη μητρικη.Να λεμε πως πιο συντομα δε θα βρισκεις fm2+ απο 1150,ειναι υβρις,χωρις αυτο να αποτελει χαρακτηρισμο για εσε. 

Ι5 σε h81 ,θελει και να μπορει κλοκαρει...δε ξερω..οχι οτι δε θα βρει used,ας μας πει καλυτερα καποιος αν εχει τετοιο συνδυασμο.

Δημοσ.

Επειδή τα μήπως και οι υποθέσεις μπορεί να μην βολεύουν οικονομικά στο μέλλον, πήγαινε στον 860k. Έτσι και εξάλλου, τι απαιτήσεις να έχει μια θεία, μια 8 χρονη κόρη και ένας ξάδερφος από επεξεργαστική ισχύ, τι το τόσο βαρύ θα κάνουν για να πάρουν i5 ας πούμε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ότι καλύτερο θα ήταν ένας i3, δυνατότερος με διαφορά από 860k, οικονομικότερος αλλά σαφώς πιο ακριβός.Θα απέδιδε καλύτερα σε αυτά που θέλουν οι συγγενείς σου amd expert.

• Like 1
Δημοσ.

Α,μάλιστα δηλαδή το ξέρεις ότι είναι benchmark γραφικών και αλλάζει ανάλογα με της ρυθμίσεις γραφικών που βάζεις και ότι έχει απειροελάχιστη σχέση ο επεξεργαστής,έτσι;

Μάλλον εσύ δεν ξέρεις αγαπητέ τι ακριβώς παίζει... 

Δημοσ.

Μάλλον εσύ δεν ξέρεις αγαπητέ τι ακριβώς παίζει... 

Ξέρω τουλάχιστον ότι το vga benchmark δεν έχει σχέση με τον επεξεργαστή,σε αντίθεση με εσένα.

Δημοσ.

Επειδή τα μήπως και οι υποθέσεις μπορεί να μην βολεύουν οικονομικά στο μέλλον, πήγαινε στον 860k. Έτσι και εξάλλου, τι απαιτήσεις να έχει μια θεία, μια 8 χρονη κόρη και ένας ξάδερφος από επεξεργαστική ισχύ, τι το τόσο βαρύ θα κάνουν για να πάρουν i5 ας πούμε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ότι καλύτερο θα ήταν ένας i3, δυνατότερος με διαφορά από 860k, οικονομικότερος αλλά σαφώς πιο ακριβός.Θα απέδιδε καλύτερα σε αυτά που θέλουν οι συγγενείς

και πια ειναι αυτα ακριβως φιλε μου? θα απεδιδε καλυτερα στο cundy crush ας πουμε? στο vlc ή το LoL?

ή μαλλον οχι.. πες ενα single thread προγραμμα/παιχνιδι που οι διαφορες θα ειναι τοσο μεγαλες που θα κανουν την θεια να του πεταξει τον 860κ στη μουρη..την κορη να μην ξαναμιλησει και παει λεγοντας!

κανετε λες και ο 860k ειναι κανας cpu προπολεμικος που δεν τρεχει ουτε σε κατηφορα.. και το ξαναλεω.. απο θεμα επεξεργαστη και ενας 3258 μπορει να ειναι πιο δυνατος... 

αλλα η λογικη "να βρουμε τροπο να χωρεσουμε ιντελ γιατι εμενα μου αρεσει¨" ειναι για γελια

• Like 1
Δημοσ.

αλλα η λογικη "να βρουμε τροπο να χωρεσουμε ιντελ γιατι εμενα μου αρεσει¨" ειναι για γελια

Τι θα πει να χωρέσουμε; 10€ ποιο φτηνός είναι ο g3258,έχει την ίδια multi απόδοση, πολύ μεγαλύτερη single και δέχεται και αναβάθμιση σε μεγαλύτερο επεξεργαστή,δεν υπάρχει δηλαδή ούτε ένας λόγος για να πάρει κανείς τον x860k.

Δημοσ.

και γτ elf να δωσει σε 2 χρονια ας πουμε καποιος 150 ευρο για εναν επεξεργαστη που θα εχει σταματήσει το σοκετ και για μτχ θα ειναι πανάκριβος για τον λογο οτι επιδει και καλα ειναι ιντελ και δεν θα ειναι ευκολο καποιος να βρει κατι σε αυτο το σοκετ αντι να παρει εναν 860κ η ακομα και εναν 6300 αν μπορει και να αλλάξει ολοκληρο οτ πακετο σε 4 5 χρονια αν δεν εχει τοσο μεγαλες απαιτήσεις;;;;;

μαζεψου λιγο και ασε τους fanboysμους γτ δεν δινεις εσυ τα λεφτα.εκτος αν μετα απο 2 χρονακια που θα θελήσει να βρει επεξεργαστη να του κανεις καποιον Ι5 εσυ δωρακι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...