funbreaker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Έχω μια παλιά tv με είσοδο μόνο κεραίας. Θα μπορέσω να της δώσω εικόνα από υπολογιστή με αυτό?
WalkerSW Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Θεωρητικά ναι πρακτικα μερικές φόρες δεν λειτουργούν οπως πρεπει αυτοι οι ανταπτορες.
TheELF Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 μερικές φόρες δεν λειτουργούν οπως πρεπει αυτοι οι ανταπτορες. Όπως πρέπει λειτουργούν αφού είναι για να μεταφέρουν απλά το αναλογικό σήμα, από κάποια πηγή που βγάζει αναλογικό σήμα, σε άλλου τύπο βύσμα. Οι κάρτες γραφικών σχεδόν αποκλειστικά όλες βγάζουν ψηφιακό σήμα οπότε και δεν θα δουλέψει αυτό το καλώδιο και θα πρέπει να πάρεις έναν ενεργό μετατροπέα ,κουτάκι δηλαδή γύρο στα 35-40€ που κάνει την μετατροπή μεταξύ ψηφιακού και αναλογικού σήματος. Καλύτερα να ψάξεις αν βγάζει η vga σου svhs βύσμα(αν έχεις παλιό Η/Υ) ,σχεδόν όλες οι παλιές vga βγάζανε,ήταν σαν το hdmi που έχουμε σήμερα,από αυτό το καλώδιο μετατρέπεις εύκολα σε av. Αν δεν κάνεις λάθος και πραγματικά έχει μόνο κεραία τότε έτσι και αλλιώς δεν σε σώζει το πάνω καλώδιο και ούτε αυτό που είπα αφού τα A/V svhs δεν μπαίνουν σε κεραία,θα πρέπει να αγοράσεις κάποιον rf modulator πάλι γύρο στα 25-30€
NikosKallithea Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ειχα παλαιότερα και εγω το ιδιο πρόβλημα με μια παλιά tv και αφού δεν έβρισκα λύση ή οι λύσεις ήταν ακριβές 30-40 -50 ευρώ συν τον αποκωδικοποιητή που ήθελα, τα παράτησα λοιπόν, πήρα μια νέα tv και ησύχασα
graphist83 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 CRT TV να υποθεσω. Και μαλιστα 50ΗΖ της συμφορας. Αντε και τα καταφερες με καποιο τροπο να στειλεις εικονα απο το pc. Πιστευεις οτι θα μπορεις να διαβασεις εστω το start menou???
TheELF Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Σαν δεύτερη οθόνη να το έχεις να βλέπεις καμιά ταινία μια χαρά είναι,και εγώ έτσι έχω μια παλιά crt γίγας και βλέπω καμιά ταινία καμιά φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα